Mindreader

InapoiÎnapoi în site
Mindreader - David J. Lieberman

O carte care te învață cum să citești printre gânduri, ca agenții FBI și CIA!

De la o discuție banală și până la o negociere aprinsă, află ce gândesc și simt cu adevărat oamenii. O să știi ce se află în adâncul subconștientului lor –, chiar și atunci când ei înșiși sunt în negare și nu-și doresc sau nu pot să-și confrunte gândurile, sentimentele și temerile la nivel conștient. Cu ajutorul acestui ghid special conceput de David J. Lieberman, instructorul echipelor FBI, CIA și NSA de detectare a minciunilor, descoperă ce gândesc cu adevărat oamenii despre tine și cât de multă putere și control consideră că au în toate relațiile voastre, personale și profesionale.

Dacă i se zbate sprânceana înseamnă că mă minte?
Oare mecanicul încearcă să mă suprataxeze?
Repetarea unei promisiuni este un semn de decepție?
Are șefa mea un comportament pasiv-agresiv sau o înțeleg eu greșit?
Pare că vrea să îmi spună ceva cu privirea...
Pachet

De ce oamenii raționali iau uneori decizii iraționale?

Atunci când am investit timp, bani sau energie în ceva – fie că este vorba de o acțiune aflată în scădere, o relație sortită eșecului sau un loc de muncă fără viitor, este ușor să cădem pradă erorii costurilor nerecuperabile. Însă, un angajament eronat nu este nimic altceva decât o tactică de amânare, progenitura toxică a negării – un refuz de a accepta că trebuie să facem o schimbare. În „Arta de a eșua cu succes” de Amy Edmondson, profesor la Harvard Business School te învață cum să îți asumi riscuri inteligente, când și cum să te retragi dintr-o situație neprielnică și în cele din urmă, cum să înveți din greșeli.

De ce este important să îi înțelegem pe ceilalți, chiar și atunci când ei nu se înțeleg?

Abilitatea de a citi oamenii, uneori fără să fii în aceeași cameră cu ei, este din ce în ce mai necesară într-o epocă în care videoconferințele și mesajele scrise pot face ca până și cele mai de încredere semne ale limbajului facial și corporal să devină complet inutile. Astfel, psiholingvistica vine ca o completare a limbajului non-verbal. Această știință te ajută să-ți dai seama dacă o persoană este demnă de încredere sau necinstită, dacă un coleg de serviciu se confruntă cu probleme sau este pur și simplu morocănos sau dacă o primă întâlnire decurge sau nu așa cum îți dorești. Iar atunci când mizele sunt mari – negocieri, interogatorii, întrebări legate de abuzuri, furturi sau fraudă – o să înveți cum să economisești timp, bani, energie și bătăi de cap, identificând persoanele care-ți vor doar binele și pe cele care-ți vor răul.

Ghilimele

Să citești minciuna din spatele vorbelor, să vezi ce ar putea fi cel de lângă tine sau să știi ce așteptări și nevoi au femeile și bărbații în viață poate fi la îndemâna tuturor celor care află secretele celui care este un adevărat un cititor de chipuri.

- Mihai Morar
Mihai Morar
Ilustratie

Cartea te ajută să...

  • pătrunzi în psihicul unei persoane și să-i întrezărești stabilitatea emoțională.
  • nu mai fii păcălit, manipulat sau luat în vizor de persoane care vor să profite de pe urma ta.
  • faci deducții inteligente și precise despre caracterul unei persoane și intențiile sale.
  • apreciezi dacă o persoană reprezintă o amenințare la adresa siguranței și bunăstării tale.

Recenzii

„O carte remarcabilă! Nu doar că te învață cu să identifici intențiile celorlalți, dar funcționează și ca o oglindă care îți permite să înțelegi modul în care ești și tu, la rândul tău, perceput de ceilalți, pentru a modela aceste percepții. Cu acest ghid, vei înțelege și cei mai misterioși oameni.”
- Josh
„În viața de zi cu zi, avem de-a face cu o mulțime de oameni: unii foarte secretoși, alții care vorbesc întruna dar spun foarte puține. Să știm ce gândește cu adevărat fiecare persoană ne poate oferi un avantaj. Este o lectură importantă pentru toată lumea.”
- Patrick
„O carte pe care trebuie să o citești de mai multe ori, pentru a acumula toate informațiile interesante. Nu este o carte extrem de lungă, dar este oarecum enciclopedică în abordarea subiectului, mai ales în modul de recunoaștere a patologiilor de sănătate mintală care reprezintă un pericol pentru cei din jurul persoanei.”
- Scott
David J. Lieberman

DAVID J. LIEBERMAN

este doctor în psihologie, autor premiat și lider recunoscut la nivel internațional în domeniul studierii comportamentului uman și a relațiilor interpersonale. Cele 13 cărți ale sale, care au fost traduse în 28 de limbi și includ două bestsellere New York Times, s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Cunoscut pentru perspectivele sale pătrunzătoare asupra comportamentului uman, David J. Lieberman a instruit angajați din toate ramurile armatei americane, FBI, CIA și NSA și coordonează personal ateliere de lucru pentru organizații, guverne și corporații. Programele sale de formare au fost utilizate în 124 de țări.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Atenție sporită

Pachet Atenție sporită

Comandă pachetul
Pachet Citește printre gânduri

Pachet Citește printre gânduri

Comandă pachetul
Pachet Controlul emoțiilor

Pachet Controlul emoțiilor

Comandă pachetul
Pachet Minte deschisă

Pachet Minte deschisă

Comandă pachetul
Pachet Secrete Dezvaluite

Pachet Secrete Dezvăluite

Comandă pachetul