Femeia între cer și pământ

Inapoi Înapoi în site
Femeia între cer și pământ MagicFM

Aceasta este radiografia sufletului unei femei care privește mai mult spre cer decât spre pământ.

Ce înseamnă a fi femeie în ziua de azi? Cu sufletul pus pe tavă, omul de radio și televiziune Liana Stanciu încearcă să găsească un răspuns la această întrebare cu ajutorul Părintelui Vasile Ioana, duhovnicul ei de peste 20 de ani.

Așa s-a născut un dialog-confesiune îmbogățit cu lecții de viață extrem de valoroase pentru orice femeie care vrea să-și găsească liniștea și menirea pe Pământ, înfruntând prin credință provocările de zi cu zi.

Cauți fericirea?
Spune-i lui Dumnezeu necazul tău!

Cartea femeii care călătorește prin viață având ca ajutor suprem credința în Dumnezeu.

Ce este femeia? Femeia nu poate fi definită! Ea are o poveste frumoasă. Iar această poveste o vedem acum prin ochii omului de radio și televiziune Liana Stanciu, care poartă un dialog-confesiune cu Părintele Vasile Ioana, duhovnicul ei de peste 20 de ani.

Cu inimile puse pe tavă ca într-o operație pe cord deschis, Liana Stanciu și Părintele Vasile Ioana își completează armonios ideile și gândurile cu privire la rolul complex al femeii în lumea de azi: femeia-mamă, femeia-soție, femeia-fiică, femeia de carieră, în speranța că vor reuși să ghideze cititoarele spre alegerile corecte.

Cu înțelepciunea pe care numai un om al lui Dumnezeu o poate avea, Părintelui Vasile Ioana îi revine un rol esențial: acela de a ajuta femeile de pretutindeni să înțeleagă menirea lor pe Pământ și să realizeze că sunt perfecte în toate imperfecțiunile lor.

Pachet Savurează fiecare zi!

„Sunt convinsă că femeile joacă un rol primordial în lumea de astăzi. Capacitatea noastră de empatie este puterea noastră. Femeile, atunci când li s-a dat posibilitatea, s-au dovedit a fi cei mai de încredere, corecți și de succes antreprenori din lume.”

– Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române

Majestatea Sa Margareta

Liana Stanciu și Părintele Vasile Ioana răspund întrebărilor tale:

fish

Cum să fiu o mamă și o soție bună?

fish

Cum mă ajută credința în momentele dificile?

fish

Cum mă rog pentru cei aproape de sufletul meu?

fish

Cum găsesc echilibru între viața personală și cea profesională?

fish

Cum pot deveni model pentru cei apropiați mie?

vasile ioana
quotes

Să ieșim din propriul egoism și să-l întrebăm pe cel de lânga noi: „Tu ce nevoie ai, eu ce pot să fac pentru tine?” Minunat! În felul ăsta ieși din nevoia ta proprie și te muți în nevoia celuilalt.

– PĂRINTELE VASILE IOANA

quotes

O femeie puternică este o femeie care are o mână forte, îmbrăcată într-o mănușă de catifea. Tot timpul spun asta: „Să nu uiți mănușa de catifea, imaginară sau nu!” Cred că despre asta e vorba.

–LIANA STANCIU

LIANA STANCIU

Mai multe lecturi pentru liniște sufletească

Pachet Cuvinte călăuzitoare

Pachet
Cuvinte călăuzitoare

Părintele Vasile Ioana te călăuzește pe marea învolburată a vieții. Cărțile sale conțin îndemnuri, învățături, gânduri, sfaturi și pilde care te vor ajuta să privești viața de familie, viața socială, viața profesională cu alți ochi și să relaționezi cu aproapele altfel - fără să-l judeci, fără să-l critici, punând pacea pe primul loc, prin folosirea virtuților inimii - răbdarea, bunătatea ,entuziasmul și mai ales înțelepciunea.

Comandă pachetul
Pachet Învățături pentru suflet

Pachet Învățături pentru suflet

Aceste cărți sunt dovada că Dumnezeu lucrează prin oameni. În paginile lor vei găsi cuvintele înțelepte ale Părintelui Vasile Ioana, care poartă un dialog suflet-la-suflet cu Liana Stanciu, dar și învățături de la Sfântul Nectarie, care îți oferă solutii pentru vindecarea sufletului.

Comandă pachetul
Pachet Regăsirea prin credință

Pachet Regăsirea prin credință

Trei Părinți – Părintele Vasile Ioana, Părintele Necula și Părintele Doboș - te vor ghida către centrul inimii tale, acolo unde se află Dumnezeu. Odată ajuns acolo, nu vei mai putea trăi decât în Adevăr!

Comandă pachetul