Inapoi Înapoi în site
Iubitelor mele prietene

Cu drag, o carte pentru inima fiecărei femei în căutare de răspunsuri

Tu cum îți răspunzi celor mai arzătoare întrebări ale sufletului? Zâmbet lângă zâmbet, lacrimă lângă lacrimă, bătaie de inimă lângă bătaie de inimă, cele două prietene - Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu, aștern în aceste pagini confesiuni intime și emoționante, oferindu-ți nu doar lecții prețioase de viață, ci și înțelegerea profundă că frumusețea stă în complexitatea unică a sufletului tău. E timpul să-ți îmbrățișezi autenticitatea și să realizezi cât de specială ești!

„Vă rog să nu uitați că viața este un dar și, ca orice dar, trebuie prețuită și împărtășită doar cu cei care merită. Care vă merită. Fiți pace, bucurie și iubire și vă asigur că viața vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați!”

A voastră prietenă, până la sfârșit,

Ia puțin din sufletul nostru și așază-l lângă al tău!

Iubita noastră prietenă,

Îți dedicăm această carte, acum într-o ediție revizuită și adăugită, pentru că ne dorim să trăiești toate bucuriile și tristețile vieții alături de noi, cele care simțim aceleași emoții ca și tine. Ți-am pregătit o carte a sufletului, care să îți fie călăuză în vremuri tulburi, dar și în vremuri în care simți că ai lumea la picioare. O carte care te va ajuta să te cunoști mai bine, să găsești adevăratul sens al iubirii, care să te învețe că viața nu-i altceva decât un carusel de emoții, ce te urcă și te coboară, oferindu-ți uneori și apusuri de nedescris, dar și ploi reci. Toate merită privite cu ochi senini.

E timpul să iei puțin din sufletul nostru și să-l așezi lângă al tău. Tu ești cea mai bună prietenă a noastră.

Mereu cu gândul la tine,
Irina Binder & Carmen Voinea-Răducanu

„Fiecare suflet are nevoie să se dăruiască, să se mărturisească, să iubească. Fiecare suflet are nevoie de cineva căruia să-i arate partea frumoasă a inimii sale, cineva căruia să-i spună despre visuri, despre dureri, fără teama de a fi judecat sau expus răutăţilor... Fiecare suflet tânjeşte după apropiere, după înţelegere şi iubire.”

Explorează toate emoțiile vieții în trei cărți pentru suflet!

Pachet Tratează rănile trecutului

Pentru toate momentele în care te-ai întrebat de ce nu poate fi mai ușor. Pentru toate momentele în care sufletul tău s-a învelit cu oameni care nu te meritau. Pentru toate momentele în care ai râs cu viață sau i-ai râs vieții în față, și pentru toate momentele în care ai simțit că ești plină de prieteni sau te-ai simțit cel mai singur om de pe pământ, iubitele scriitoare Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu îți mărturisesc, intim și emoționant, momente din viețile lor. Descoperă confesiuni rupte din sufletul unor femei care simt atât de multe emoții într-o lume obișnuită să simtă mult prea puțin.

„Refuz să cred că există femei rele pur şi simplu. Pentru că ştiu cu siguranţă că există femei atât de subjugate propriei lor neputinţe, încât, orbite fiind, pierd din vedere exact esenţa feminităţii lor: bunătatea sufletească.”

Recenzii:

Irina Binder

În universul Irinei Binder, fiecare cuvânt vibrează emoție și profunzime. Cărțile ei, adevărate comori ale cuvântului scris, au ajuns la inimile a sute de mii de cititori din România și de pretutindeni. Scrierile sale, cele de pe blog și mai ales cărțile, au modelat destine, aducând un suflu nou, inspirație, speranță și curaj în viețile multora. Activitatea caritabilă a scriitoarei îi completează portretul și ne arată că în spatele cuvintelor se află o inimă generoasă. Fluturi și Insomnii, opere emblematice ale scriitoarei, sunt deja repere în inimile cititorilor atunci când vine vorba de explorarea sufletului și complexitatea iubirii.

Carmen Voinea-Răducanu

Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste nemărginită pentru scris, conturând experiențe și emoții pline de sens, în care se va regăsi orice femeie. Scriitoare pasionată de studiul relațiilor și tipologiilor umane complexe, Carmen acordă în operele sale o deosebită atenție lecțiilor de viață, rezultate din orice experiență pe care un om o poate avea. Autoarea își dăruiește iubirea cu generozitate, prin cuvintele sale blânde, preocupându-se constant de evoluția spirituală proprie și a celor din jur, dar și de sufletele tuturor celor care îi ies în cale.

Descoperă mai multe universuri feminine!

Pachetul În căutarea sufletului

Pachetul În căutarea sufletului

Poate că fericirea este efemeră, dar călătoria până la ea este asemeni unui zbor de fluturi care se înalță cu gingășie spre cotloanele cerului: plin de priveliști minunate. Descoperă prin cărțile scrise de prea iubita Irina Binder și buna sa prietenă, Carmen Voinea-Răducanu, povești emoționante, care alcătuiesc o viață de om în care mai mult ca sigur te vei regăsi.

Comandă Pachet
Pachetul Suflete predestinate

Pachetul Suflete predestinate

Fie că vorbim de prietenii adânci sau de iubiri pasionale, sufletele pereche există ca o formă sublimă a conexiunii umane. Ele se regăsesc în aceleași emoții resimțite, în dansul sincron al gândurilor și în armonia inimilor care bat la unison. Descoperă două cărți predestinate ție, în care poveștile de iubire se împletesc cu prietenii care nu se uită niciodată.

Comandă Pachet
Pachetul Meriți mai mult

Pachetul Meriți mai mult

Trei femei minunate te invită să faci primii pași către o viață trăită deplin, în perfect acord cu sinele tău autentic, dincolo de teama care te împiedică să fii autentică. Prin povești de viață curajoase și exemple pline de inspirație, e timpul să realizezi că meriți mai mult. Meriți să te pui pe primul loc!

Comandă Pachet