Seria Păcatul Capital

Inapoi Înapoi în site
Seria Păcatul Capital

Iubirea are puterea să vindece toate dependențele, rănile și nesiguranțele

Când simți că nu îți găsești locul în societate, când înfrunți fără succes demonii și dependențele care ți-au marcat existența, ți se pare imposibil să-ți recapeți liniștea și fericirea. Dar dacă iubirea îți redă speranța unui nou început?

Citește acum seria Păcatul Capital și descoperă două povești capabile să îți încălzească sufletul și să îți arate cum totul poate fi rezolvat prin iubire!

Seria Păcatul Capital

Kenan

Volumul 1 – Kenan

Kenan este fiul preotului, însă este mai familiarizat cu păcatele decât cu sfinții care i-ar putea salva sufletul. În fiecare zi a vieții sale face tot posibilul să obțină cât mai repede biletul către iad. În timp ce se întreabă ce prețuiește mai mult: viața sau viciile, Kenan ajunge în tabăra creștină organizată de tatăl său. Substanțele interzise care i-au devenit cei mai buni prieteni după plecarea mamei sale îi oferă pseudoevadarea dintr-o realitate în care nu vrea să trăiască.

Întâlnirea cu Salome în timpul unui episod psihedelic îl face pe Kenan să depășească limitele acestei participante timide și liniștite a taberei și să-i aducă aminte acesteia motivul adevărat pentru care a venit în tabără: abuzurile frecvente ale fratelui său vitreg. Oprit la timp, Kenan realizează cât de mult a deviat de la destinul său și pornește pe durerosul și dificilul drum al iertării. Oare va reuși să fie iertat și să se ierte pe sine? Doar Salome are puterea de a-l schimba și de a-i oferi mântuirea, însă nici măcar iubirea ei nu poate fi eternă. Iar amintirea gustului ei și a trupului său îl vor bântui pe Kenan pentru tot restul vieții.

Volumul 2 – Kyle

Viața unui adolescent de șaptesprezece ani se poate schimba radical atunci când sentimentele sale nu se încadrează în normalitatea societății în care trăiește. După participarea la o tabără creștină de vară, Kyle Kingston este determinat să își înfrunte temerile și să înceapă să se accepte din toate punctele de vedere. Și aproape că reușește, până când Roy Harth, fostul său coleg de tabără, se angajează la ceainăria de lângă liceul la care învață și îl face să se confrunte cu propriile sentimente.

Trecutul macabru se contopește cu prezentul transformat în infern, iar Kyle începe să se piardă, cu fiecare pas de orice convingere dobândită în urma taberei. Drumul regăsirii propriei identități pare să fie îndeajuns de anevoios încât să aibă nevoie de cineva alături și, cu siguranță, este exclus ca Roy să fie acea persoană. Însă destinul pare să aibă un alt plan pentru cei doi.

Ce se întâmplă când iubirea interzisă își ramifică rădăcinile într-un suflet nevinovat? Va reuși Kyle să-și accepte sentimentele sau le va închide pe veci în adâncul inimii sale?

Kyle

Fragmente

Fragment

Fragment din Kenan

„Mă încrunt spre ea și dau energic aprobator din cap. Dintr-un singur pas micuț, își încolăcește brațele în jurul meu, iar eu nu știu ce ar trebui să fac. Căldura corpului său se împletește cu a mea și simt cum îmi vâjâie întreg capul atunci când realizez că îi simt bătăile inimii imprimându-se pe pieptul meu. Mă strânge cu putere în brațe și, instinctiv, o cuprind cu totul și o sărut pe creștet. Îmi las bărbia să se sprijine de capul ei, după care îmi afund nasul în părul ei, al cărui miros de mentă îmi învăluie nările.

— Eu ar trebui să îți mulțumesc, șoptește fără să îmi dea drumul.

— Tu n-ai de ce s-o faci. Tu trebuie doar să te bucuri de lucrurile bune pe care le atragi, deși eu nu mă număr printre ele, îi murmur în păr și o simt cum mă strânge și mai tare.

— Ești cel mai rău lucru pe care l-am atras, dar îmi asum, pentru că mă face fericită, rostește încet și își ascunde fața la pieptul meu.

Tocmai mi-a spus că o fac fericită. Dumnezeule!

Nu știu ce aș putea să îi răspund pentru că m-a lăsat perplex. Mi-a șters orice cuvânt pe care aș fi știut, în mod normal, să-l rostesc. Sunt un atom de iubire într-un abis întunecat – iar ea va fi lumina care mă va scoate de aici.”

Fragment din Kyle

„— Cine ești tu de fapt? Ți-ai răspuns la această întrebare?

— M-am gândit deseori la cine sunt eu cu adevărat, însă din momentul în care ai apărut tu, am început să mă gândesc și mai mult.

Înghit în sec la vorbele sale. Trupul mi-e pietrificat și inima încearcă din răsputeri să îmi pompeze sângele în corp.

— De ce?

— Știi prea bine răspunsul. N-o să mă faci s-o spun, pufnește iritat.

— Nu crezi că dacă ai spune-o, ți-ai oferi răspunsul în sfârșit și poate că lucrurile ar deveni mai ușoare, așa cum spui, și pentru tine?

— Kyle.

Și-a coborât vocea cu câteva tonalități. A coborât-o atât de mult, încât simt fiori de gheață cum încep să mi se plimbe pe șira spinării.

— Spune-o!

— Kyle, repetă pe un ton amenințător.

— Doar spune-o.”

Fragment
Recenzii
Lena Hills

Despre autoare

Lena Hills și-a descoperit pasiunea pentru lumea cărților de la vârsta de unsprezece ani. În prezent, urmează studii în domeniul afacerilor, pentru că își dorește să profeseze în această arie, însă nu va renunța niciodată la pasiunea sa. Autoarea simte că evoluează cu fiecare frază creată și ne-a spus că:

„Iubesc să dau viață unor personaje noi, să le ofer destine presărate cu multe obstacole, pentru că, în fiecare carte pe care o scriu, vreau să reliefez latura umană exact așa cum este ea. Prin personajele mele vreau să arăt faptul că nu suntem perfecți și că e în regulă să luăm decizii proaste, pentru că, de cele mai multe ori, acestea ne ajută să evoluăm și să fim mult mai înțelepți.”

Citești mai mult, plătești mai puțin

Seria Pacatul capital + HEX

Seria Pacatul capital + HEX

Comandă
Seria Pacatul capital + Gabriella

Seria Pacatul capital + Gabriella

Comandă
Seria Pacatul capital + Pachet Obsesia

Seria Pacatul capital + Pachet Obsesia

Comandă
Seria Pacatul capital + Pachet SKiN

Seria Pacatul capital + Pachet SKiN

Comandă