Pachet Freida McFadden

Inapoi Înapoi în site
Pachet Freida McFadden

Când sângele se prelinge prin toată casa, știi că menajera nu și-a făcut cum trebuie treaba.

Unele uși nu ar trebui niciodată deschise. Nu vrei să știi ce se ascunde în spatele lor.

Acesta este avertismentul transmis de regina thrillerelor psihologice, Freida McFadden, care își continuă seria cu un nou volum care te va îngropa în răsturnări de situație. Cu un trecut tumultos și plin de suferință, menajera Millie pare că nu se dezobișnuiește atât de ușor să șteargă de pe fața pământului inimile pline de praf, nici măcar în momentul în care pare că și-a lăsat definitiv trecutul în spate.

Cât de departe poate merge pentru pentru a-și asigura un viitor liniștit, atât ei, cât și familiei sale? Vei fi uimit...

quotes

„Îmi adun toată puterea, jur, ca să nu-mi abandonez job-ul și responsabilitățile, și să mă întorc să citesc seria asta

PUR ȘI SIMPLU DEMENȚIALĂ!

- Tessa

Menajera

Uneori e bine să-ți cunoști vecinii, alteori e bine să fugi cât mai departe de ei.

Obișnuiam să fac curățenie în casele altora, iar acum visul mi s-a îndeplinit: am grijă de propria mea casă. Bucătăria fermecătoare, strada liniștită şi curtea imensă în care copiii se pot juca ne-au convins să ne mutăm. Deși sunt precaută în privința noii noastre vecine, când doamna Lowell ne invită la cină, știu că este șansa noastră de a ne face prieteni. Menajera ei ne deschide ușa. Știu cum e să fii în locul ei, dar felul rece în care mă privește îmi dă fiori. Şi nu doar ea...

Pe strada noastră sunt sigură că văd o siluetă care ne urmărește din umbră. În plus, soțul meu se furișează din casă târziu, în noapte, iar când se întâmplă să o întâlnesc pe femeia care locuiește vizavi, cuvintele ei mă înfioară: „Feriți-vă de vecini!”. Să fie această stradă din zona suburbană, aparent liniștită, cu vecini zâmbitori și prietenoși, cel mai periculos loc dintre toate?

Secretele se încolăcesc strâns pe inimă și nici cel mai ascuțit cuțit nu le poate tăia!

— Să nu intri în dormitorul de oaspeți.

O umbră cade pe chipul lui Douglas Garrick, în timp ce cu vârful degetelor atinge ușa.

— Soţia mea... este foarte bolnavă.

În timp ce el continuă să-mi arate apartamentul de lux, mă cuprinde un sentiment îngrozitor. Ce se întâmplă cu femeia din spatele acelei uși închise? Nu, nu trebuie să-mi vâr nasul în treburi care nu mă privesc. Nu dacă vreau să-mi păstrez cel mai întunecat secret în siguranță. Și slujba...

Da, este aproape perfect! Dar încă nu am întâlnit-o pe doamna Garrick, deși sunt sigură că am auzit-o plângând. Uneori, observ pete de sânge în jurul gâtului cămășilor ei de noapte, iar într-o zi nu m-am mai putut abține și am bătut la ușă.

Când ușa s-a deschis, totul s-a schimbat...

Secretul Menajerei
Menajera

SOȚII WINCHESTER NU ȘTIU CU ADEVĂRAT CINE SUNT. NU AU IDEE DE CE SUNT ÎN STARE...

„Bine ai venit în familie!” , îmi spune Nina Winchester, în timp ce îmi strânge mâna. Acest job este ultima mea șansă de a începe o nouă viață. Șansa de a mă reinventa, de a fi altcineva. Dar în curând voi afla că secretele familiei Winchester sunt mult mai întunecate decât ale mele…

În fiecare zi, fac curățenie în casa familiei Winchester. O iau pe fiica lor de la școală. Le gătesc o cină delicioasă și mă retrag în cămăruța mea de la mansardă. Încerc să ignor faptul că Nina face mizerie doar ca să mă privească cum curăț. Trec cu vederea toate minciunile absurde pe care le spune.

