Mă simt bine la

Menopauza
Inapoi Înapoi în site

BESTSELLER

The sunday times
Mă simt bine la menopauză

Cartea care te ajută să îți trăiești a doua tinerețe

Mă simt bine la menopauză este mai mult decât o carte, este o mișcare. O REVOLTĂ. Menopauza afectează fiecare femeie și, totuși, atât de multe dintre noi o tratează cu rușine, frică, dezinformare sau tăcere.

De ce nu vorbește nimeni despre asta? Cine deține informația corectă? Și cum putem să o obținem? Așa a apărut această carte. Din dorința de a spune adevărul, astfel încât mai multe dintre noi să poată lua decizii informate despre viața și corpul lor.

Menopauză înseamnă „ultima menstruație”. Sună ca un punct terminus. Menopauza și apoi... nimic. Un vid întunecat de plictiseală. Un abis. Pentru prea mult timp, a existat un voal de rușine, jenă și teamă în jurul acestui subiect, și aici se oprește!"

- Davina McCall

Davina McCall

Această carte este pentru tine dacă:

cross

Ești o femeie aflată la premenopauză sau menopauză

cross

Ai 35+ ani, te preocupă sănătatea ta și nu dorești să fii luată prin surprindere de perioada care va urma

cross

Experimentezi tot felul de simptome neplăcute și nu știi la cine să apelezi

cross

Ești la începutul schimbărilor hormonale și te simți jenată să vorbești despre asta

cross

Nu mai vrei să „strângi din dinți” atunci când te lovești de simptome neplăcute care îți afectează viața, sănătatea și fericirea

cross

Ești o femeie care își dorește să ia decizii informate legate de această perioadă inevitabilă din viața oricărei femei

Simptome de menopauză pe care le cunoști…
și cele despre care nu îți vorbește nimeni

Prea mult timp, am păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect - debutul, simptomele, tratamentele - și ce înseamnă această perioadă pentru noi. Mă simt bine la menopauză explorează și explică știința, demontează miturile dăunătoare care ne-au ținut în loc și spulberă toate tabuurile despre premenopauză și menopauză. Această carte celebrează și împărtășirea poveștilor personale și autentice, permițându-ne să ne simțim mai puțin singure și mai înțelese.

Îți datorezi ție să te echipezi cu informațiile necesare pentru a lua deciziile potrivite care să te ajute să navighezi prin această etapă a vieții și să ai grijă de sănătatea ta.

Aceasta este a doua primăvară a ta. Mă simt bine la menopauză te va ajuta să o trăiești.

Mă simt bine la menopauză

„Revoluționară”

The times

Una din 4 femei

a primit tratament cu antidepresive pentru simptomele asociate menopauzei.

circle

Una din 10 femei

suferă de endometrioză.

circle

Una din 100 de femei

intră în menopauză înainte de a împlini 40 de ani.

circle

Una din 1 000

intră în menopauză înainte de a împlini 30 de ani.

circle

Una din 20 000

intră în menopauză înainte de a împlini 20 de ani.

Pachet Cunoasterea inseamna putere

Cunoașterea înseamnă putere

În ceea ce privește fastingul în timpul menopauzei, cercetările sugerează că practica postului intermitent are beneficii pentru sănătatea femeilor în această perioadă. De exemplu, fastingul poate ajuta la gestionarea greutății corporale, reducerea riscului de boli cronice precum diabetul zaharat și boala cardiovasculară și îmbunătățirea sensibilității la insulină.

Descoperă două cărți care te ajută să înveți cum să ții cont de nevoile unice ale corpului tău și te echipează cu informațiile necesare pentru a lua deciziile potrivite care să te ajute să ai grijă de sănătatea ta.

Davina McCall

Davina McCall

Prezentatoare, expertă în fitness, antreprenoare, autoare și mamă, cu o carieră ce acoperă aproape trei decenii, Davina McCall este una dintre cele mai iubite personalități TV din Marea Britanie, moderând cu succes seriile „Long Lost Family” și „The Masked Singer”. A fost gazda emisiunii „Big Brother” pentru Channel 4 timp de 10 ani și a prezentat premiile Brit Awards, Comic Relief și BAFTA.

Dr. Naomi Potter

Dr. Naomi Potter

Dr. Naomi Potter este medic generalist în Marea Britanie și este acreditată de Societatea Britanică pentru Menopauză. Ea are o bogată experiență ca medic, lucrând în cadrul NHS timp de 16 ani și activând în domeniul medical timp de două decenii.

Este fondatoarea Menopause Care Ltd, cea mai mare clinică din Marea Britanie unde lucrează medici acreditați de Societatea Britanică pentru Menopauză.

Dr. Naomi Potter

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Echilibru la orice varsta

Pachet
Echilibru la orice varsta

Comandă Pachet
Pachet Primavara incepe cu tine

Pachet
Primavara incepe cu tine

Comandă Pachet
Pachet Ma simt din nou ca altadata

Pachet
Ma simt din nou ca altadata

Comandă Pachet