FLĂMÂND DE AMINTIRI

Inapoi Înapoi în site
FLĂMÂND DE AMINTIRI

Rețetele copilăriei, regândite pentru cei mai mari pofticioși dintre pofticioși!

În bucătăria lui șef (nu chef) Paul Constantin, glumele și voia bună sunt din partea casei, iar bucatele tradiționale îți lasă gura apă! Înconjurat întotdeauna de ingrediente naturale și miresme apetisante, șef Paul Constantin și-a creat o carieră impresionantă din pregătirea și servirea unora dintre cele mai emblematice mâncăruri tradiționale cu gust de acasă. Fie că este vorba de clasicele sărmăluțe sau de îmbelșugatul cozonac cu nucă (și apă de trandafiri), în noua sa carte de rețete găsești câte ceva pe gustul fiecărui pofticios (sau mofturos). Așa că suflecă-ți mânecile, aranjează-ți șorțul și pregătește-te să faci cunoștință cu bucătarul pofticioșilor de pretutindeni!

BONUS

bcr

BONUS

În toiul pregătirilor de Paște, șef Paul Constantin oferă o mână de ajutor pofticioșilor de pretutindeni cu rețete delicioase... și nu numai! În perioada 17-27.04.2024, toate persoanele care achiziționează „Flămând de amintiri” vor fi înscrise automat într-o tombolă al cărui premiu este un robot de bucătărie Bosch MCM3501M!

Regulament aici

Cartea aceasta este pentru tine dacă...

cross

Ești pofticios/oasă din fire, dar nu îți dorești să petreci prea mult timp în bucătărie.

cross

Îți dorești să transformi gătitul într-o activitate distractivă pentru întreaga familie.

cross

Vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu preparate tradiționale ca la mama acasă.

cross

Te temi de greșeli în bucătărie și asta te împiedică să încerci lucruri noi.

cross

Vrei să cunoști omul din spatele rețetelor și să îți astâmperi pofta de amintiri.

bcr
bcr

„Fie că ești un bucătar experimentat sau un novice în ale gătitului, această carte te va cuceri cu siguranță. Te va ghida pe calea descoperirii culinare, te va inspira să experimentezi și te va ajuta să creezi preparate delicioase, care vor încânta papilele gustative ale oricui.” - Dr. Cezar

FLĂMÂND DE AMINTIRI

Descoperă bucătăria românească autentică prin ochii lui Șef Paul Constantin!

FLĂMÂND DE AMINTIRI

Pentru șef Paul fiecare din cele 125 de preparate din carte este ca o poveste: caldă, condimentată cu o glumă bună și împărtășită cu drag. În „Flămând de amintiri”, îndrăgitul vlogger culinar cu peste 700 000 de urmăritori pe rețelele de socializare, Șef Paul Constantin, îți pregătește o experiență culinară desăvârșită, cu rețete simple și gustoase, ilustrații pentru care o să îți plouă în gură și videoclipuri cu instrucțiuni pas cu pas, disponibile cu o singură atingere a telefonului! Autorul îți dovedește că poți fi flămând de amintiri și mereu pofticios, în același timp!

FLĂMÂND DE AMINTIRI

Împarte zâmbete și amintiri la Masa de Paște!

Șef Paul Constantin știe că nostalgia este un sentiment dulce-amărui, care însoțește bucate ale copilăriei și aduce strălucirea în ochii fiecărui invitat la masă. În carte vei regăsi rețete autentice, nostalgice și pline de amintiri precum pasca cu brânză de vaci (sau cea cu ciocolată și aluat din pandișpan), salata de boeuf, drobul de miel, toba de casă și multe, multe alte bunătăți! Cu ocazia sărbătorilor, cartea lui Șef Paul este cadoul perfect pentru gospodarii din viața ta.

Șef Paul Constantin

Șef Paul Constantin

este de profesie inginer constructor, antreprenor, tată și soț. Implicat în tot felul de proiecte ce țin de nutriție și o viață sănătoasă, Șef Paul și-a descoperit pasiunea pentru bucătăria tradițională românească de la o vârstă fragedă. În viața de zi cu zi, el își împarte timpul între bucătărie și studio, unde filmează rețete pentru preparate delicioase și diversificate, destinate comunității de aproape 700 000 de gurmanzi români, care îi urmăresc videoclipurile pe canalul de Youtube Șef Paul Constantin, pe TikTok sau pe blogul cu același nume.

RĂSFOIEȘTE

Flămând de amintiri
Flămând de amintiri
Flămând de amintiri
Flămând de amintiri
Flămând de amintiri
Flămând de amintiri
Flămând de amintiri
Flămând de amintiri

ABC-ul gospodarului român,
cu Gina Bradea și Șef Paul Constantin!

Omul gospodar se cunoaște după cămară și acest pachet cu rețete indispensabile bucătăriei românești te ajută să îți pregătești cămara și masa pentru cei mai veseli sau mai exigenți invitați. Gustate și potrivite de persoane cu experiență în frământatul aluatului și frământările inimii, preparatele din aceste trei cărți de bucate conțin înțelepciunea bunicilor și a străbunicilor noștri, care au văzut în masa din familie comuniune și unitate. Atât Gina Bradea, cât și Șef Paul Constantin, te ghidează cu inspirație și precizie în toate colțurile cămării și ale lumii!

Pachet Ca la mama acasă Pachet Ca la mama acasă

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Mereu pofticios

Pachet
Mereu pofticios

Comandă Pachet
Pachet Alimentație sănătoasă

Pachet
Alimentație sănătoasă

Comandă Pachet
Pachet Terapie în farfurie

Pachet
Terapie în farfurie

Comandă Pachet