FĂRĂ ȚIPETE

Inapoi Înapoi în site
Amy Harmon

Te-ai simțit vreodată copleșit de responsabilitatea de a fi părinte? Nu ești singur.

Fiecare dintre noi trece prin momente în care pur și simplu se simte neputincios în relația cu propriul copil. Atunci când presiunea devine prea mare, unii părinți țipă, unii trântesc uși, iar alții se închid în ei, devenind detașați și reci. Toți suferă și apoi luptă cu regretele.

Indiferent care este reacția emoțională la care ți se întâmplă să recurgi, strategiile dezvoltate de Hal Runkel - specialist în terapie de familie și creatorul metodei Fără țipete, te vor ajuta să îți păstrezi calmul în momentele dificile și să construiești o relație plină de bucurie și respect reciproc cu copilul tău.

ADAUGĂ ÎN COȘ

BONUS în format pdf: 10 principii ale mentalității Fără Țipete.
Un ghid pentru părintele grăbit.

bonus

10 principii ale mentalității Fără Țipete,
de la terapeutul Hal Runkel

Amintește-ți aceste principii oricând simți că îți pierzi controlul și nu poți fi părintele de care are nevoie copilul tău. Aceste principii te vor ajuta, pas cu pas, să devii o versiune mai bună a ta, care se va reflecta și în creșterea copilului tău.

Nu uita! Să ai grijă de tine însuți de dragul copiilor tăi reprezintă un angajament pe viață.

*Cele 10 principii ale mentalității Fără Țipete le vei primi pe adresa de e-mail, în momentul plasării comenzii.

Un proiect in parteneriat cu

bonus bonus

„Dragostea unui copil pentru părintele său este sacră și pentru totdeauna. La o profunzime pe care adulții nu o mai pot percepe. Copiii ne iartă și ne iubesc, oricâte greșeli am face.

Iar pentru asta, noi le suntem datori să nu ne oprim niciodată din a învăța să le fim părinți mai buni.”

Atena Boca

Atena Boca

Această carte este pentru tine dacă:

Te simți copleșit de responsabilitățile rolului de părinte într-o lume tot mai imprevizibilă și plină de pericole.

Simți că îți este greu să-ți păstrezi calmul atunci când copilul sau copiii tăi nu te ascultă.

Îți dorești să faci tot ceea ce e mai bine pentru copilul tău, însă uneori ai nevoie de ajutorul unui specialist.

Înțelegi că o copilărie liniștită și armonioasă este esențială pentru dezvoltarea pe termen lung a celor mici.

98% dintre părinți au avut o izbucnire dăunătoare din punct de vedere psihologic față de copiii lor conform unui studiu realizat de Universitatea New Hampshire.

Dar această reacție emoțională este de fapt un strigăt după ajutor, un mod de a spune: „Sunt copleșit!”

Să creștem adulți curajoși, nu copii ascultători!

Țipetele, ușile trântite, tăcerile dureroase, toate răbufnirile emoționale necotrolate ale adulților îi afectează pe cei mici mai mult decât credem, împiedicându-i să se dezvolte emoțional într-un mod sănătos. Astfel, în timp, dacă mami și tati țipă frecvent la ei, aceștia pot deveni mai anxioși sau chiar mai furioși, pot avea o stimă de sine mai scăzută și pot deveni predispuși la depresie.

De aceea Hal Runkel, specialist în terapia familiei și de cuplu, a creat Fără țipete, o metodă inovatoare de parenting care te îndeamnă să nu mai crești un copil ascultător, ci să crești un adult curajos și independent, gata să facă față provocărilor vieții.

Fără Țipete îți arată cum poți contrui o relație bazată pe afecțiune și conexiune cu copilul tău, concentrându-te pe propria ta dezvoltare personală și acordându-i copilului tău spațiul de care are nevoie pentru a-și simți emoțiile și pentru a se dezvolta emoțional,

Să fii părinte nu înseamnă să controlezi comportamentul copilului tău, ci să-ți controlezi permanent propriul comportament pentru a-i oferi un exemplu de maturitate emoțională și calm.

chair

Aceasta carte te va învăța să:

Să cum să crești copii echilibrați emoțional și încrezători.

Să conștientizezi tiparele de parenting moștenite de la părinții tăi și să le depășești.

Să te concentrezi asupra emoțiilor tale și să nu mai încerci să controlezi comportamentul copilului tau.

Să începi să crești un adult, nu un copil, cultivând calitațile pe care iți dorești sa le regăsești la cel mic atunci când va crește.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Totul despre parenting

Descoperă strategiile de parenting recomandate de doi terapeuți care împletesc cu ușurință informațiile de specialitate și experiența personală pentru a oferi părinților răspunsuri accesibile la întrebările lor despre dezvoltarea și nevoile emoționale ale copiilor.

Comandă pachet
Parintele de azi

Pășește dincolo de parenting și teorii alături de doi autori care au învățat lecții de viață esențiale din relația cu propriii copii. Cele două cărți îți vor oferi idei și principii inspirate de experiențe reale, pe care le poți aplica apoi cu ușurință pentru a-ți îmbunătăți relația cu copilul tău.

Comandă pachet

DESPRE AUTOR

Hal Runkel este un terapeut specializat în terapia familiei și terapia de cuplu, care, în ciuda tuturor cunoștințelor sale despre copii, într-o zi a țipat la bebelușul său care plângea continuu de câteva ore. În acel moment, în care a conștientizat că până și un specialist își poate pierde controlul, s-a născut ideea metodei moderne de parenting Fără țipete.

Metoda sa provoacă părinții să renunțe la orice intenție de a controla comportamentul copilului lor și de a se concentra pe modul în care ei reacționează la situațiile dificile.