Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai
Inapoi Înapoi în site
Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai

De ziua lui,
Mihai Bendeac
ne dăruiește o carte neconvențional de sinceră. Scrisă pentru oamenii cu minte, nu pentru cei cuminți. Dedicată unei cauze nobile.

TOATE fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la Alexandru Obregia.

Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai
Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai

Dacă toți oamenii ar cunoaște ce se întâmplă atunci când ești bun cu cei din jur, chiar și cei mai ticăloși ar deveni buni măcar din pur interes…

- Mihai Bendeac

O carte pentru tine și un zâmbet pentru ei.

Mulțumită cărții scrise de Mihai Bendeac alături de mama sa, Emilia Bendeac, peste 235.000 euro au fost donați Spitalului Fundeni pentru a finanța renovarea secției de oncologie pediatrică.

Acum, Mihai Bendeac revine cu un nou volum mai sincer, mai autentic ca oricând, pentru a veni din nou în ajutorul celor care au cel mai mult nevoie de curaj. Astfel, toate fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la „Alexandru Obregia”.

Comandă și tu cartea pentru tine
și cei pe care îi iubești.

Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai

Prima carte scrisă
complet
nesupravegheat.

Ești gata să râzi în hohote alături de un maestru al comediei? După o carte scrisă sub ochiul grijuliu al mamei, Mihai Bendeac revine cu o nouă carte scrisă complet nesupravegheat și necenzurat, care nu este recomandată pudicilor sau celor care iau viața prea în serios.

Dragă Mihai este o carte fugită de acasă în care autorul și cititorii se întâlnesc și râd împreună de momentele tragi-comice pe care viața ni le oferă tuturor. În paginile sale, Mihai Bendeac răspunde scrisorilor primite după lansarea primei părți a Jurnalului unui burlac, intercalând printre răspunsuri un iureș de povești, momente și amintiri care îți reamintesc că există umor în orice situație, dacă te antrenezi suficient să îl observi.

Este un volum de o sinceritate copleșitoare, scris din dorința copleșitoare de a face bine, de a aduce bucurie cititorilor și speranță copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

P.S. Dacă pudicii și cei care iau viața foarte în serios își doresc să facă o faptă bună, le recomandăm și lor cu drag această carte.

Ce vei afla în această carte?

Copitol

Răspunsuri savuroase la cele mai interesante scrisori primite.

Copitol

Cum un cățel pierdut te poartă într-o adevărată aventură prin oraș.

Copitol

Cum a ajuns Mihai Bendeac să joace într-un film alături de Florin Piersic.

Copitol

Mit sau realitate? Descoperă ce titluri din tabloide sunt adevărate!

Copitol

O mulțime de întâmplări neserioase din viața sa care însă te vor provoca să-ți pui întrebări serioase.

O carte scrisă împreună cu mama.

O carte scrisă împreună cu cititorii.

Pachet Mihai Bendeac

O carte scrisă împreună cu mama.

O carte scrisă împreună cu cititorii.

Două cărți care te invită să-l descoperi pe Mihai Bendeac dincolo de cortinele scenelor sau de ecrane și apoi să alegi dacă vrei să râzi cu el sau vrei să râzi de el. Important este să râzi și să ții minte că prin achiziționarea acestor cărți faci o faptă bună.

TOATE fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la Alexandru Obregia

„Lucrurile pe care le-am citit în cele mai multe dintre scrisorile primite de la cititori mă fac să înteleg cât de important este să muncesti pentru a-i ajuta pe oameni să se destindă. Da, medical vorbind, râsul are efecte terapeutice. Și asta le-am transmis si colegilor mei. Cât este de important ceea ce facem, cât de important este să ne dăm sufletul, să studiem și să aprofundăm această artă pentru reuși să aducem în mod profesionist bucuria, zâmbetul, fericirea în viața oamenilor.”

Mihai Bendeac
este actor.

De teatru și de film. Și nu doar unul de rând, ci unul extraordinar. Ca să-l cunoști cu adevărat, este musai să-l vezi jucând într-o piesă de teatru.

Mihai Bendeac
este comedian.

A făcut să râdă o țară întreagă.

Mihai Bendeac
este scenarist.

A scris toate cele 6 sezoane În puii mei.

Mihai Bendeac
este regizor.

Da, a regizat piese de teatru.

Mihai Bendeac

este poet, cântăreț și compozitor.

Omul multiplelor talente, Mihai Bendeac este astăzi, înainte de orice, scriitor. Un scriitor care te va uimi cu deschiderea sa și cu subiectele abordate. Și care nu se teme să arate cine este cu adevărat Mihai Bendeac, dincolo de ocupații, dincolo de măști, dincolo de râsul său molipsitor.

O carte recomandată de: