DUMNEZEU ÎȚI VORBEȘTE

Inapoi Înapoi în site
DUMNEZEU ÎȚI VORBEȘTE

Dumnezeu vorbește cu tine chiar acum. Tu știi să îl asculți?

Există momente în viața fiecăruia dintre noi când, în confruntarea cu provocările nesfârșite ale existenței, cădem pur și simplu în genunchi – adesea în mod figurat, dar uneori de-adevăratelea. În aceste momente, dialogul cu Dumnezeu poate fi revelator. Conversația cu El ne ajută să înțelegem sursa durerii, dar si drumul spre vindecare și echilibru, sporindu-ne rezistența și întărindu-ne. Te invităm să descoperi o carte altfel, un ghid eliberator pentru sufletul tău ce are atâta nevoie de alinare.

Noi suntem valul, Dumnezeu este oceanul.

„Avem nevoie de cineva în fața căruia să ne deschidem inimile împovărate de nefericire. Pentru nevoia de cunoaștere a adevărului despre noi înșine, pentru a înțelege adevărul despre natura lui Dumnezeu, pentru a aduce „iubirea pură” în viața noastră, pentru a nu mai crede că suntem singuri într-un univers rece și indiferent la suferințele noastre.

Dumnezeu este energie și informație – substratul a tot ceea ce există. În consecință, și noi, oamenii, avem aceeași natură. Noi suntem valul, Dumnezeu este oceanul în care acesta se contopește, așa cum subliniază și Neale.”

– Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

Dulcan

Când ești „pe pilot automat” și faci lucruri repetitive, mintea îți zboară. Spațiul e larg deschis, ecranul alb, tabla goală. Acestea sunt momentele când vocea Divinității se aude cel mai tare. Anca Radu, o mămică al cărui băiat fusese diagnosticat cu o boală cronică terminală, a auzit vocea lui Dumnezeu când era la duș și cuvintele Lui au rămas cu ea întreaga viață. Povestea ei nu este singura de acest fel. În carte vei regăsi și povestea...

… unei profesoare a cărei interacțiune neobișnuită cu Divinitatea a ajutat-o să se conecteze cu elevii săi.

… unui om de știință căruia convingerile i-au fost puse la încercare.

… unei paciente a cărei boală a fost vindecată miraculos.

Aceasta carte este pentru tine dacă...

îți dorești să înțelegi semnalele lui Dumnezeu.

crezi în existența unui destin și a unor întâmplări mai puțin „întâmplătoare”.

vezi comunicarea dintre om și o putere superioară ca o stradă cu două sensuri.

îți dorești să poți avea propriile conversații cu Dumnezeu.

îți dorești o schimbare în viața ta, dar nu știi de unde să începi.

nu ești o persoană religioasă, dar crezi că există o ordine în lume.

CÂND DUMNEZEU VORBEȘTE CU TINE?

„Conversațiile cu Dumnezeu se vor ivi pe neașteptate. S-ar putea să-și transmită mesajul în manșeta unei reviste vechi de la coafor sau în versurile melodiei care răsună în difuzoarele din magazin. Cuvântul lui poate să apară în afirmația întâmplătoare a unui prieten peste care ai dat pe stradă sau pe panoul de reclamă de după colț... sau poate fi un gând efemer care-ți trece prin cap din senin. Nu trece prin viață ca un somnambul! Stai treaz! Fii atent la ce se întâmplă – dar fără să cauți ceva anume! Acceptă cu bucurie orice fel de energie pozitivă pe care o simți. Respectă orice gând pozitiv care ți se naște în minte și pune în aplicare orice impuls pozitiv care te însuflețește.”

Viitorul poate fi mai luminos de astăzi, lumea poate fi mai bună de astăzi, pentru că tu te afli pe pământ chiar acum. Ai înăuntrul tău o putere uriașă. Dumnezeu lucrează prin tine, una cu tine. În măsura în care permiți acestui proces să se desfășoare conștient, intențional, devii un mesager. Și sunt foarte mulți care-ți așteaptă mesajul.

Pachetul „Răspunsul la rugăciuni” te ajută să vezi cum cele mai încurajatoare și mai înălțătoare mesaje venite de la Dumnezeu către tine, despre tine, îți pot schimba viața și te face să îți recapeți puterea interioară.

Pachet Răspunsul la rugăciuni
Pachet Răspunsul la rugăciuni

Recenzii:

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet De unde vine furia?

Pachet Universul îți răspunde

Orice experiență poate fi un dialog magic cu Universul, un dialog care are loc între două gânduri, prin semne, sunete, viziuni, revelații, inspirație. Pachetul „Universul îți răspunde” de Neale Donald Walsch și Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan te va ajuta să descoperi legătura secretă dintre gânduri și inspirația divină, precum și modul în care dorințele și acțiunile noastre influențează întreg universul.

Comandă Pachet

DESPRE AUTOR

Neale Donald Walsch
este autorul a 40 de cărți despre spiritualitatea contemporană și despre cum poate fi ea pusă în practică în viața de zi cu zi. Printre ele se numără nouă titluri din seria Conversații cu Dumnezeu, dintre care șapte au fost bestsellere New York Times. Primul volum a rămas în top timp de 134 de săptămâni. Cărțile sale au fost traduse în 37 de limbi și citite de milioane de oameni din întreaga lume. Află mai multe de pe site-ul nealedonaldwalsch.com