LORE

Inapoi Înapoi în site

Numele ei va deveni legendar!

„Lore m-a ținut trează prea multe nopți. O interpretare încântătoare, care te ține cu sufletul la gură, a mitologiei clasice.”

– Marrissa Meyer, autoarea bestsellerului Lunar Chronicles – nr.1 în topul New York Times

Seria cartea Lore

„Lore m-a ținut trează prea multe nopți. O interpretare încântătoare, care te ține cu sufletul la gură, a mitologiei clasice.”

– Marrissa Meyer, autoarea bestsellerului Lunar Chronicles – nr.1 în topul New York Times

LORE

O poveste despre putere, destin, iubire și iertare care a cucerit tinerii din toată lumea și a fost deja inclusă în Topul Amazon al celor mai bune 20 de cărți Young Adult ale anului.
Pornește într-o aventură mortală alături de Lore Perseous, ultima urmașă muritoare a lui Perseu, și singura care poate salva umanitatea de un nou zeu înfricoșător!

Recomandată de

amazon icon new york times icon usa today icon publishers icon booklist icon

Un triumf feroce

– Booklist Reviews

Cititor recenzie

Helena, Goodreads Review

O combinație între Jocurile Foamei și miturile Greciei Antice!

„Această carte a fost o lectură atât de captivantă!!! A fost o combinație între Jocurile Foamei și miturile Greciei Antice, în care descendenții eroilor mitologiei grecești aleargă prin New York, încercând să ucidă zeii din mitologia greacă pentru a le fura puterile. ”

line line
Cititor recenzie

Yolanda,  Amazon  Reviews

Echilibrul perfect între noutate și familiaritate!

„Chiar mi-a plăcut! Sunt de multă vreme fan al reinterpretărilor mitologiei grecești, iar această carte reușește să găsească echilibrul perfect între noutate și familiaritate. Acțiunea se desfășoară în întregime în New York, astfel că dragostea pentru oraș umple aceste pagini.”

line line
Cititor recenzie

Dianne, Goodreads Reviews

O poveste puternică ce îmbină mitologia și un personaj feminin curajos!

„Lore de Alexandra Bracken este o poveste puternică ce îmbină mitologia și un personaj feminin curajos, oferind acțiunii o atmosferă proaspătă, propice aventurii. Multe detalii, multă pasiune și zei care au uitat ce înseamnă să fii un muritor supus emoțiilor și slăbiciunilor, totul țesut într-o poveste despre hotărârea protagonistei de a răzbuna moartea celor dragi. ”

line line

Descrierea romanului

Lore

O dată la fiecare 7 ani, începe Agon. Drept pedeapsă pentru o rebeliune trecută, nouă zei din panteonul Greciei Antice sunt forțați de Zeus să cutreiere Pâmântul timp de 7 zile ca muritori, vânați de urmașii unor familii străvechi, toți nerăbdători să-i ucidă, să le ia puterile și să devină nemuritori.

Cu mult timp în urmă, Lore Perseous a fugit din această lume brutală după ce familia ei a fost ucisă cu cruzime de o familie de vânători rivală, întorcând astfel spatele gloriei eterne promise de vânătoare. De mulți ani, Lore încearcă să nu cedeze în fața dorinței de a se răzbuna pe bărbatul, acum devenit zeu, pe care îl consideră responsabil pentru moartea familiei ei.

Totuși, când următoarea vânătoare începe în New York, doi participanți îi cer ajutorul: Castor, un prieten din copilărie pe care îl credea mort de multă vreme și Atena, una dintre ultimii zei originali.

Zeița îi propune o alianță împotriva dușmanului lor comun și o metodă prin care poate ieși definitiv din Agon. Dar decizia lui Lore de a-și lega destinul de soarta Atenei și de a reîncepe vânătoarea va avea un preț mortal – și nu se știe dacă va fi suficient pentru a opri ascensiunea unui nou zeu a cărui putere poate îngenunchea întreaga umanitate.

Citate apreciate de cititori

„M-am născut știind să fac trei lucruri – să respir, să visez și să te iubesc.”

„Uneori, spusese el, cel mai curajos lucru este să accepți ajutorul, când ai fost convins să crezi că nu ar trebui să ai nevoie de el.”

„Puterea nu te transformă, îi zisese el. Doar scoate la suprafață ce se află deja în interiorul tău.”

Alexandrei Bracken

Despre autoare

Cărțile Alexandrei Bracken au cucerit tineri și adolescenți din toată lumea mulțumită lumilor fantastice captivante conturate. Licențiată în engleză și istorie, Bracken include în proza sa detalii istorice și mitologice care încântă întotdeauna cititorii.

Scriitoarea a debutat cu o carte pentru copii, însă a cunoscut cu adevărat succesul în urma publicării volumelor din seriile sale Young Adult: The Darkest Minds și Passenger, devenind astfel autoare de bestselleruri New York Times și USA Today. În prezent, cărțile sale sunt traduse în peste 15 limbi.

Citești mai mult, plătești mai puțin

LORE + Viata invizibila a lui Addie LaRue

LORE + Viata invizibila a lui Addie LaRue

Comandă
LORE + Gabriella

LORE + Gabriella

Comandă
LORE + Fable

LORE + Fable

Comandă