Comandă noile cărți Malakai, scrise de A. Stephanie, la prețul special de doar 49 RON și beneficiezi de transport gratuit în toată țara!

Comandă

MALAKAI e mai mult decât o poveste.
E un destin care-și caută, independent, pașii.

Două volume aparte în care coincidența devine baza unor întâmplări ce aveau să dea peste cap un viitor strălucit. Două universuri diferite se unesc în lupta cu ele însăși pentru ca bătălia finală să aibă ca protagoniști sacrificiul și speranța.
Prin MALAKAI trăiești viața ca un moment, ghidat fiind de puterea unei iubiri atipice în care instabilitatea e acel cuvânt care nu cunoaște margini.

Un fragment
din primul volum

„Eu și el? Locuitori din universuri diferite.

Această poveste nu este despre fata naivă care s-a îndrăgostit până peste cap de tipul rău, fermecată de zâmbetul lui dulce și amețită de parfumul lui năucitor. Dacă aș fi avut de ales, aș fi rămas în universul meu mediocru, lipsit de evenimente importante. În plus, nu am fost niciodată naivă sau tocilară.

Dar a trebuit să îi salvez viața.

A trebuit să îmi complic existența.

Ziua a început ca a oricărei alte adolescente de șaptesprezece ani. M-am trezit mai obosită decât m-am dus la culcare, am făcut un duș, am schimbat câteva cuvinte cu bunica în timp ce luam micul dejun, apoi am ieșit pe ușă, dar nu înainte să iau mărul pe care mi l-a întins, deși era conștientă de faptul că nu aveam de gând să îl mănânc. Refuzam cu înverșunare să îmi pregătească un pachet pentru prânz – l-aș fi dat probabil unui coleg care nu era atât de fericit ca mine; care nu avea pe cineva căruia să-i pese suficient încât să îi pregătească ceva pentru prânz – apoi mi-aș fi lăsat privirea în jos atunci când bunica m-ar fi întrebat dacă mi-a plăcut. Și uram să o mint.

Mai aveam jumătate de oră până să ajung la liceu. Mi-am băgat căștile în urechi, am dat drumul la muzică și am plecat. Preferam să mă plimb decât să iau autobuzul. Dacă aș fi făcut-o, probabil viața mea ar fi rămas așa cum era. Aș fi reușit să trec prin ultimul an de școală fără alte complicații și să îmi fac visuri în legătură cu planurile de facultate pe care oricum nu aveam posibilitatea să le urmez.

Dar dacă nu aș fi fost acolo, ce s-ar fi întâmplat cu Malakai?

Nu am luat autobuzul în acea zi. Ceea ce e ironic, având în vedere faptul că în urmă cu o zi decisesem să nu mai merg pe jos. Trebuia să mă trezesc mai devreme – și, Doamne, chiar iubesc somnul! Mai mult decât plimbările.

Era șapte și jumătate și mai aveam de mers cam zece minute până la liceu.

Atunci l-am văzut.

Adevărul e că nu prea aveai cum să nu îl observi pe Malakai D’Andre, gonind fără nicio grijă pe motocicleta lui strălucitoare. Era imposibil să nu întorci capul după el. Și, după ce m-am întors, am văzut-o. Mașina care nu a oprit la stopul pe care până și eu îl vedeam din depărtare. Probabil o văzuse și el, însă mult prea târziu. Am înlemnit de groază în mijlocul trotuarului, simțind cum tot sângele mi se scurgea din obraji. Voiam să țip, dar nu puteam. Nici nu îmi amintesc dacă am încercat, însă, chiar dacă aș fi reușit, ar fi fost inutil. Malakai nu avea cum să mă audă. Îmi amintesc că mi-am ținut respirația atât de mult, încât plămânii au început să-mi ardă, cerșind după aer.

Până să mă dezmeticesc,
a fost prea târziu...

Ce spun cititorii despre MALAKAI și despre autoarea A. Stephanie?

Cartea asta este...nu știu, chiar nu pot sa găsesc cuvinte potrivite pentru a o descrie. Încă de la început mi-a atras atenția numele, Malakai, un nume care pe parcursul acestei cărți m-a făcut sa-l urăsc, să-l iubesc și multe alte stări. O carte genială din punctul meu de vedere care merită citită neapărat. Un carusel de emoții. Când îmi treceam ochii peste rânduri, simțeam că eram acolo, în poveste, că eram alături de personaj și trăiam o dată cu el. Când era trist, eram și eu, când era vesel, eram și eu, când plângea, plângeam și eu. Fiecare personaj are o poveste impresionantă, fiecare a trecut prin ceva ce l-a marcat, dar fiecare trece diferit peste asta. Ești o scriitoare minunată, talentată și știi cum să ne ții în suspans pe noi cititorii, cum să jonglezi cu cuvintele, cum să amesteci emoțiile și multe multe alte calități.

Cătălina Velea

Te redescopăr cu aceeași bucurie și-ți mulțumesc! De ce-mi plac cărțile despre tineri? Ar fi multe de zis: pentru că-i iubesc, pentru că am lucrat cu ei și am încercat să-i învăț mai mult decât era în manuale, pentru că-mi regăsesc tinerețea în tot ce simt și fac și pentru că mi-e bine citindu-te.

Sanda Albu

Faptul că scrii despre un bad boy nu este nici o problemă. Fiecare idee e originală, fiecare își scrie cartea în felul lui. Mult spor la scris. Ești genială, plină de magie!

Mădălin Anghel

Cartea asta e aur curat. Îmi pare foarte rău că nu am știut de carte la timp, dar acum nu o să mai fac aceeași greșeală și mă voi bucura din plin de ea. Am așteptat câteva luni ca să o termini pentru a o putea citi deodată. Continuă tot așa, căci ceea ce am citit până acum de la tine mi s-a părut superb.

Clara Ștefania

Comandă noile cărți Malakai, scrise de A. Stephanie la prețul special de doar 49 LEI și beneficiezi de transport gratuit în toată țara!

Comandă