Intrușii

Inapoi Înapoi în site
Intrusii

Un nou roman plin de neprevăzut, romantism și suspans de la autoarea de bestselleruri New York Times, Tijan!

O tentativă de răpire misterioasă. Secrete de familie mortale. O poveste de dragoste neașteptată.

„Pot întotdeauna conta pe Tijan să scrie o poveste plină de acțiune, intensă și emoționantă, care mă va captiva până la ultima pagină.”
Helena Hunting, autoare de bestselleruri New York Times
Intrusii

Bailey trăiește o viață normală, în măsura în care acest lucru este posibil pentru o fată cu memorie fotografică și un IQ de geniu. Dar totul se schimbă atunci când un bărbat pătrunde în casa ei în miez de noapte pentru a o răpi. Astfel, Bailey află că tatăl său este, de fapt, miliardarul Peter Francis, geniul industriei IT pe care îl admirase întreaga viață. Misteriosul Kashton Colello, un asociat al tatălui ei, îi dezvăluie toate detaliile și îi oferă două soluții: poate veni cu el să își cunoască tatăl sau poate încerca să supraviețuiască pe cont propriu atunci când răufăcătorii se vor întoarce. E o decizie simplă: tânăra acceptă protecția tatălui ei și începe să fie păzită permanent chiar de Kash.

O intrusă în această lume a bogăției și a decadenței, Bailey trebuie să-și găsească locul într-o familie care are mai multe secrete decât și-ar fi putut ea imagina vreodată. Iar unul dintre acestea ar putea fi mortal…

Recenzii

Fragment din carte

„El fusese cel din spatele camerei de supraveghere. Am simțit cum mi se zbârlește părul la ceafă. M-au străbătut înțepături în tot corpul, coborând prin mine, făcându-mă să simt și mai acut. Pur și simplu... mai acut.

Nu eram sigură dacă îmi plăcea acest „mai acut”.

El m-a privit în ochi, pironindu-mă locului.

Apoi mi-a vorbit.

— Numele meu e Kashton Colello, sunt un asociat al tatălui tău. Nu, mama ta nu știe nimic despre mine, și da, știu foarte bine cine ești. Știu ce ți s-a întâmplat aseară și sunt aici ca să-ți ofer două opțiuni. Poți veni cu mine ca să-ți cunoști tatăl și frații sau poți să dispari într-un program de protecție a martorilor, împreună cu mama ta.

A tăcut pentru o fracțiune de secundă.

— Vii cu mine să-ți cunoști tatăl sau dispari împreună cu mama ta.

Colțul gurii i s-a arcuit ușor într-un început de surâs ironic.

— Tu alegi

Intrusii

Despre autoare

Tijan este autoare de bestselleruri WallStreet Journal, New York Times și USA Today. Scrie romane imprevizibile, care te țin cu sufletul la gură, iar personajele sale sunt puternice, intense și realiste. Până acum, ea a lansat mai multe serii de succes, printre care: Carter Reed, Fallen Crest și Ryan’s Bed. Cărțile ei au fost deja traduse în franceză, italiană, germană, maghiară, poloneză, daneză și rusă.
„Îmi place să trăiesc în lumile create de Tijan! Această nouă lume pe care a creat-o cu Bailey, Kash, Peter și întreaga familie Francis are o putere aparte care te atrage și te captivează. Mă simt de parcă aș urmări un meci de tenis, observând de la marginea terenului tot ce se întâmplă.”
Mindy Lou’s Book Review, GoodReads Reviews

Citești mai mult, plătești mai puțin

Intrusii + Un altfel de Romeo

Intrusii + Un altfel de Romeo

Comandă
Intrusii + Primele atingeri

Intrusii + Primele atingeri

Comandă
Intrusii + Pachet Seria Driven

Intrusii + Pachet Seria Driven

Comandă
Intrusii + HEX

Intrusii + HEX

Comandă