Foamea sufletului

Inapoi Înapoi în site
Foamea sufletului

Cum hrănești un suflet flămând? Cum îți poți umple golul din inimă fără să-ți umpli de fiecare dată farfuria?

Dr. Mihaela Bilic - Medic nutriționist și specialist în psihonutriție ne invită să descoperim legătura suprinzătoare dintre nevoia noastră de iubire și acceptare și nevoia noastră de a mânca alimente care nu ne hrănesc corpul, ci, mai degrabă, ne liniștesc sufletul.

Descoperă un volum care împletește povestea omului Mihaela Bilic cu recomandările medicului Mihaela Bilic, abordând cu blândețe subiecte dificile precum mâncatul emoțional, mâncatul compulsiv, mâncatul impulsiv.

ghilimele

Este atât de ușor să ne îndopăm ca să uităm de toată tristețea, urâtul și nefericirea din viața noastră. Pentru că asta facem, mâncăm ca să uităm.

- Dr. Mihaela Bilic

Mihaela Bilic

Corpul tău este cel mai bun nutriționist.
Trebuie doar să înveți să îl asculți.

Societatea ne asaltează zilnic cu mesaje despre ce alimente sunt sănătoase și ce alimente nu sunt sănătoase, despre când și cum ar trebui să mâncăm, astfel că, de multe ori, nu reușim să mai auzim mesajele importante pe care propriul nostru corp încearcă să ni le transmită.

De aceea, Foamea sufletului ne invită să ne ascultăm propriul corp așa cum am asculta sfaturile unui specialist și să începem să umplem golul din inimă cu iubire, acceptare și îngăduință, nu cu mâncare.

Pornind de la propria experiență, dar și de la răspunsurile pe care medicina ni le poate oferi la întrebările noastre despre metabolism și alimentație, în această carte, Dr. Bilic ne oferă recomandările de care avem nevoie pentru a ne împrieteni, în sfârșit, cu mâncarea și cu noi însene.

Această carte este pentru tine dacă:

Consumi alimente procesate frecvent și nu reușești să ai o dietă echilibrată

Obișnuiești să mănânci atunci când te simți tristă sau dezamăgită pentru a depăși mai ușor momentul.

Ai încercat numeroase diete, însă nu reușești să ții departe kilogramele în plus pe termen lung.

Îți dorești să renunți la regimuri și interdicții și să îți asculți cu adevărat corpul.

Vrei sfaturi și recomandări alimentare de la un adevărat specialist în nutriție și psihonutriție

plate
Pachet Savurează fiecare zi!

Pachet Savurează fiecare zi

Două cărți scrise cu sinceritate și umor de către cel mai îndrăgit medic nutriționist din România. Două cărți despre adevărul din spatele miturilor alimentare pe care societatea ni le oferă, îndepărtându-ne de nevoile reale ale corpului și ale sufletului nostru.

Pachet Schimbă-ți relația cu mâncarea

Două cărți care îmbină confesiunea și experiența personală cu sfaturi de specialitate pentru o alimentație mai sănătoasă. Dr. Mihaela Bilic și Cori Grămescu îndeamnă cititoarele să-și vindece relația cu sinele înainte de a încerca să-și vindece relația cu mâncarea. Doar având inima plină de iubire și bucurie, putem reuși să învățăm să mâncăm pentru a ne hrăni corpul, nu pentru a ne hrăni emoțiile.

Pachet Schimbă-ți relația cu mâncarea

Recenzii

Mihaela Bilic

Despre autoare

Mihaela Bilic este un reper de încredere într-o lume care a transformat alimente de bază în subiectul unor polemici interminabile. Medic primar, specializat în diabet, nutriție și boli metabolice, dar și în psihonutriție, în urma unui masterat urmat la Paris, Dr. Bilic pledează pentru o relație naturală și sănătoasă cu alimentele, acordând o atenție deosebită modului în care ne raportăm la mâncare.

Explicațiile sale sunt cel puțin la fel de savuroase ca mâncărurile pe care ne invită să le încercăm, astfel că articolele și cărțile semnate de ea sunt mereu pe gustul cititorilor.

Citești mai mult

Foamea sufletului + Sanatatea creierului pe intelesul tuturor

Foamea sufletului +
Sanatatea creierului pe intelesul tuturor

Comandă
Foamea sufletului + Terapie 1 la 1 cu sinele tau

Foamea sufletului +
Terapie 1 la 1 cu sinele tau

Comandă
Foamea sufletului + Dieta completa pentru corp si minte

Foamea sufletului +
Dieta completa pentru corp si minte

Comandă
Foamea sufletului + Ingredientele care ne fac viata mai frumoasa + Am mancat. O fi pacat?

Foamea sufletului + Ingredientele care ne fac viata mai frumoasa + Am mancat. O fi pacat?

Comandă