Pachet Fii bine cu tine

Inapoi Înapoi în site
Pachet Fii bine cu tine

Două cărți care te ajută să înțelegi de ce iubirea nu trebuie să doară și cum poți să-ți transformi relațiile într-un mod conștient.

Cristina Andreea Stan își propune prin aceste două cărți să îți creioneze o hartă a ființei tale, pe care să o explorezi ca un copil curios, și pe parcursul căreia să descoperi tot ce te ține pe loc: dependențe, răni emoționale, relații toxice, tipare disfuncționale, stiluri de atașament, și multe alte lucruri pe care le-ai construit pentru a te proteja, dar care, în final, te îndepărtează de sinele tău autentic și de relația pe care ți-o dorești.

bonus

BONUS: Îndrăgostește-te de tine!

Comandă acum cele două cărți și primești cadou pe email în format PDF o provocare de 30 zile pentru a-ți crește iubirea de sine! Zi de zi vei învăța să te accepți așa cum ești și să fii bine cu tine.

Aceste cărți sunt pentru tine dacă:

icon feminitate

Vrei să recunoști dependența emoțională și să te eliberezi de ea

icon feminitate

Vrei să te vindeci și să depășești blocajele mintale și emoționale

icon feminitate

Vrei să înveți să iubești conștient și să construiești relații sănătoase

icon feminitate

Vrei ca relațiile toxice, iubirile imposibile și atașamentele fără viitor să devină istorie

icon feminitate

Vrei să te dezvolți și să devii cea mai fericită versiune a ta

icon feminitate

Vrei să trăiești acea poveste de iubire care nu doare și care durează

IUBIREA trăită conștient  NU DOARE

O carte din care vei învăța să-ți definești stilul de atașament, tiparele după care funcționezi și care te va ajuta să-ți descoperi rănile emoționale, măștile EGO-ului și straturile de protecție pe care ți le-ai format de-a lungul timpului, dar care, de altfel, te împiedică să trăiești autentic și să te bucuri de o relație de cuplu sănătoasă.

Iubirea, ca orice altceva, este o alegere. O alegere pe care, de multe ori, o facem inconștient, care are la bază niște programe instalate din copilărie, din experiențe timpurii, din dezamăgiri adolescentine, care-și pun amprenta și ne formează „preferințele” în dragoste.

Cristina Andreea Stan și-a propus ca, prin această carte, să demitizeze iubirea ideală promovată de filmele romantice, să-ți reveleze adevărul din spatele alegerilor pe care le faci și să te ghideze, pas cu pas, către iubirea conștientă și crearea unei relații stabile și sănătoase.

„Vrei să iubești? Începe cu tine!” este dovada de care are nevoie orice femeie care a fost blocată într-o relație toxică și îngenunchiată de dependențe emoționale. Mai exact, dovada că fiecare dintre noi se poate vindeca și redescoperi. Îți vei prețui și recunoaște adevărata valoare și vei învăța să renunți la tristețea ca o povară pentru suflet. Aceasta este o carte care te face să îți dai seama dacă te afli într-o relație disfuncțională, care te ajută să faci diferența dintre iubire și adicție și care combate miturile iubirii romantice.

Vei învăța să eviți nefericirea în numele iubirii, să nu te mai agăți de „obiectul” dependenței tale, să nu mai speri că partenerul se va schimba și că va deveni cine ai vrea tu. Probabil că cea mai importantă lecție pe care o vei afla din această carte este faptul că nicio relație nu merită dacă îți aduce mai multă suferință decât bucurie. Fiecare capitol vine în ajutorul tău cu teme de reflecție și exerciții practice, iar la sfârșitul cărții vei descoperi și un test pentru identificarea dependenței emoționale. Ești pregătită să devii independentă emoțional?

Vrei să iubești? Începe cu tine!

Fragment din Iubirea trăită conștient nu doare

Cuplul conştient este foc, pentru că va arde tot ce intervine și pune piedici în calea sa, dar este și apă, pentru că poate curge prin viață fără să se blocheze; este aer, prin transparența comunicării, dar și pământ, prin rădăcinile adânci pe care le are.

