29 Lei

Pornește în cea mai importantă călătorie – către sinele tău.

Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit te va ajuta să îți eliberezi mintea de griji, regrete și gânduri negative și îți va arăta calea spre pacea interioară și fericirea adevărată.

Folosește codul timpdecitit în coș și ai 10% extra-reducere la prețul afișat.

29 Lei Comandă

Citind „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vei reuși să:

 • scapi de stres și anxietate cu ajutorul meditației
 • înveți să te asculți și să te înțelegi mai bine
 • îți îmbunătățești sănătatea mintală, dar și fizică
 • înveți pas cu pas cum să meditezi, chiar și într-o zi ocupată
 • dezvolți o compasiune crescută pentru tine și pentru ceilalți
 • îți antrenezi mintea să fie mai rezistentă la gânduri negative și inutile
 • vindeci emoțiile negative care te îmbolnăvesc
 • accepți lucrurile pe care nu le poți schimba
 • descoperi că fericirea este, de fapt, o stare naturală care se află în tine

Despre carte

A venit momentul să afli ce-ți transmite universul tău emoțional și să-ți asculți ecoul sufletului. Fericirea se învață, fericirea este o alegere!

Ești față-n față cu propriul tău ghid practic de meditație și mindfulness, un ghid accesibil și ușor de înțeles. Într-un secol atât de agitat în care omenirea traversează o stare continuă de neliniște, căutarea fericirii pare fără sfârșit. Viața ne consumă pe interior și ne pune piedici ostile.

„Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vorbește despre blocajele din calea dezvoltării personale, despre grijile care nu ne lasă să ne controlăm singuri viața, despre cum ne irosim o mare parte din resursele interioare pe lucruri superficiale, materiale, care nu fac decât să ne distrugă sufletul.

Nu-ți poți trăi viața în compania celor mai dureroase gânduri și amintiri. Gelong Thubten îți arată calea de scăpare, ca de la suflet la suflet, pentru a cădea la înțelegere cu propria minte. Prin scrierile autorului vei fi parte la provocarea de a nu mai aștepta o răsplată imediată sau o fericire care se naște instant din superficialitate.

Thubten îți arată beneficiile meditației și calea către pacea interioară combinând experiența personală, tehnologia, psihologia și știința, surprinzător pentru un călugăr.

O lecție complexă despre fericire la finalul căreia vei scapa de temeri și îți vei trăi viața așa cum îți dorești.

„Mi se pare că oamenii înţeleg fericirea ca pe o senzație efemeră: o beţie a simţurilor, o descărcare de energie direct în inimă. Iar când efectul trece, când starea de ebrietate a simţurilor se consumă, râvnesc iar și iar după ea.

Trăim vremuri în care ni se pretinde să fim fericiţi. Suntem peren în căutarea euforiei, ca sub efectul unei doze excesive de glucoză, râvnind necontenit, preocupaţi să ne menținem simţurile mereu stimulate sau satisfăcute, sau ambele deodată.”

EXERCIȚIU PENTRU MINTE ȘI SUFLET

Gândește-te că mintea ta este cerul, iar gândurile sunt nori. Cerul e senin, orice ar fi. Mai apar însă, nori pufoși, negri, răsfirați. Cerul îi acceptă pe toți și el rămâne același. Asta trebuie să facem și noi, să observăm gândurile și emoțiile pe care le avem, să le acceptăm și să ne păstrăm starea de bine. Fericirea înseamnă libertate, când suntem lipsiți de dorințe sau emoții conflictuale.

29 Lei Comandă

Cartea este pentru tine dacă:

 • te simți copleșit de griji, gânduri negre și tristețe
 • nu reușești să trăiești în prezent și ești ușor influențat de trecut și viitor
 • adormi greu din cauza gândurilor care nu îți dau pace
 • cauți un ghid pentru începători despre cum să meditezi pas cu pas
 • ai încercat să meditezi și ți s-a părut dificil sau complicat
 • meditezi frecvent și vrei să îți îmbunătățești practica

PĂRERILE CITITORILOR

Acestă carte te ajută să îți schimbi viața în bine, în cel mai simplu, dar cel mai profund mod. Gelong Thubten e profesorul de care ai nevoie în momentele grele. A fost ușor de citit, iar experiența lui cu lumea reală e acea lecție de viață la care cu toții trebuie să ne gândim. Pe scurt, o lectură pe care o vei iubi și care te va provoca să vezi viața cu alți ochi.

