Fiicele Mafiei

Inapoi Înapoi în site
Fiicele Mafiei

Două fiice. Două familii. Un destin fatal.

Poate prietenia supraviețui într-o lume în care loialitatea față de Familie este mai presus de orice?

line
Una dintre cele mai bune cărți de ficțiune istorică din 2021 conform Cosmopolitan
Una dintre cele mai bune cărți ale toamnei lui 2021 conform Parade
Una dintre cele mai bune cărți noi ale lunii noiembrie în 2021 conform PopSugar, Bustle și Good Morning America
line

„O combinație palpitantă între Clanul Soprano și romanele Elenei Ferrante… Rezultatul este absolut uimitor.”

— SAN FRANCISCO CHRONICLE

Descrierea cărții

Fiicele Mafiei

Descrierea cărții

Totul a început în Brooklynul anilor 1920...

Sofia Colicchio este un spirit liber, o tânără vocală și neîmblânzită. Antonia Russo este retrasă, însă mereu atentă la lumea din jurul ei. Prietene încă din primii ani de viață, ele trăiesc permanent în umbra organizației secrete din care fac parte tații lor: Familia. La cinele de duminică, membrii Familiei se adună în jurul mesei pentru a petrece, a discuta afaceri și a întări legăturile de dragoste și sânge care îi unesc.

Pe măsură ce fetele devin femei, soții, mame și lideri, Antonia și Sofia luptă pentru a-și păstra prietenia, mai ales după ce dispariția tatălui Antoniei ridică între ele un zid invizibil. Personalitățile lor se dezvoltă odată cu cartierele din jurul lor, sfidând limitele impuse de societate, până când, într-o noapte fatidică, loialitatea lor reciprocă și cea față de Familie este pusă la încercare.

Doar una dintre ele poate apăsa pe trăgaci până nu este prea târziu.

Fiicele Mafiei
Recenzii
autor

Despre autoare

Fiicele mafiei este romanul de debut al scriitoarei Naomi Krupitsky. Mulțumită scriiturii sale deopotrivă poetice și pline de forță, Krupitsky a reușit să atragă atenția cititorilor și să devină un nume cunoscut pentru criticii și scriitorii de peste ocean care au asemănat-o cu Mario Puzo, autorul seriei Nașul, și Elena Ferrante, autoarea Tetralogiei Napolitane.

„Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi arătat filmele despre mafia italiană din perspectiva femeilor din familie, atunci ai nevoie chiar acum de un exemplar din romanul Fiicele mafiei scris de Naomi Krupitsky.”

— POPSUGAR