Pachet GABRIELLA

Inapoi Înapoi în site
Pachet GABRIELLA

Povestea răscolitoare a îngerului căzut care a avut încredere în oameni

Descoperă cărțile care te vor purta pe aripile unei povești cutremurătoare, în care nu se știe cine va câștiga lupta dintre bine și rău, dintre îngerii căzuți și vânătorii acestora!

Pachet GABRIELLA

Universul Gabriellei se întoarce brusc cu susul în jos. Dintr-o lume în care este protejată zi și noapte, ea aterizează într-o cursă contra cronometru în care trebuie să stea cât mai departe de vânătorile disperate ale colecționarilor de îngeri căzuți.

Unde fugi atunci când la fiecare pas pe care-l faci, cineva încearcă să pună mâna pe tine? Ajungi să te ascunzi chiar și de iubire?

Recenzii

Despre autoare

Eva Lorena Laust a intrat de câțiva ani în fermecătoarea lume a cărților. După ce a finalizat Facultatea de Litere din cadrul Universității de Vest din Timișoara, s-a hotărât să investească și în celelalte pasiuni ale sale: fotografia și călătoriile. Imaginația sa este cea care îi ajută pe cititori să pornească într-un periplu atent conturat alături de personaje care devin parte din viața lor.

„Lecturile mele de suflet au fost mereu cele romance și, pentru că nu mă pot desprinde așa de ușor de perioada adolescenței, cele Young Adult. Consider că adolescenții sunt cei mai creativi și totodată cei care mă inspiră în scrierile mele.”

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Gabriella + Viata invizibila a lui Addie LaRue

Pachet Gabriella + Viata invizibila a lui Addie LaRue

Comandă
Pachet Gabriella + HEX

Pachet Gabriella +
HEX

Comandă
Pachet Gabriella + Seria Pacatul capital

Pachet Gabriella +
Seria Pacatul capital

Comandă
Pachet Gabriella + Primele atingeri

Pachet Gabriella +
Primele atingeri

Comandă
Pachet Gabriella + Intrusii

Pachet Gabriella +
Intrusii

Comandă