Femeile Weyward Femeile Weyward
Inapoi Înapoi în site
Femeile Weyward
Femeile Weyward

Un roman plin de putere, de extraordinar, de tot ce este mai uman, mai dureros, mai frumos!

Într-o lume în care frica bărbaților față de femeile puternice naște violențe cumplite, Kate, Altha și Violet își doresc cu orice preț să meargă pe urmele strămoșilor pentru a descoperi cine sunt ele, cu adevărat. Dar să navighezi prin timp și secrete întunecate nu este niciodată o idee bună, iar eroinele Weyward se trezesc prinse într-o luptă pe viață și pe moarte.

Descoperă un roman care celebrează magia interioară a femeilor!

Până la urmă, sunt o Weyward. O sălbatică pe dinăuntru.

2019: Kate fuge din Londra spre Weyward Cottage, o căsuţă moștenită de la o mătușă îndepărtată. Cu iedera care acoperă zidurile vechi și cu grădina plină de verdeață, e un loc aflat la lumi depărtare de partenerul abuziv al lui Kate. La scurt timp, ea descoperă că mătușa sa ascundea un secret. Unul îngropat adânc în istoria Weyward, încă de pe vremea vânătorii de vrăjitoare din secolul al XVII-lea.

1619: Altha așteaptă să fie judecată în urma unui caz bizar, în care fermierul John Milburn își pierde viața în mod inexplicabil. Se știe însă că Altha a moștenit de la mama sa o artă a vindecării care nu era întemeiată pe magie, ci pe o cunoaștere exhaustivă a lumii naturale. Iar acum este acuzată că a ucis un om nevinovat cu vrăjile sale.

1942: Când izbucnește cel de-Al Doilea Război Mondial, Violet se află pe moșia familiei sale. Asuprită de tatăl său, fata tânjește după o educație solidă, ca aceea a fratelui ei. În plus, moartea enigmatică a mamei nu îi dă pace, mai ales că se zvonește că și-ar fi pierdut mințile. În urma ei au rămas doar un medalion cu inițiala W, cuvântul „Weyward” zgâriat pe un perete din dormitor și multe întrebări fără răspuns.

2019:

1619:

1942:

Ești pregătit să te avânți pe urmele timpului care nu iartă nimic și vrăjește tot ce găsește în cale?

Magia se scrie la feminin

Magia se scrie la feminin

Două romane care te învăluie în vraja secolelor întunecate.
Pătrunde în universul a două povești despre viață și moarte, lumină și întuneric, blestem și binecuvântare, în care femeile joacă roluri importante în războiul pentru adevăr și dreptate.

Dincolo de timpul care se derulează în ceas invers, incantațiile rostite la lumina lumânării și natura care vorbește într-un glas misterios, aceste două cărți sunt un manifest dedicat femeilor de pretutindeni, care încearcă să supraviețuiască forțelor întunecate. Ele nu știu, însă, că cele mai terifiante fapte sunt comise tot de oameni...

quotes

Un debut cu totul unic, care pune într-o lumină plină de speranță femeile și experiențele lor. Mi-a plăcut enorm!

Gillian McAllister,

autorul bestsellerului „În locul nepotrivit, la timpul nepotrivit”

Pachet Rezistența feminină Pachet Rezistența feminină

Două romane emoționante, o revoltă împotriva timplui care nu iartă nimic

Chiar dacă pericolul le amenință din toate părțile, iar pământul le fuge de sub picioarele, eroinele acestor două romane sunt o sursă inepuizabilă de curaj și perseverență. Greutățile, revoltele, durerile interioare și speranțele vor lua forma unor lecții emoționante, pe care le vei învăța pe parcursul acestor pagini, amintindu-ți că nimic nu este mai magic în această lume ca puterea care prinde rădăcini în inima ta.

Pachet Rezistența feminină

Cititorii dau timpul înapoi și citesc:

Pachetul Ecourile trecutului

Pachetul
„Ecourile trecutului”

Comandă Pachet
Pachet Lumină și întuneric

Pachetul
„Lumină și întuneric”

Comandă Pachet
Pachet Pe urmele șoaptelor și ale iubirii

Pachetul
„Pe urmele șoaptelor și ale iubirii”

Comandă Pachet
Pachet Captiv în trecut

Pachetul
„Captiv în trecut”

Comandă Pachet
Emilia Hart

Despre autoare

Avocat de meserie, Emilia Hart a decis să urce pe scena literară cu un roman fascinant, inspirat din istoria frumoasei regiuni Cumbria (UK), locul în care s-a retras în 2020, odată ce a început pandemia. Speriată de necunoscut și de vremurile apăsătoare, Emilia Hart a fost vrăjită de peisajele de vis și de atmosfera locului, care părea, însă, că ascunde ceva. Curioasă din fire și mânată de instinct, aceasta a mers pe firul istoriei și a aflat despre Procesul Vrăjitoarelor din 1612, dar și despre cazurile de abuz domestic și soții care împrăștiau groază în ținut. Așa a luat naștere primul său roman, un amestec fascinant între ficțiunea istorică și feminismul modern.