Fuego - Confesiuni

Inapoi Înapoi în site
Confesiuni

Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții – O carte în care m-am expus cu vulnerabilitate și mi-am deschis sufletul în fața ta, așa cum nu m-ai văzut niciodată.

bonus

Fiecare carte este însoțită de un CD special, cu 19 dintre cele mai recente melodii

”Paul este esență de cântec. Paul este inteligență artistică, complexitate. Are o formidabilă stăpânire a felului în care toate talentele sale ajung să dăinuie. Paul este cel care unește lumi, oameni, care salvează, care dă soare și care alină, glasul, cuvântul și iubirea fiindu-i permanent de căpătâi! Paul Surugiu-Fuego este o confesiune a frumosului!”

arc

EUGEN DOGA

compozitor

Înainte să mă judeci, încearcă să mă cunoști, să-mi afli povestea și trăirile sufletului. Sunt, acum, ca o carte deschisă în fața ta

În cartea aceasta vei regăsi un artist care a muncit și care nu ezită să recunoască asta și vei descoperi oameni care mi-au marcat existența, frământări și gânduri personale, drag de țară și de frumos și o felie zdravănă de sinceritate dureroasă.

Țin totuși să menționez că nu fac nimic în activitatea mea cu scop demonstrativ. Am trecut de multă vreme de această etapă. Tot ce realizez acum, fie că este pictură, muzică, televiziune sau scris, totul vine din firesc și din pasiune. Dar, în același timp, eu nu sunt o poveste despre succes. Eu sunt o poveste despre muncă, perseverență și încredere în sine. Nu mă chinuiesc să arăt că sunt bun, dar mă încăpățânez mereu să-mi arăt mie că visurile nu sunt în van, că tot ce cred și toate lucrurile în care îmi pun sufletul. Indiferent de câte uși închise m-am lovit și mă voi lovi.

Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate, dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice. Iar publicul ales căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte potriveala de care vorbeam, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat. Prin toate acestea, marele artist încetează să fie un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.

- Ioan-Aurel Pop

Președintele Academiei Române

dropdown dropdown

”Paul mi-e ca un fiu! Are atâta artă și trăire în el, încât eu rămân uimit de cum le poate face pe toate și bine! Este un spirit complex și sunt sigur că volumul de față este doar o mică parte din sufletul său, care-i bun, plin de har și care are atâta măreție și înalt în el încât poate cuprinde o lume întreagă a frumosului!”

arc

JOLT KERESTELY

compozitor

FUEGO

Să mă descriu pe scurt, e ușor. Pentru că, dincolo de costumațiile de scenă avantgardiste, sunt un om simplu. Trăiesc cu inima, cânt cu lumină și mă ofer cu dedicație. Am câștigat foarte multe premii de-a lungul timpului, cele mai distinctive fiind Discurile de Aur și Trofeele de Excelență. Dar, dintre toate, premiul cu care mă mândresc cel mai mult, este spiritul românilor de pretutindeni, care mă înalță și mă îmbrățișează cu dragoste de 30 de ani. Mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc că sunteți alături de mine și în această călătorie!

”Minunatul, încântătorul, comicul, harnicul, talentatul, luptătorul, frumosul, EL GRANDE FUEGO – este tânărul care face viața fericită multor oameni, care aduce raze de lumină în suflet, care face multe lucruri și le face bine, cu simț de răspundere, este pentru noi bucurie și tinerețe. Îi doresc ca viața să-i fie plină de succese și să aibă aceeași dragoste de care m-am bucurat eu din partea publicului meu!”

arc arc

DRAGA OLTEANU MATEI

actriță