Mary: O lectură transformatoare

Gelong Thubten a scris o carte iluminatoare, o carte care explică meditația într-un mod practic, ușor de înțeles pentru oricine. Am citit-o cu plăcere și o recomand tuturor celor care sunt într-un moment de cumpănă în viață.

Miranda B: O carte briliantă, un ajutor serios

Există multe cărți despre meditație în zilele noastre, dar abordarea lui Gelong Thubten îmbină perfect practica și provocările secolului 21. Are puterea rară de a explica cele mai profunde adevăruri, care par evidente de îndată ce le observi, dar care sunt greu de pus în aplicare. Aici intervine autorul cu exerciții benefice pentru suflet și minte care te vor ajuta să elimini stresul de zi de zi.

PaulieeG: Am făcut cunoștință cu liniștea

Cartea acesta m-a calmat cu adevărat, iar rezultatul l-am văzut imediat în anxietatea și nivelul de stres zilnice care au scăzut drastic. Recomand această carte oricui se confruntă cu probleme de încredere.

Rob: Excelentă

Mama mi-a recomandat această carte pe care toți prietenii ei au împrumutat-o de-a lungul timpului. Este o lectură impresionantă care te face stăpân pe orice situație și te încurajează să gândești cu sufletul și mintea în același timp. Modul în care percepi viața te afectează, iar această carte te ghidează să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba, dar pe care le poți vedea diferit, după propriul filtru.

Kathy: O carte care te încurajează să gândești

Cu o experiență de peste 25 de ani, autorul ne spune cât de simplu este să aducem meditația în viața noastră. Acesta ne explică că viața ne distrage și ne face adeseori să ne simțim anxioși, triști sau amenințați de un rău ireal. Căutăm mereu următorul moment de fericire fără să ne bucurăm de momentul pe care îl trăim atunci.

În carte vei descoperi o sumedenie de pași simpli pentru a medita. Scrisă cu multă onestitate și un umor aparte, „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” te va ghida spre liniște, fără stresul că nu o faci cum trebuie.

Angela: O adevărată Biblie a meditației

Am căutat o carte care să mă ghideze spre meditație și mindfulness cu pași simpli, într-un limbaj ușor de înțeles, fără prea multe lucruri tehnice. Așa am găsit această carte. Sfaturile lui Gelong Thubten sunt practice și ușor de pus în aplicare. Am citit în jur de 5 cărți pe acest subiect (meditație, mindfulness), iar aceasta este singura care m-a ajutat cu adevărat.

Robin: Cea mai bună carte de acest gen din cele 5 citite

DESPRE AUTOR

Gelong Thubten, călugăr budist, profesor de meditație și autor îndrăgit, a fost mereu fascinat de subiectul fericirii. Autorul este un pionier în meditație și mindfulness, iar scrierile lui sunt o inspirație la nivel mondial, lucrând de-a lungul timpului cu oameni diverși, de la antreprenori din Silicon Valley, până la cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Prin această carte, Gelong Thubten lansează o provocare și ne invită să face loc fericirii în viața noastră.

Tinerețea și-a trăit-o într-un mod extrem, având un stil de viață haotic cauzat de meseria de actor pe care și-a ales-o în New York. Măcinat de tot ce i se întâmpla, acesta decide să caute o soluție, să aibă grijă de propriul suflet și să înțeleagă ce contează cu adevărat în viață.

Astfel, autorul zboară peste ocean și își găsește locul într-o mănăstire budistă din Scoția unde devine călugăr. Acesta a fost momentul de cumpănă care avea să-i dicteze viitorul și care a schimbat viața a milioane de oameni.

COMANDĂ ACUM CARTEA CARE TE VA AJUTA SĂ SCAPI DE GRIJI ȘI SĂ ADUCI LINIȘTEA SUFLETEASCĂ ÎN VIAȚA TA

29 Lei