titlu-top
InapoiÎnapoi în site

Călugărul Gelong Thubten îți arată cum să faci pace cu propria minte, pentru a-ți alina sufletul.

Ghidul unui călugăr pentru vremuri grele

Călugărul care nu a vorbit timp de 9 luni împărtășește cu tine lecțiile pe care le-a acumulat în tăcerea sa spirituală. După ce s-a retras la mănăstire și a reflectat asupra vieții, acesta a descoperit învățături profunde despre natura adevărată a fericirii, învățături care te vor ajuta și pe tine să-ți găsești calea în vremuri grele și pline de nesiguranță. Această carte îți întinde acum mâna pentru a porni într-o călătorie către sanctuarul tău interior, acolo unde se ascunde adevărata bogăție care dă valoare vieții.

BONUS în format pdf: Exerciții de meditație practicate chiar de călugărul budist Gelong Thubten.

„O carte revelatoare, personală, dar, mai ales, practică, despre cum să gestionăm momentele dificile. Acest ghid de supraviețuire al unui călugăr budist cu un trecut tumultuos este cu adevărat valoros.”

Suntem vreodată cu adevărat fericiți?

"Noi, oamenii, am construit rachete către Lună și acum suntem capabili să trimitem telescoape dincolo de sistemul nostru solar, dar ne este greu să ne ocupăm de ceea ce se întâmplă în capetele și în inimile noastre. Aparent, am evoluat în exterior, dar nu și în interior, am cercetat în afara noastră, dar nu și înăuntru.

Căutăm fericirea, dar rareori înțelegem că pentru a o găsi trebuie să ne transformăm mințile. Dorim să evităm suferința, dar ne dăm seama de puține ori că soluția constă în a schimba modul în care gândim."

Această carte este pentru tine dacă:

Îndrumările călugărului Gelong Thubten îți vor oferi alinarea pe care o cauți!

„Dacă pătrundem mai profund în nefericirea noastră, vom descoperi o ușă secretă către o putere ascunsă adânc în noi. Dorința mea este ca această carte să te ajute să intri pe acea ușă.”
— Gelong Thubten

Cu toții trecem prin vremuri grele, în care viața pare o luptă continuă, iar stresul ne însoțește la fiecare pas. Poate ne simțim triști, anxioși sau ne confruntăm cu o situație dureroasă, precum o pierdere grea sau o inimă frântă. În astfel de momente, avem nevoie de sprijin și îndrumare pentru a depăși gândurile și emoțiile negative.

Ghidul unui călugăr pentru vremuri grele ne arată cum să îmbrățișăm suferința și să transformăm dificultățile vieții în oportunități de creștere personală. Practicile de meditație și mindfulness ne pot ajuta să accesăm resurse nebănuite de forță interioară și să cultivăm reziliență, fericire, compasiune și pace interioră. Gelong Thubten ne ghidează cum să găsim sens în durere și disconfort, renunțând la vechile tipare de frică și rezistență.

Pe măsură ce învățăm cum să facem față mai ușor provocărilor, vom dobândi o perspectivă neînfricată asupra vieții și o fericire durabilă, de neclintit.

Această carte te va ajuta:

Fragment

„Mă simt extrem de norocos că am lucrat cu grupuri atât de variate, de la copii, prizonieri și politicieni la locuitori ai unor sate îndepărtate din Africa. Și eu, la rândul meu, învăț de la ei — întrebările pe care mi le pun și felul în care abordează meditația mă ajută să înțeleg ce caută oamenii și ce anume i-ar putea ajuta. A fost fascinant să observ ce îi unește pe acești indivizi aparent diferiți: toți se simt la mila propriilor gânduri și sentimente. Tânjesc să se îndepărteze de gălăgie și să se elibereze. Când le explic că meditația nu înseamnă să-ți amorțești mintea sau să ațipești, ci să te conectezi cu conștiința și să devii un observator, observ că ochii li se luminează.”

Când viața ta se destramă, aceste cărți te ajută să-ți reclădești lumea interioară.

