GHID DE FASTING PENTRU FEMEI

Inapoi Înapoi în site
GHID DE FASTING PENTRU FEMEI

TU ești miracolul, nu dieta.

Descoperă PRIMUL MANUAL COMPLET DE FASTING DEDICAT EXCLUSIV FEMEILOR, creat special pentru a aborda nevoile acestora în funcție de fluctuațiile hormonale. Cărțile scrise de Dr. Mindy Pelz, expertă în nutriție și sănătate funcțională, dar și pionieră în mișcarea fastingului, au devenit destinația preferată a femeilor care se iubesc, se respectă și se dedică nevoilor unice ale corpurilor lor.

„Ghid de fasting pentru femei” le dă femeilor puterea să-și creeze un stil de viață bazat pe post alimentar în funcție de propriul lor metabolism. Ele învață cum să folosească puterea lor naturală făcând fastingul să lucreze pentru corpul lor și nu împotriva lui.

ADAUGĂ ÎN COȘ

WALL STREET JOURNAL BESTSELLER
PUBLISHER'S WEEKLY BESTSELLER

Include:

- Resetarea prin Post Alimentar de 30 de Zile - un ghid complet care explică cum să introduci postul alimentar în viața ta.
- Peste 50 de rețete create special pentru a sprijini cel mai bine hormonii femeilor.

PRIMUL MANUAL COMPLET DE FASTING DEDICAT EXCLUSIV FEMEILOR

• Scade nivelului de insulină
• Luptă contra inflamațiilor
• Detoxifiază organismul
• Ajută procesul digestiv
• Reglează nivelul de colesterol
• Îmbunătățește sistemul imunitar
• Menține o greutate echilibrată

CE ESTE FASTINGUL?

Fastingul a devenit unul dintre cele mai influente trenduri în domeniul sănătății și fitnessului. Postul intermitent reprezintă un model de alimentație, caracterizat prin perioade clare în care postezi și perioade în care mănânci. Conform studiilor științifice, fastingul are beneficii precum reglarea hormonală, optimizarea capacității regenerative a celulelor, dar și a sănătății creierului, precum și a sistemelor cardiac și digestiv, efectul anticancerigen și, nu in ultimul rand, sporirea longevității.

DESCRIERE CARTE

Nu este vina ta că planurile alimentare din trecut nu au funcționat. Renunță la sentimentele de eșec și transformă-te într-o versiune mai sănătoasă a ta cu această carte.

Nu înțelegi de ce dietele nu au niciun rezultat sau nu funcționează pe termen lung? Ei bine, în această carte, Dr. Mindy Pelz îți arată că îți poți recâștiga controlul asupra sănătății și greutății tale învățând să te hrănești în acord cu ritmurile naturale ale corpului tău.

Astfel, spre deosebire de alte cărți cu recomandări generale despre fasting, Dr. Pelz împărtășește strategii clare, cu eficiență dovedită, concepute special pentru nevoile specifice femeilor. Ea definește pas cu pas protocoale care țin cont de fluctuațiile hormonale, dar și de obiectivele noastre. Iată de ce femeile trebuie să țină post într-o manieră diferită față de cea a bărbaților.

În plus, cartea îți dezvăluie și trucurile care te vor ajuta să reziști mai bine în perioadele de fasting, precum și care sunt alimentele potrivite pentru a întrerupe postul dacă îți dorești o sănătate metabolică mai bună.

Dr. Mindy Pelz te va învăța:

Strategii clare, cu eficiență dovedită, concepute special pentru nevoile specifice femeilor.

Cum să apelezi la fasting în siguranță pentru o perioadă mai lungă dacă alegi să faci acest lucru (15-72 ore)

Cum să-ți sincronizezi fastingul în funcție de fluctuațiile hormonale

Care sunt cele mai bune alimente pentru a întrerupe fastingul dacă îți dorești o sănătate metabolică mai bună

Cum să reziști mai bine în perioadele de fasting

FRAGMENT

„Corpul unei femei este complex, așa că fastingul nu presupune doar să eviți mâncarea timp de 13 ore. Spre deosebire de bărbați, noi trebuie să ținem cont de hormonii noștri, așa că este esențial să ne sincronizăm posturile alimentare cu fazele noastre hormonale. Rezultatele însă sunt uimitoare. Atunci când totul este sincronizat corect, îți echilibrezi hormonii, îți crești nivelul de energie, faci trecerea la sistemul energetic de ardere a grăsimilor și previi bolile.

