Mama, povestește-mi despre tine!

Inapoi Înapoi în site
Arta de a fi liber

Draga mea cititoare,

Ziua în care copilul tău te va întreba senin: Cum ți-a ales mama ta numele? nu este departe. Pentru mine, momentul a fost extrem de sensibil. Daria aștepta răspunsul, iar eu abia atunci am realizat că, de fapt, nici nu știu. Iar Mama… Mama mea era plecată de multă vreme. Am reactivat atunci durerea ce rămâne imprimată în suflet… Absența Mamei înseamnă și capitole lipsă din viața noastră împreună. Timpul ce ni s-a dat a fost mult prea scurt.

Din durerea asta profundă a apărut acest proiect, din dorința mea de a ne face timpul prieten, atât cât îl avem. Eu nu mai pot primi răspunsuri de la Mama. Dar fiica mea va ști tot ceea ce vrea să știe despre ea, despre mine, despre noi două. Copiii ei vor deschide această carte și vor afla întreaga poveste.
Te invit să mi te alături! Răspunde acestor întrebări și du povestea ta mai departe, în veșnicie!

Citind cartea Narcisei, a cărei prietenie e neprețuită pentru că nu poate aparține oricui, am găsit „chei” pe care le speram agățate la micul meu lacăt, în buzunarul de la piept.

Întreabă-te ce nu știi că te-ai putea întreba tu, ce te va surprinde când îi vei povesti fiicei tale, fiului tău, ce fel de trecut îi poate creiona viitorul. Eu am făcut așa și, deși nu e mereu ușor să răspunzi sufletului tău, e un exercițiu care te marchează dulce.

Teo Trandafir

realizatoare TV

Acest volum este o carte interactivă, un exercițiu terapeutic pe care îți recomandăm să îl parcurgi dacă:

icon feminitate

Prețuiești toate amintirile pe care le-ai adunat cu grijă până acum și ai vrea să le transmiți mai departe celor pe care îi iubești.

icon gestionezi

Îți dorești să petreci puțin timp tu cu tine, redescoperind amintiri și momente cheie care te-au format și ți-au ghidat pașii până în prezent.

icon identifici

Vrei ca cei dragi să te aibă mereu alături, să-i poți sfătui întotdeauna, să le răspunzi la întrebări chiar și atunci când nu ești lângă ei.

icon evolutie

Ți-ar plăcea să regăsești și să retrăiești bucuria unor momente din trecut.

icon schimbari

Ai nevoie de un ghid pentru a-ți reaminti cine ai fost, cine ești și cine îți dorești să devii.

Mirela Retegan

Am simțit ideea Narcisei în suflet. Am susținut-o și am încurajat-o, chiar am pus umărul pe alocuri la finalizarea ei.
Când am primit volumul, ochii mi s-au umplut imediat de lacrimi. Mi s-a părut că este fix ce trebuie pentru a acoperi o zonă atât de puțin cunoscută: adevărul părinților noștri.
Minunată provocare, mândră și fericită de prietenia mea cu Narcisa!

Mirela Retegan

jurnalistă, om de radio și fondatoarea companiei de evenimente pentru copii Gașca Zurli

descriere

Deschide-ți inima și scrie-ți povestea. Pentru tine. Pentru cei dragi.

Acest volum îți propune un exercițiu de sinceritate. Este pur și simplu un volum al întrebărilor care readuce la viață momente pe care le-ai uitat cândva într-un sertar al sufletului. De ce? Pentru că toate aceste amintiri sunt importante, prețioase. Împreună, toate momentele tale de bucurie sau de neliniște te-au adus în punctul în care te afli acum și alcătuiesc POVESTEA ta. Iar povestea ta merită transmisă mai departe.

descriere

În timp, această carte interactivă va deveni o comoară pentru fiica sau fiul tău, pentru toți cei pe care îi iubești. Indiferent cu cine dorești să îți împărtășești povestea, acest volum este, în primul rând, cadoul perfect pe care ți-l poți oferi ție, celei care ai fost, celei care vei deveni.

descriere

Cu ajutorul acestui exercițiu terapeutic, trecutul poate deveni o inspirație și un sprijin pentru viitor. Întrebările te vor ghida pas cu pas înapoi în timp, te vor provoca să te redescoperi și să decizi cum va fi următorul capitol al poveștii tale.

Nu știu să existe zbucium mai mare pentru un suflet de om decât lipsa de informații despre cine-i sunt strămoșii și cum au trăit ei. Din astfel de motive, consider că Mama, povestește-mi despre tine! este un mijloc de comunicare prin care putem dobândi atât o mare parte din istoria familiei de apartenență, cât și sentimentul că ființa care ne-a dat viață va rămâne veșnic vie în memoria și amintirile noastre.

Gáspár György

psihoterapeut, autorul cărților Copilul invizibil și Suflete de sticlă

Autoare

Despre autoare

Narcisa Suciu este muzician, interpret, compozitor și, înainte de toate, un om aflat într-o permanentă căutare de răspunsuri și trăiri. O voce cu adevărat remarcabilă, îndrăgită de public pentru sensibilitatea sa, Narcisa Suciu aduce lumină în sufletul celor care o ascultă. Acum, vocea sa răzbate dincolo de cuvinte, purtând cititoarele, întrebare cu întrebare, într-o călătorie prin lumea amintirilor... în căutarea vechilor arome și a bucuriilor care merită regăsite și transmise peste generații.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Mama, povesteste-mi despre tine! + Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

Mama, povesteste-mi despre tine! + Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

Comandă
Mama, povesteste-mi despre tine! + Iubirea te invata

Mama, povesteste-mi despre tine! + Iubirea te invata

Comandă