Pachet Fixiki

Inapoi Înapoi în site

O nouă serie de 4 cărți FIXIKI!

Carti

Începe o nouă Fixiki-Aventură! Nolik, Simka și prietenii lor se întorc cu O NOUĂ SERIE de cărți și mai multă poftă de joacă!

icon vizualizari

Seria de desene Fixiki a adunat peste 15 miliarde de vizualizări în întreaga lume.

icon vizualizari

Canalul de YouTube Fixiki din România este urmărit de peste 245 de mii de abonați.

icon vizualizari

Fixiki Mania este deja un fenomen global, desenele fiind vândute până acum în 90 de țări.

Bonus! Fixiki – Rechizite: un caiet de matematică, un caiet dictando, un orar și opt etichete

În pachet primești și:

pachet scoala pachet scoala

Două caiete Fixiki

Un orar Fixiki

Opt etichete Fixiki

Prezentarea cărților
Dacă te gândești de ce ai cumpăra alte cărți educative, având deja unele acasă, iată mai jos motivele:

Alături de echipa Fixiki, copiii:

Descrierea cărților
▼ Gașca Fixiki Ştie Tot – Caiet de activităţi
Carti

Gașca Fixiki știe tot! Și, în curând, vei ști și tu. De această dată, echipa Fixiki ţi-a pregătit o mulțime de activităţi și experimente interesante, cu ajutorul cărora vei învăța mai multe despre lumea înconjurătoare, mijloacele de transport, Internet și electricitate.

Vei învăța cum poți produce electricitate cu ajutorul unui cartof, cum poți descifra alfabetul secret al aviației, ce este cifrul lui Cezar, cum poți pregăti focul în natură și cum te poți bucura de o excursie perfectă. Tatixi, Mamixi, Nolik și Simka au creat puzzle-uri, rebusuri și exerciții care te vor ghida pas cu pas.

▼ Fixiteca. Pata și Umbrele
Carti

Nolik și Simka, cei mai mici Fixiki din casa micului Tom, pun întotdeauna plictiseala pe fugă, analizând și rezolvând toate problemele cât ai spune Fixiki. Iar, când li se alătură și colegii Simkăi de la școala Fixiki, învățatul devine chiar mai distractiv. Tidesh!

Știai că o cămașă poate deveni o operă de artă abstractă atunci când așezi cu talent pe pânză pete de culori și dimensiuni diferite, iar câteva obiecte pot da naștere unei întregi piese de teatru atunci când înțelegi teatrul umbrelor? Un Fixiki poate transforma orice activitate într-un joc educativ, chiar și… îndepărtarea petelor de pe haine la finalul orei de pictură.

▼ Fixiteca. Toba și Notele muzicale
Carti

Echipa Fixiki pornește într-o nouă aventură! De data aceasta, în lumea muzicii. Vino și tu alături de Simka, Nolik și prietenii lor!

Știai că o melodie poate fi transpusă pe hârtie cu ajutorul unor semne speciale numite note muzicale? Sau că poți cânta notele unei melodii folosind doar pahare pline cu apă? Ei bine, nimic nu e imposibil pentru un Fixiki!

▼ Fixiteca. Filmul. Desenele și Camera foto
Carti

Lumină, motor, acțiune! Tehnologia a evoluat foarte mult, iar, astăzi, oricine poate filma și realiza un scurt video. Chiar și un omuleț Fixiki care folosește o Fixiki Tabletă! Tu știi cum poți crea și monta un video, selectând cele mai interesante cadre? Poți învăța împreună cu Nolik!

Am inclus în acest volum din Fixiteca informații interesante despre cum funcționează o cameră foto și detalii despre istoria fotografiei pentru micii curioși care vor să știe tot. Învață să fii creativ alături de Fixiki!

Recenzii de la părinți

Răsfoiește cărțile

Carte
Carte
Carte
Carte

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Fixiki - 10 carti

Pachet Fixiki - 10 carti

Comandă
Pachet Fixiki - Seria 2 + Pachet Fixiteca

Pachet Fixiki - Seria 2 + Pachet Fixiteca

Comandă
Pachet Fixiki - Seria 2 + Pachet Invatam cu Fixiki

Pachet Fixiki - Seria 2 + Pachet Invatam cu Fixiki

Comandă