Dezvoltarea unui stil de viață bazat pe fasting este o călătorie personală în cadrul căreia descoperi calea cea mai potrivită pentru tine. Asta înseamnă să-ți dai seama cum să integrezi postul alimentar în viața ta, indiferent cât de aglomerată ar fi aceasta. Determinarea intervalului de timp în care îți dorești să ții repaus alimentar în fiecare zi este o necesitate și poate să devină distractivă odată ce îți intri în ritm. Poți să personalizezi durata repausului alimentar în funcție de nevoile corpului tău și de rezultatele pe care încerci să le obții. Poți, de asemenea, să-ți personalizezi posturile alimentare atunci când evenimentele de viață impun schimbări la nivelul regimului tău, cum ar fi vacanțele, obligațiile sociale și programul de lucru. Fastingul înseamnă libertate.”

ACEASTĂ CARTE ESTE PENTRU TINE DACĂ:

• Vrei să știi de ce nu a funcționat nici un plan alimentar din trecut și ce trebuie să faci ca acum să ai succes în menținerea unei greutăți echilibrate.

• Te-ai săturat de abordări generice în funcție de care să-ți trăiești viața și vrei să preiei controlul asupra sănătății tale.

• Vrei să adopți un mod de alimentație mai sănătos fără să investești mulți bani.

• Îți dorești să fii mai conectată cu hormonii tăi și fluctuațiile acestora.

• Dorești să-ți folosești puterea naturală a corpului făcând fastingul să lucreze PENTRU tine și nu împotriva ta.

• Ai încercat tot felul de planuri alimentare care nu au funcționat până acum.

• Dorești să-ți dezvolți un stil de viață propriu bazat pe fasting fără teama că îți vei deregla metabolismul.

Sănătatea mintală este la fel de importantă ca sănătatea corpului

Sănătatea mintală este la fel de importantă ca sănătatea corpului. Atunci când vine vorba de ceea ce mănânci și când mănânci, opțiunile tale pot influența direct și pe termen lung cel mai puternic organ al corpului tău: creierul. Descoperă trei cărți care te ajută să te bucuri de o viață mai împlinită, având grijă să-ți vindeci atât mintea, cât și trupul.

În cartea „Ghid de fasting pentru femei”, Dr. Mindy Pelz împărtășește strategii clare, cu eficiență dovedită, concepute special pentru nevoile specifice femeilor, acesta fiind de altfel și primul manual complet de fasting dedicat exclusiv lor. Autoarea îți pune la dispoziție protocoale pentru reglarea hormonală, optimizarea capacității regenerative a celulelor, dar și a sănătății creierului, a sistemelor cardiac și digestiv și, nu în ultimul rând, sporirea longevității.

Cele două cărți din pachetul „ABC-ul unui creier sănătos”, scrise de Dr. Amen, specialist în neurologie clinică și imagistică medicală, sunt ghiduri „bijuterie” de sănătate mintală, în care ți se prezintă obiceiurile zilnice ale persoanelor cu randament cognitiv înalt și măsurile care îi protejează pe aceștia de boli precum depresia, anxietatea, tulburările de personalitate și cele de alimentație.

Pachet Minte sanatoasa, corp sanatos
Pachet Minte sanatoasa, corp sanatos

CE SPUN CITITORII:

DESPRE AUTOR :

Dr. Mindy H. Pelz

Dr. Mindy H. Pelz, este autoare de bestsellere, speaker de succes, expert în nutriție și sănătate funcțională.

În decursul a mai mult de două decenii de activitate, ea a ajutat mii de oameni să se însănătoșească. Este un lider recunoscut în domeniul sănătății alternative și un pionier în promovarea fasting-ului, predând principiile unui stil de viață bazat pe post alimentar, o dietă variată, detoxifiere și menținerea echilibrului hormonal.

Autoarea are trei cărți de succes: „The Menopause Reset”, „The Reset Factor” și „The Reset Kitchen”. „Ghid de fasting pentru femei” este a patra carte a sa. Podcastul ei, „The Resetter”, se află în top 20 podcasturi științifice din SUA, iar canalul său popular de YouTube are peste 60 de milioane de vizualizări.

Citești mai mult, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

Pachet Sfaturi esentiale pentru sanatatea ta

Pachet
Sfaturi esentiale pentru sanatatea ta

Comandă Pachet
Pachet Cartile femeilor care se iubesc pe sine

Pachet
Cartile femeilor care se iubesc pe sine

Comandă Pachet
Pachet Incetineste procesul de imbatranire

Pachet
Incetineste procesul de imbatranire

Comandă Pachet
Pachet Asculta-ti corpul

Pachet
Asculta-ti corpul

Comandă Pachet
Pachet Ai grija la ce mananci

Pachet
Ai grija la ce mananci

Comandă Pachet
Pachet Gustul unei vieți sănătoase

Pachet
Gustul unei vieți sănătoase

Comandă Pachet
Pachet Regaseste-ti pofta de viata

Pachet
Regaseste-ti pofta de viata

Comandă Pachet