Jurnalul meu cu superputeri

Inapoi Înapoi în site
Jurnalul meu cu superputeri

Fiecare pagină din jurnal te ajută să crești un copil echilibrat, cu încredere în sine, care se bucură de fiecare reușită.

Cele mai importante obiceiuri ale unui adult de succes se formează încă din copilărie. Dar cum poți să îi vorbești copilului tău despre abilități a căror însușire ne pune probleme și nouă, părinților? În sprijinul tău vine JURNALUL MEU CU SUPERPUTERI, un partener zilnic pentru dezvoltarea copilului tău.
Cele două volume combină teoria cu practica, activitățile distractive, jocurile și experiențele cu poveștile motivaționale pentru a-l îndruma pe copilul tău în călătoria sa zilnică către fericire, încredere și recunoștință.

Dă-i curajul de a crede în superputerile sale și oferă-i un cadou pentru toată viața!

CADOU:
Calendar 2023 oferit în format .pdf. Îl primești în email-ul de confirmare a comenzii.

Am superîncredere în mine!

Am superîncredere în mine!

Cum îl încurajezi pe copilul tău să creadă cu tărie că TOTUL E POSIBIL, că este înzestrat cu acele superputeri ce îl vor ajuta în viață în orice situații s-ar afla?

Laura Croitoru și Roxana Varadi au căutat un răspuns în domeniul psihologiei pozitive și al neuroștiinței și au creat „Jurnalul meu cu superputeri”. Acesta îți propune un exercițiu zilnic de 5-10 minute alături de copilul tău ce vă oferă prilej de jocuri și discuții purtate într-un cadru sigur și distractiv. E mediul potrivit:

pentru a-l ajuta pe copilul tău să-și conștientizeze emoțiile de peste zi prin măsurătorul de fericire

să își cunoască valorile și talentele care, dezvoltate în timp, pot fi transformate în superputeri

să se accepte așa cum e, fără măști și comparații cu alți copii, să înțeleagă că e unic, valoros și iubit, încât să își lase culorile să strălucească și să aibă încredere în forțele proprii.

Am un creier superuimitor!

„Iuhuu! Am reușit.”
Trei cuvinte care fac orice părinte fericit atunci când le aude din gura copilului său. Și pe care ne dorim să le auzim cât mai des. Despre aceste cuvinte, și nu numai, este al doilea volum al „Jurnalului meu cu superputeri.”
După ce au dobândit încredere în ei, copiii învață acum:

să aibă încredere în visurile lor,

descoperă cât de uimitor este creierul lor și cum să și-l antreneze,

își dezvoltă o mentalitate de succes și se bucură de fiecare reușită.

Gândire pozitivă, perseverență, obiective sunt termeni dificili chiar și pentru adulți, dar în acest jurnal ei sunt explicați pe înțelesul copiilor, într-un mod distractiv, astfel încât să le poată stăpâni de la cele mai fragede vârste. Și să țintească spre stele.

Am un creier superuimitor!
Am superîncredere în mine!

Bonus lansare

Începutul de an e momentul în care îți stabilești obiective și îți faci planuri despre cum să îți urmezi visurile. Ce obiective crezi că are copilul tău pentru noul an? Jurnalul meu cu superputeri explică pe înțelesul copiilor ce este un obiectiv și cum îl pot atinge.

În plus, vă oferim cadou instrumentul potrivit: Calendar 2023 Veți planifica împreună acțiunile din fiecare săptămână, chiar din fiecare zi a lunii, inspirați de mesajul motivațional ce însoțește fiecare pagină.

Cum îl ajută Jurnalele pe copilul tău

Își formează din copilărie comportamente ce nu vor avea nevoie să fie schimbate la viitorul adult și învață:

să aibă încredere în forțele proprii

să înțeleagă că e unic și valoros așa cum este, fără a mai copia ce le place colegilor săi doar pentru a fi acceptat ca prieten

să își antreneze inteligența pentru a găsi soluții la problemele pe care le întâmpină încă din primii ani de școală

să își exprime gândurile și emoțiile față de cei din jur

să afle care e calea de la vis la realitatea pe care singur o construiește

să își cultive sentimentul de recunoştinţă asociat cu fericirea interioară în creierul copiilor.

vei invata

RECENZII

despre autoare

Laura Croitoru

Laura Croitoru este absolventă certificată a NeuroMindfulness Institute și este pasionată de neuroștiință și dezvoltare personală. A conceput cursuri dedicate părinților cu sfaturi și soluții, astfel încât copiii să își însușească abilitățile necesare în viață.

Laura Croitoru
Roxana Varadi

Roxana Varadi

Roxana Varadi este mama unui băiețel minunat, care odată cu provocările pe care le aduce viața de părinte, a făcut tranziția din sfera managementului corporativ către învățarea socioemoțională și dezvoltarea personală a copiilor.

Autoarele au combinat experiența personală de mamă cu cercetările și studiile științifice pentru a crea seria Jurnalul meu cu superputeri, jurnale pe care copiii le vor umple cu amintiri zilnice, gânduri și emoții.

Citești mai mult, plătești mai puțin