Pachet Orice sfârșit e un început

Inapoi Înapoi în site
Pachet Orice sfârșit e un început

Două daruri pentru suflet, care te învață că orice sfârșit este un început!

Lasă-te purtat în două călătorii emoționante în viața de apoi, care te vor ajuta să înțelegi care este sensul vieții tale aici, pe pământ.

Calendar

94 de săptămâni

pe lista bestsellerurilor New York Times

Carte

Peste 14 milioane

de exemplare vândute

„Povești pe care le devorezi când ești îndrăgostit, pe care le ții lângă tine când ești pierdut, la care te întorci din nou și din nou, pentru că au acea calitate magică care te face să te vezi pe tine și lumea din jur într-o lumină mai bună. Aceste cărți sunt un dar pentru suflet.”

Amy Tan,
autoarea bestsellerurilor „Clubul norocoaselor” și „Soția Zeului Bucătăriei”

Raiul nu este o destinație.
Este răspunsul pe care îl cauți.

Cinci prieteni care te așteaptă în rai

Aceasta este povestea unui bărbat pe nume Eddie și începe cu sfârșitul, cu moartea sa. Poate părea ciudat să începi o poveste cu sfârșitul. Dar orice sfârșit este și un început. Doar că uneori nu ne dăm seama de asta.

În ziua în care împlinește 83 de ani, Eddie, un veteran de război plin de regrete, moare într-un accident tragic în parcul de distracții unde lucrează, încercând să salveze viața unei fetițe. Cu ultima suflare, simte atingerea a două mâini micuțe - și apoi nimic.

El se trezește în viața de apoi, unde învață că raiul nu este o destinație, este răspunsul pe care îl căutăm. Că cel mai mare dar de la Dumnezeu este să înțelegem sensul vieții pe care am trăit-o. Cinci persoane care au trecut prin viața lui, oameni dragi sau prieteni pe care încă nu i-a cunoscut, îi dezvăluie lui Eddie conexiuni nebănuite între destinele lor și misterele din spatele eternei întrebări:
„De ce am venit pe lume?”.

dropdown
Cinci prieteni care te așteaptă în rai
Cinci lecții învățate în rai

Cinci lecții învățate în rai

Acestea este povestea unei femei pe nume Annie și începe cu sfârșitul, cu Annie căzând din cer. Pentru că era tânără, Annie nu se gândise niciodată la sfârșituri. Nu se gândise niciodată la rai. Dar orice sfârșit este un început.
Și raiul se gândește mereu la noi.

În această continuare de neuitat a romanului Cinci prieteni care te așteaptă în rai, Mitch Albom ne dezvăluie întâlnirea din rai dintre Eddie și Annie, fetița pe care a salvat-o de la moarte.

Accidentul care l-a ucis pe Eddie a lăsat o urmă adâncă în viața lui Annie. Rănită fizic și emoțional, hărțuită de cei din jur și bântuită de amintiri pierdute, Annie se luptă să găsească acceptarea pe măsură ce crește.

După ce reia legătură cu Paulo, dragostea ei din copilărie, speră că și-a găsit în sfârșit fericirea. Însă paisprezece ore după ce și-au unit destinele, un accident teribil o trimite pe Annie în propria călătorie spre ceruri, unde Eddie și alte patru persoane îi vor arăta că viața ei prea scurtă a contat mai mult decât și-ar fi putut imagina.

dropdown
quote

Oamenii răi nu sunt excepția de la regulă. Oamenii răi sunt regula.

Pachetul Mitch Albom

Pachetul Mitch Albom îți oferă lecții valoroase despre viață și moarte

Milioane de oameni din întreaga lume au rămas profund impresionați de poveștile autorului Mitch Albom, iar acum este rândul tău! Fiecare pagină îți dezvăluie mici lecții despre oameni și omenie, iubire, prietenie, sacrificiu, iar ție, cititorule, nu-ți mai rămâne decât să le citești cu inima larg deschisă și să descifrezi misterele vieții și ale... morții.

COMANDĂ PACHETUL

„Mitch Albom a vândut atât de multe cărți, încât trei dintre cele cinci persoane pe care le întâlnești în rai poartă o copie sub aripile lor.”

the washington post
Eddie

În ziua în care bătrânul Eddie se ridică la ceruri, are părul alb, gâtul scurt, burtă mare, brațe groase și un tatuaj decolorat pe umărul drept. Picioarele îi sunt subțiri și pline de cicatrici din timpul războiului. Are chipul înăsprit de soare, mustăți grizonate și o țigară în spatele urechii stângi. La ce se gândește bătrânul Eddie, adesea? Că nu a făcut nimic măreț. Că a dus o viață… banală. Că nu înțelege care este scopul lui pe pământ.

Annie

În ziua în care Annie se ridică la ceruri, poartă bucle lungi de culoarea caramelului, este înaltă și suplă, iar coatele îi sunt ascuțite. Are ochi strălucitori de culoarea măslinelor verzi și un chip oval, cu piele fină, pe care colegii ei îl descriu drept „drăguț după ce o cunoști”. La ce se gândește Annie, adesea? Că a trăit toată viața făcând numai greșeli. Inclusiv acum…

Mitch Albom

Mitch Albom este unul dintre cei mai bine vânduți autori, scenarist, dramaturg și cronicar. A scris șapte bestselleruri consecutive New York Times, iar cărțile sale s-au vândut în peste patruzeci de milioane de exemplare și au fost traduse în patruzeci și șapte de limbi în întreaga lume. Mitch Albom a fondat șase organizații caritabile, prima clinică medicală deschisă non-stop pentru copiii fără adăpost din America, precum și un orfelinat în Port-au-Prince.

„Mitch Albom găsește magia chiar și în cele mai mici lucruri…”
– Cecilia Ahern