Îmi iau puterea înapoi

Inapoi Înapoi în site
Îmi iau puterea înapoi

Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!

Acest ghid te va purta dincolo de cărțile tradiționale care îți vorbesc despre vindecare. Dr. Epstein, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, te invită să descoperi o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, trup și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, pornind de la motorul central al ființei umane – creierul.

ADAUGĂ ÎN COȘ

BONUS în format pdf: Inițiere în cele 12 etape de vindecare

Această carte îți răspunde la întrebările:

De ce mă îmbolnăvesc mereu?

De ce mă simt blocat în trecut?

De ce nu pot avea o gândire optimistă?

De ce sunt stresat chiar și când pare că mă relaxez?

De ce mă simt străin de mine?

Descoperă puterea uimitoare a gândurilor tale!

Acum e momentul să pornești într-o călătorie către conștientizarea spirituală, care îți arată cum îți poți folosi mintea și gândurile pentru a restabili echilibrul sufletului și al trupului!

După ce a observat mii de oameni atât în practica sa de zi cu zi, cât și în cadrul seminariilor susținute, Dr. Epstein a descoperit douăsprezece ritmuri de bază sau etape ale conștiinței umane. Fiecare etapă înseamnă un pas în plus spre vindecare, astfel că, parcurgând cartea, ajungi să te dezbraci de traume, abuzuri sau rușini, ca de o haină mult prea strâmtă.

Cele douăsprezece etape te poartă dincolo de simptomele pe care le ai, cercetând cauzele lor. Astfel, vei învăța cum bolile cronice sunt rezultatul afecțiunilor din plan psihic și emoțional, dar și cum relațiile toxice au la rădăcină sentimentele și trăirile reprimate.

Mă iubesc pe deplin

„Suntem suma gândurilor și emoțiilor noastre. Condiția noastră e una destul de ingrată din punctul de vedere al emoțiilor, aproape nu e zi să nu ajungem acasă fără o supărare. Haideți să inițiem acea activitate care să ne bucure. Eu îi sfătuiam pe pacienții mei: „Creează-ți un colț al tău, în care să te retragi, în care nimeni să nu se amestece. Acolo, trăiește-ți o clipă de bucurie!” Repet, orice stare psihică are o biochimie.”

Dulcan

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Pachet Puterea gândurilor vindecătoare

Cititorii urmează calea vindecării alături de Dr. Epstein și Dr. Constantin Dulcan!

Cum să-ți păstrezi mintea limpede într-o lume cât mai agitată? Cum să faci față stresului și evenimentelor neprevăzute? Cum să-ți antrenezi mintea și inima pentru a putea trăi cu mai multă bucurie? Donald Epstein, dr. chiropractician și inventatorul tehnicii Network Spinal, completează perfect recomandările renumitului neurochirug Prof. Dr. Constantin Dulcan, subliniind importanța creierului și a minții în procesele de vindecare. Pachetul "Puterea gândurilor vindecătoare" te va ghida spre vindecare și pe calea întoarcerii spre interior, spre emoțiile și gândurile care ne definesc umanitatea.

Ce este vindecarea?

„Este o călătorie lentă, dificilă, unică pentru fiecare individ, plină de pericole și riscuri, de triumf și bucurie și, la final, de pace, încredere, respect, reverență, iubire, tandrețe.”

Recenzii de la cititori

Calea spre vindecare este pavată cu lecturi minunate!

Pachet Vindecarea vine din interior

Pachetul
Vindecarea vine din interior

Comandă pachet
Pachet Relația dintre stres și boală

Pachetul
Relația dintre stres și boală

Comandă pachet
Accesează-ți puterea interioară

Pachetul
Accesează-ți puterea interioară

Comandă pachet
Șterge urmele suferinței

Pachetul
Șterge urmele suferinței

Comandă pachet