FEMEIA DIN MINE

Inapoi Înapoi în site
Femeia din mine

Descoperă o autobiografie prin care Britney Spears își strigă adevărul!

Se pare că celebrul hit Toxic a prezis viitorul lui Britney Spears, care povestește în autobiografia sa despre cum toxicitatea unei industrii și a unei familii abuzive a făcut-o să-și piardă mințile.

Artista oferă secrete din culisele iubirii cu Justin Timberlake, perfectă în lumina reflectoarelor, dar plină de lacrimi și suferințe în spatele scenei. Povestește cu mândrie despre cum a cântat pe scenă cu Michael Jackson, despre sărutul cu Madonna, dar și despre războiul pe care l-a dus împotriva tatălui său, omul care i-a schimbat pentru totdeauna cursul vieții.

Britney Spears a primit 15 milioane de dolari ca să-și publice memoriile, dar cine îi va da înapoi anii pierduți?

„De la fetița îmbrăcată în roz, la un pop icon în armură! Prin această autobiografie, Britney Spears face dezvăluiri șocante despre viața ei. Nu știm câți ar fi putut duce luptele pe care ea le-a dus, dar Britney a reușit. E o învingătoare!”

– Billboard

flare

O carte care îți dezvăluie adevărul dureros din spatele scenei!

Vei afla detalii cutremurătoare despre relația lui Britney Spears cu Justin Timberlake. Britney Spears vorbește despre un avort dureros, despre infidelitate și scrisoarea de dragoste pe care o păstrează încă sub pat.

DESCRIERE CARTE

„Când am promis că o să am 17 ani pentru tot restul vieții?”

Această carte este actul de curaj al unei femei căreia i s-a furat totul: demnitatea, feminitatea, identitatea.

Femeia din mine este o autobiografie curajoasă și extrem de emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

În vara anului 2021, întreaga lume asculta cu sufletul la gură declarațiile lui Britney Spears despre dramele trăite în ultimii ani. Adevărul său era incontestabil, iar acest lucru urma să-i schimbe cursul vieții o dată pentru totdeauna, pentru că, rostindu-l cu voce tare, în fața tuturor, Britney Spears devenea cu adevărat liberă.

În această carte, cea mai importantă artistă din istoria muzicii pop dezvăluie pentru prima dată lupta pe care a purtat-o pentru a-și recâștiga vocea și dreptul de a-și spune propria poveste, exact așa cum a trăit-o ea.

„Ne cerem scuze, Britney! Toți suntem vinovați pentru ce i s-a întâmplat lui Britney Spears. Poate că nu i-am cauzat prăbușirea, dar am profitat de durerea ei și am finanțat-o. Măcar acum să-ți fim alături. #FreeBritney pentru totdeauna!”

–Glamour

Fragment din carte

„Mi se pare că multe femei pot să fie cât de puternice vor, pot să interpreteze acest rol în care dețin controlul, dar la finalul zilei, după ce ne-am făcut treaba, ne-am câștigat banii și am avut grijă de toată lumea, nu vrem decât ca cineva să ne strângă în brațe și să ne spună că totul o să fie bine.”

- Britney Spears

MESAJE DE ÎNCURAJARE DE LA FANI

CITEȘTI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN

Pachet Viata dupa suferinta

Pachet Viata dupa suferinta

Comandă Pachet
Pachet Femei supravietuitoare

Pachet Femei supravietuitoare

Comandă Pachet
Pachet Suferinta in lumina reflectoarelor

Pachet Suferinta in lumina reflectoarelor

Comandă Pachet
Pachet Oameni intorsi din Infern

Pachet Oameni intorsi din Infern

Comandă Pachet

DESPRE AUTOR

Câștigătoare a unui premiu Grammy și a două premii Emmy, cântăreață, compozitoare și producătoare, Britney Spears este artista care a vândut în deceniul trecut peste 150 de milioane de albume în întreaga lume. Un pop icon în adevăratul sens al cuvântului, Spears se află în topul TIME100, topul celor mai influenți 100 de oameni din lume, alături de cântărețele Billie Eilish și Dolly Parton. În 2012, albumul său Blackout a fost inclus în arhiva și în librăria muzeului Rock and Roll Hall of Fame. În prezent, Britney Spears locuiește în Los Angeles, California.