graves
Inapoi Înapoi în site
Graves

Cea mai emoționantă poveste de dragoste a lui L.J. Shen

Autoarea bestsellerului Cum să furi o inimă cu un sărut revine cu o poveste cum nu ai mai citit până acum, încărcată de pasiune și emoții puternice, despre o femeie prinsă între o relație sigură și o scânteie unică în viață.

Comandă acum GRAVES. Regretele dau naștere celor mai frumoase povești și descoperă noul tău roman de dragoste preferat.

linie

Te-am iubit, Ever Lawson. Dar vreau să știi că ești cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat în viața asta.

linie

Vina a izolat-o.

Se spune că prima iubire este deseori și sfârșitul inocenței. Nimic mai adevărat pentru Everlynne Lawson: primii fiori ai dragostei îi aduc o inimă frântă… și o experiență care pare să o urmărească peste tot pe unde merge. Moartea.
În urma unei mari tragedii, Everlynne pierde tot – pe sine și visurile sale, familia și pe Joe, sufletul ei pereche.
Cuprinsă de vinovăție, ea se izolează în Salem, Massachusetts, unde își trăiește zilele apatic, privându-se de orice bucurie. Dar când misteriosul și chipeșul Dominic dă buzna în viața ei, devine tot mai dificil să rămână impasibilă. Dominic este diferit: aventuros, vesel, cu poftă de viață și cu dorința de a o face a lui.
Everlynne este pe punctul de a-și reface viața, când vechile răni din trecutul ei sunt redeschise, mai adânci ca niciodată.
Nu este nimic mai rău decât să fii îndrăgostită de doi bărbați. Mai ales când unul dintre ei te urăște.

linie

Suntem doi oameni frânți, care încearcă să se întregească unul cu celălalt, știindu-se deja condamnați. Că nu vor reuși

linie
Recenzii

Despre autoare

L.J. Shen

Despre autoare

Când spui L.J. Shen, te gândești instant la cele mai frumoase și captivante povești de dragoste, destinate să devină bestsellere! Autoare a seriei Păcătoșii din orașul tuturor sfinților și a romanului-fenomen Cum să furi o inimă cu un sărut, publicată în peste 20 de țări și o prezență constantă în topurile Amazon, Washington Post, Wall Street Journal sau USA Today, L.J. Shen este un nume care nu mai are nevoie de prezentare pentru cititorii de romance.

Alte cărți de L.J. Shen

Citești mai mult, plătești mai puțin

Cititorii aleg Pachetul O altfel de iubire

Cititorii aleg Pachetul O altfel de iubire

L.J. Shen și Vi Keeland te provoacă să simți toată paleta de emoții și să îți dorești să trăiești din nou fiorii iubirii! Trei povești de dragoste care iau o turnură neașteptată și care te vor ține cu sufletul la gură până la final.

Comandă pachetul
Cititorii aleg Pachetul Iubirea în acțiune

Cititorii aleg Pachetul Iubirea în acțiune

Trei cărți care îți vor strânge inima de emoții și te vor ține în suspans pe tot parcursul lecturii, trăind alături de personaje niște povești de dragoste pline de aventură, durere și provocări, dar și de pasiune explozivă.

Comandă pachetul