Ți se spune constant că trebuie să fii fericit și că este ceva în neregulă cu tine dacă nu ești, dar rămâi nesigur în privința a ceea ce este fericirea. Cum arată ea? De ce nu o simți chiar și când ai avea toate motivele din lume? Prin cele două scrieri sacre, călugărul Gelong Thubten îți spune cu blândețe că fericirea nu trebuie găsită, ci trebuie creată. Plin de compasiune și înțelegere, acesta te ia de mână și te invită într-o călătorie în adâncurile ființei tale, pentru a-ți explora cu curaj lumea interioară, înțelegându-ți rădăcinile suferinței și găsind mai ușor calea spre vindecare.

Vei descoperi învățături profunde despre natura adevărată a fericirii, învățături care te ajută să cultivi pacea interioară și compasiunea față de tine însuți, dar și față de ceilalți. În momentele de grea încercare, aceste cărți sunt o busolă spirituală și te vor ghida spre o viață trăită în prezent, plină de iubire și înțelepciune. Cu fiecare cuvânt citit, simți cum sufletul tău renaște, regăsindu-și echilibrul și serenitatea pierdut

„Când am aflat că sunt grav bolnav, lumea mea s-a prăbușit. În ochii celor din jur, eram un om de succes, dar în adâncul sufletului meu, mă simțeam gol. Boala m-a forțat să stau pe loc, să mă confrunt cu fragilitatea vieții și să mă întreb ce contează cu adevărat. Citind cartea, am simțit cum începe să se contureze în mine o nouă perspectivă. Privind înapoi, boala a fost, paradoxal, cel mai mare dar pe care l-am primit vreodată. M-a forțat să văd dincolo de iluzia banilor și să caut adevărata împlinire în profunzimile ființei mele.”

Jonathan

„Există multe cărți despre meditație în zilele noastre, dar abordarea lui Gelong Thubten îmbină perfect practica și provocările secolului 21. Are puterea rară de a explica cele mai profunde adevăruri, care par evidente de îndată ce le observi, dar care sunt greu de pus în aplicare. Aici intervine autorul cu exerciții benefice pentru suflet și minte care te vor ajuta să elimini stresul de zi de zi.”

Paulie

„Acestă carte te ajută să îți schimbi viața în bine, în cel mai simplu, dar cel mai profund mod. Gelong Thubten e profesorul de care ai nevoie în momentele grele. A fost ușor de citit, iar experiența lui cu lumea reală e acea lecție de viață la care cu toții trebuie să ne gândim. Pe scurt, o lectură pe care o vei iubi și care te va provoca să vezi viața cu alți ochi.”

Mary

Gelong Thubten,

Călugăr budist, profesor de meditație și autor îndrăgit, a fost mereu fascinat de subiectul fericirii. Autorul este un pionier în meditație și mindfulness, iar scrierile lui sunt o inspirație la nivel mondial, lucrând de-a lungul timpului cu oameni diverși, de la antreprenori din Silicon Valley, până la cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Prin cărțile sale, Gelong Thubten lansează o provocare și ne invită să face loc fericirii în viața noastră.

Tinerețea și-a trăit-o într-un mod extrem, având un stil de viață haotic cauzat de meseria de actor pe care și-a ales-o în New York. Măcinat de tot ce i se întâmpla, acesta decide să caute o soluție, să aibă grijă de propriul suflet și să înțeleagă ce contează cu adevărat în viață. Astfel, autorul zboară peste ocean și își găsește locul într-o mănăstire budistă din Scoția unde devine călugăr. Acesta a fost momentul de cumpănă care avea să-i dicteze viitorul și care a schimbat viața a milioane de oameni.

Pachet Dincolo de aparente

Pachet Sfaturi de la un calugar

Comandă Pachetul
Pachet Religiile lumii

Pachet Religiile lumii

Comandă Pachetul
Pachet Ceea ce gandim, devenim

Pachet Ceea ce gandim, devenim

Comandă Pachetul
Pachet Cultivarea darurilor interioare

Pachet Cultivarea darurilor interioare

Comandă Pachetul
Pachet Calatorii interioare

Pachet Calatorii interioare

Comandă Pachetul
Pachet Puterea ta interioara

Pachet Puterea ta interioara

Comandă Pachetul
Pachet Cand linistea are sens

Pachet Cand linistea are sens

Comandă Pachetul