Îmi este mult mai greu să-l ignor pe soțul ei perfect, Andrew. Visez uneori să fiu în locul Ninei, să am viața ei, hainele scumpe, brațele soțului ei în jurul meu. Ce nu ar fi trebuit să ignor, însă, este faptul că ușa dormitorului meu se încuie doar din exterior...

FRAGMENT

„E sânge peste tot. N-am văzut niciodată atâta sânge. S-a îmbibat în covorul crem, scurgându-se printre scândurile pardoselii, împroșcând picioarele măsuței de cafea din lemn de stejar. Picături perfect ovale care și-au croit drum până la canapeaua din piele de culoare deschisă și pârâiașe care se scurg pe zidul ca de alabastru. Parcă nu se mai termină. Oare dacă cercetez ca lumea, o să găsesc picături de sânge și pe mașina din garaj? Și pe firele de iarbă ale peluzei? În supermarketul din cealaltă parte a orașului?”

RECENZII

Mary

„Citeam și parcă aveam cartea lipită de mâini. Am fost atât de absorbită de tot ce se întâmplă în casa în care ajunge Millie, încât nu am putut să o închid până nu am terminat-o. Aș spune că prin acest al doilea volum, Freida ne-a oferit un cadou minunat nouă, celor care am fost complet fascinați de povestea menajerei Millie.”

Jess

„Știi acel moment în care vizionezi la un thriller, cu inima cât un purice, și nici măcar nu realizezi că ai terminat popcornul? Ei bine, așa este și cu această carte. Îți vei simți inima în gât, în timp ce vei da, complet hipnotizat, pagină după pagină.”

Kelly

„Freida McFadden a reușit de minune să creeze un personaj aflat în permanență pe muchie de cuțit, la propriu. Ce trăiește Millie pare a fi un coșmar în care te afunzi și tu, pagină după pagină. Poate că deznodământul te va trezi la realitate… sau nu.”

Joan

„Personajele sunt foarte bine conturate și mi-a plăcut că am avut acces la gândurile lor, astfel încât am putut să înțeleg perfect motivațiile din spatele acțiunilor lor. La final nici măcar nu am putut să-mi dau seama cine este, de fapt, personajul rău, și care este cel bun. Fascinant!”

NIMIC NU ESTE CE PARE A FI!

pachet pachet

Cuvânt după cuvânt, pagină după pagină, vei simți cum adrenalina curge prin venele tale cu o viteză uimitoare, pentru ca la final să vrei să te reîntorci la prima pagină, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat. Descoperă secretele înfricoșătoare ale unor dispariții misterioase și pătrunde în lumea acestor cinci thrillere, în care ecourile întunecate ale trecutului bat la ușă, iar secretele îngropate adânc ies la iveală. Un lucru este clar: acestea sunt cărțile ale căror pagini de final te vor bântui mult timp de acum încolo.

Pe Secrete mortale

Pachet „Secrete mortale”

Aceste thrillere scot la iveală latura urâtă a oamenilor în care se presupune că trebuie să ai încredere deplină. Freida McFadden și Jeneva Rose sunt reginele răsturnărilor de situație, iar finalul lecturilor te va lăsa perplex.

Comandă
Pachet Thrillere de colecție

Pachet „Thrillere de colecție”

Iubitorii de thrillere, mister și suspans vor citi pe nerăsuflate aceste cărți! Cuvânt după cuvânt, pagină după pagină, vei simți cum adrenalina va curge prin venele tale cu o viteză uimitoare, pentru ca la final să vrei să te reîntorci la prima pagină, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Comandă

FREIDA MCFADDEN

Autoare de bestsellere Amazon, USA Today și Publisher's Weekly, cu 30 de cărți lansate, traduse în peste 27 de limbi, Freida McFadden jonglează cu thrillerele psihologice și romanele medicale, fiind la bază doctor specializat în leziuni cerebrale. Freida locuiește cu soțul și pisica ei neagră într-o casă veche, cu vedere la ocean, desprinsă parcă dintr-un film de groază.

Freida McFadden