Iubim sau ne mințim?

Inapoi Înapoi în site
Iubim sau ne mințim?

Primește la fel de mult
pe cât oferi în dragoste.

Unde se termină iubirea și unde începe egoul? Cu toții ne dorim relații mature și armonioase, dar puțini își asumă responsabilitatea pentru buna funcționare a cuplului. În loc să apelăm la mecanisme ofensive sau defensive, "Iubim sau ne mințim?" ne propune un alt mod de a spune ceea ce simțim și ce nu ne convine, la timp și cordial, fără să compromitem ideea de echipă.

Atunci când teama de suferinţă este infinit mai mare decât curiozitatea de a cunoaşte cu adevărat pe cineva, Vulpescu ne invită să construim relații cu limite sănătoase și fără frica de abandon.

Comandă cartea care te învață cum să pui punctul pe iubire.

“O relaţie sănătoasă este o relaţie cu reguli şi limite clare, sănătoase, negociate de ambii parteneri, astfel încât amândoi să simtă satisfacţie şi siguranţă.”

Cum te ajută în relația ta?

Stabilești limite sănătoase;

Recunoști semnalele de alarmă și abuzul emoțional;

Îți îmbunătățești capacitatea de relaționare și comunicare;

Obții claritate în sentimente;

Ajungi să îți respecți angajamentele;

Ajungi să formezi conexiuni intime și profunde;

Previi autosabotajul și tiparele moștenite de comportament;

Andrei Vulpescu a pornit în căutarea răspunsurilor la întrebările tale despre viața în doi și le-a strâns în paginile unei cărți pline de lecții și sfaturi utile, care te va ajuta să construiești acea relație matură și armonioasă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Scrisă în stilul direct cu care autorul ne-a obișnuit în bestsellerele Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante și Femeile inteligente vorbesc limba bărbaților, cartea explorează concepte precum intimitatea, sexualitatea, limitele sănătoase, rușinea, vina, sentimentul că nu ești suficient de bun, dar și abuzul emoțional, realizând o hartă care îți va ghida pașii în lumea imprevizibilă a relațiilor moderne.

Andrei Vulpescu îmbină lecțiile extrase din ședințele de consiliere cu cele învățate pe propria piele pentru a ne ajuta să înțelegem cât de important este să ne dezvoltăm inteligența emoțională în cuplu și să creștem împreună.

Prin exercițiile propuse, Iubim sau ne mințim? ne îndeamnă să privim dincolo de emoțiile frumoase ale începutului, dar și dincolo de frica de infidelitate sau de abandon, pentru a ne asuma toată munca din spatele unei relații cu adevărat sănătoase.

Află mai multe despre:

Limite sănătoase · Vină · Rușine · Intimitate · Abuz emoțional · Infidelitate · Nesiguranță

Pachet Cum treci peste o relație toxică

Pachet Cum treci peste o relație toxică

Nu este niciodată ușor să ieși dintr-o relație disfuncțională. Mai ales atunci când partenerul intră în viața ta cu bagaj emoțional. Cu toate acestea, experiența practică de lucru a autorilor cu pacienții răniți emoțional ne dovedește faptul că schimbările mici, de zi cu zi, pot conduce la o schimbare majoră a situației în care te afli.

Comandă pachet
Pachet Cuplurile inteligente rezistă în timp

Pachet Cuplurile inteligente rezistă în timp

Dacă simți că te lovești de un zid invizibil, de fiecare dată când încerci să porți o discuție deschisă cu partenerul de viață, atunci cu siguranță unul dintre voi are nevoie de lecții de inteligență emoțională. Din fericire, pachetul cu volumele lui Vulpescu îți prezintă ABC-ul relațiilor moderne, simplu și pe înțelesul ambelor sexe.

Comandă pachet

ce spun cititorii:

Despre autor

Despre autor

Blogger de relații, jurnalist, scriitor, artist și psiholog, Andrei Vulpescu este unul dintre cei mai apreciați autori români de dezvoltare personală. Este scriitorul căruia nu îi lipsește curajul când vine vorba despre crudul adevăr al relațiilor. Cărțile lui Andrei Vulpescu s-au vândut în peste 100 000 de exemplare, fiind adevărate dicţionare ale trăirilor și sufletului pentru cititori.

Bun cunoscător al spiritului uman, mai ales în relații, Andrei Vulpescu a reușit să aștearnă în cuvinte regulile jocului iubirii. Fără metafore, fără zahăr adăugat, fără restricții și clișee.

Andrei Vulpescu