iubirea la imperfect

Inapoi Înapoi în site

Chiar îl poți schimba tu? Un expert consacrat în viața intimă și cea de cuplu îți dezvăluie adevărul despre cel mai complex pacient pe care l-a avut!

iubirea la imperfect

Cum gândește un bărbat care pare să le aibă pe toate – carieră, inteligență emoțională, atitudine, carismă și o situație financiară strălucită? Ce se află în mintea unui astfel de bărbat și cum îl păstrezi? Iubirea la Imperfect îți prezintă formula magică pentru o relație de durată cu băiatul rău la care ai visat, dar și semnele adesea ignorate că o relație nu va dura, indiferent de timpul și energia investită în ea.

Oana Nicolau, expertul în psihosexologie care l-a descusut pe Marc de secrete, pentru educarea (și plăcerea) tuturor femeilor din România, îți spune ce ii face pe oameni să intre în relații solicitante emoțional și cum poate fi oprit acest cerc vicios.

În perioada 9.07 – 19.07 toate comenzile care includ acest titlu vor primi automat ghidul electronic 30 Day Kit for a Happy Couple!

„Oana Nicolau ne oferă, prin „Iubirea la imperfect”, o incursiune captivantă în complexitatea relațiilor și a frământărilor interioare. Această poveste, inspirată din realitate, este un testament al abilității sale de a transformă terapia într-o experiență profundă și revelatoare. O lectură esențială pentru toți cei interesați de dinamica sufletului uman, de puterea transformatoare a psihoterapiei, de căutare și creștere și, bineînțeles, de educație sexuală, atât de necesară în spațiul social românesc.”

dr. mihail pautov

Pătrunde în relația interzisă a unui cunoscut băiat rău cu femeia care l-a împins din pat pe canapeaua unui psihoterapeut!

În cei 15 ani de când Oana Nicolau, expert în viața intimă și psihoterapeutul unor cunoscute cupluri, conduce clinica sa, puține povești de dragoste au avut intensitatea și erotismul celei aduse de Marc în cabinetul ei. Acum, într-un roman senzual, bazat pe fapte reale, o relație interzisă se împletește cu maturizarea unui băiat rău, iar Marc își dezvăluie secretele și învață să iubească o femeie care îi liniștește demonii interiori. Descoperă psihologia bărbatului pe care nimeni nu reușește să-l păstreze, intrând în mintea și dormitorul lui Marc.

Cartea abordează teme precum trecutul dureros, teama de eșec, vinovăția care vine din insuficiență, neputința propriilor limitări și nu în ultimul timp, stresul relațiilor moderne. Este o carte care dacă n-ar fi atât de seducătoare, nu ai crede că este reală... Dar este.

Iubirea la Imperfect este pentru tine dacă...

... Te-ai săturat de relații imature și îți dorești ceva de durată.

... Vrei să înțelegi atât nevoile și sentimentele tale, cât și pe cele ale partenerului tău.

... Vrei să înțelegi vulnerabilitatea masculină și subiectele tabu din relație.

... Vrei să știi de ce unii bărbați sunt infideli și când trebuie să spui stop relației.

... Îți dorești să știi unde ai greșit în trecut și ce poți face mai bine în relațiile cu ceilalți.

Când simți că nu îi mai poți spune sufletului tău pereche tot ce ai pe suflet...

Relațiile funcționează ca o oglindă a evoluției noastre interioare. Uneori, disfuncțiile personale se transformă în disfuncții ale cuplului și nesiguranțele unui partener se reflectă asupra celuilalt. O relație de cuplu sănătoasă va amplifica bunăstarea unui partener și nu va îngrădi dreptul celuilalt la bunăstare. Pachetul „Terapia prin iubire” conține trei volume pătrunzătoare ale unor psihologi consacrați în terapia de cuplu, care te învață cum să prosperi în relația ta, transformând supărările în jumătăți de supărări și bucuriile în duble bucurii. Află cum poți să îți comunici problemele în relație și rezolvă lucrurile care nu merg, înainte ca ele să se transforme în motive de despărțire!

oana nicolau

este psihoterapeut specializat în relația de cuplu și coordonează o echipă de peste 90 de psihoterapeuți în cadrul clinicii care îi poartă numele. În trecut, a fost expertul în relații de la Căsătoriți pe nevăzute, show-ul matrimonial de la PRO TV și autorul cărții „A de la armonie”. Este activă pe social media, unde oferă conținut despre relaţii, psihosexualitate, creștere personală și stil de viață sănătos. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 30 de ani.

Irina

„Dragă Oana Doresc să îți împărtășesc cât de profund m-am conectat cu cartea ta. Am reușit să mă identific cu ambele personaje și să trăiesc fiecare moment al poveștii lor într-un mod personal. A fost o călătorie emoționantă și mă simt recunoscătoare pentru că am avut ocazia să experimentez universul pe care l-ai creat. O carte pe care nu am putut să o las din mână până la final.

Cred că abilitatea ta de a transpune emoții și trăiri în cuvinte este remarcabilă. Cartea ta nu doar că mi-a oferit o evadare plăcută, dar m-a făcut să reflectez asupra propriei mele experiențe. Îți mulțumesc pentru această creație captivantă și aștept cu nerăbdare să explorez și alte opere ale tale în viitor.”

Enikő

„Tocmai am terminat de citit cartea ❤️ Mi-a plăcut enorm de mult, chiar dacă finalul a fost neașteptat! FELICITĂRI 👏👏👏”

Ana Maria

„Minunată cartea aceasta! Nu numai faptul că o citești cu sufletul trepidând și vrând parcă s-o devorezi cât mai repede, pentru a vedea finalul unei povești de dragoste deosebite. Dar efectiv îți vibrează ființă și trăiești fiecare emoție transmisă, cu aceeași intensitate cu care trăiește și personajul!!! Felicitări Oana, pentru modul în care ai reușit să transcrii emoția la acest nivel! 😍❤️”

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Dorintele inimii

Pachet Dorintele inimii

Comandă Pachet
Pachet Tacerea care vorbeste

Pachet Tacerea care vorbeste

Comandă Pachet
Pachet Confesiuni obraznice

Pachet Confesiuni obraznice

Comandă Pachet

întrebări frecvente