INTRUSUL + REBELA

Inapoi Înapoi în site
Seria PREP

BUN VENIT LA SANDOVER, ȘCOALA BĂIEȚILOR RĂI!

Din exterior, Sandover poate părea doar o altă școală cu tradiție pentru studenții influenți. Dar, aici toate regulile tind să fie încălcate, cu o singură excepție: este interzis să te îndrăgostești de inamic - fetele de la academia rivală!

Și din nefericire, frații vitregi RJ și Fenn tocmai s-au îndrăgostit de unele dintre cele mai tentante fete de la St. Vincent. Iar Sloane și Casey sunt întâmplător chiar fiicele directorului școlii lor.

De la autoarea seriei fenomen Off-Campus, Elle Kennedy, descoperă o serie romantică care îmbină intriga complexă a Elitei cu umorul fin al seriei Gossip Girl!

PREGĂTEȘTE-TE DE O SERIE

Intrusul

RJ știa deja că șederea la o școală de tineri cu probleme nu va fi lipsită de complicații. Între capriciile studenților și tradițiile lor neconvenționale, întreg campusul pare învăluit de o aură întunecată. Decenii întregi de istorie zbuciumată zac îngropate sub zidurile impunătoare ale academiei.

Dar pentru RJ, poate cel mai mare mister dintre toate este Sloane Tresscott, care este de o frumusețe rară și o și mai mare pacoste. Sloane este tentație pură pentru RJ și atracția dintre ei este incontestabilă. Doar că ea este sătulă până peste cap de băieții răi de la Sandover și de șarmul lor nefast.

Iar un intrus seducător ca RJ nu face altceva decât să complice lucrurile.

Intrusul
Rebela Rebela

Casey Tresscott a avut cel mai dificil an imaginabil – cu accidentul de mașină, trădările prietenilor apropiați și coșmarurile constante.

Singura persoană care nu s-a întors împotriva ei este carismaticul Fenn Bishop, cunoscut pentru inimile frânte pe care le lăsă în urma lui. Pentru Fenn, Casey este ultima urmă de gingășie rămasă într-un ocean de pragmatism. Pentru Casey, bunătatea începe să semene prea mult cu slăbiciunea și nu mai vrea să fie fata bună.

În încercarea de a pune laolaltă toate piesele puzzle-ului, Casey alege să își îmbrățișeze latura rebelă. Și nu mai există drum de întoarcere...

„Îl urăsc pentru că a spus asta. Pentru că are impresia că el e motivul pentru tot ce e în neregulă cu mine. Și pentru că are dreptate, pentru că așa e. Nu trece zi să nu mă gândesc la el. Îl doresc și nu-l suport, în egală măsură, și inima mea nu știe cum să împace asta.
Clipesc, ca să îndepărtez umezeala de pe gene.
— De ce a trebuit să fii tu?
Răspunsul lui e un sărut.”

ALEGE-ȚI ECHiPA
Theo Rose

Elle Kennedy este autoarea a peste 40 de romane de dragoste și suspans, printre care se numără și seriile fenomen Off Campus, Briar U și Avalon Bay. Traduse în peste 20 de limbi, cărțile scrise de Elle Kennedy au dominat clasamentele New York Times, Wall Street Journal și USA Today și au ajuns în mâinile a milioane de cititori din întreaga lume.

Originară din Toronto, Ontario, Elle Kennedy a visat întotdeauna să devină scriitoare și să împărtășească lumii povești de dragoste cu eroine puternice și inteligente, care nu se mulțumesc cu puțin. Romanele lui Kennedy sunt adevărate bijuterii, pline de umor, pasiune, mister și magie.

ALTE CĂRȚI ALE AUTOAREI

CITEȘTE MAI MULT

Pachet Dragoste tumultoasă

Pachet
Dragoste tumultoasă

Comandă pachet
Pachet Frați vitregi

Pachet
Frați vitregi

Comandă pachet