Cuplul conştient știe că relația este o prioritate, cultivând, în același timp, libertatea fiecăruia. Cei doi se recuceresc și se realeg zi de zi, sunt iubiți, amanți, prieteni, complici, aliați, parteneri și orice altceva li se pare potrivit și de comun acord. Nu caută iubirea ideală, nici sufletepereche, ci construiesc, zilnic, o iubire reală, conștientă, de conexiune profundă. Relația se construiește, nu este un dat picat din cer.

Cei doi au multe lucruri în comun, se simt bine unul cu altul, se sprijină necondiționat, petrec timp de calitate atât împreună, cât și separat (fără ca acest lucru să fie perceput ca o amenințare sau o dovadă de dezinteres), se laudă, se admiră și se recuceresc și își reevaluează relația în mod constant.

Libertatea autentică poate exista doar în cuplurile în care nu există dependență emoțională. Dacă te agăți de partener și de ideea că trebuie să te iubească, pe termen lung nu vei face decât să îndepărtezi și să pierzi exact dragostea pe care o dorești și de care te agăți. Să recunoști, să accepți și să respecți dreptul fundamental la libertate al partenerului este un pas important în depășirea dependenței afective, la fel de important ca și consolidarea stimei și iubirii de sine.

Fragment din Vrei să iubești? Începe cu tine

„Dacă te afli într-o relaţie în care suferi şi, indiferent ce ai face, nu eşti fericită, însă te agăți, inexplicabil, de partener și simți că există ceva mai presus de voința ta care te împiedică să pleci, această carte este pentru tine!

Pentru tine, cea care rămâne blocată în relaţii imposibile şi distructive!

Pentru tine, cea care suferă pentru o iubire fără viitor!

Pentru tine, cea care, deşi puternică în toate celelalte domenii ale vieţii sale, se transformă într-o fetiţă speriată dacă partenerul nu o mai caută!

Pentru tine, cea trădată, minţită, cea care acceptă orice pentru că se teme că va rămâne singură şi nu va mai găsi pe nimeni altcineva!

Pentru tine, cea pentru care suferinţa s-a transformat în obişnuinţă, cea care tot aşteaptă şi aşteaptă ca partenerul să se schimbe, ca totul să fie bine şi să trăiţi, fericiţi, până la adânci bătrâneţi!

Însă, dacă partenerul îţi provoacă mai multă suferinţă decât bucurie şi tu rămâi lângă el, în relaţia voastră sunt două persoane care nu te iubesc… iar una dintre ele eşti TU!

Această carte te ajută să înţelegi ce este dependenţa emoţională, să reuşeşti să o identifici şi, cu instrumentele potrivite, să o poţi lăsa în urmă și evita pe viitor, pentru a putea construi relaţii sănătoase şi a fi #binecutine!”

Cristina Andreea Stan

Despre autoare

Cristina Andreea Stan este autoarea bestsellerului de dezvoltare personală „Vrei să iubești? Începe cu tine!”, dar dincolo de pasiunea pentru cărți și dincolo de speranța de a ajuta cititorii să-și construiască iubirea conștient, aceasta este și consilier pentru dezvoltare personală, specialist în activitatea de coaching, și NLP master.

„Te înţeleg și știu prin ce treci, pentru că tot ce am scris am trăit eu însămi și am ezitat ani de zile până a porni pe drumul acesta, cel care ne duce înapoi spre inima noastră, spre vindecare, spre iubire profundă. Am căzut, m-am ridicat, am plâns, m-am vindecat, am învăţat să iubesc şi să mă iubesc. Astăzi ai în mâinile tale posibilitatea de a începe această călătorie… înapoi spre tine! Meriți să fii fericită, meriți o iubire completă, nu doar firimituri de iubire! Eu cred în tine! Crede și tu!”

Citești mai mult, plătești mai puțin