DOVEZI ale VIEȚII de APOI

Inapoi Înapoi în site
Pachet Dovezi ale vieții de apoi

Dezvăluirile a sute de supraviețuitori ai morții clinice te eliberează de teama de necunoscut și te pregătesc pentru următorul capitol al vieții tale!

Dr. Raymond Moody, cercetătorul experiențelor la limita morții, a adunat pe parcursul carierei sale de cincizeci de ani nenumărate dovezi ale nemuririi sufletului, ale vizitelor de dincolo, pe patul de moarte, ale semnelor și mesajelor celor trecuți în neființă, dar și a renașterii, uneori cu amintirile intacte dintr-o altă viață. Într-o carte care te scapă de frică și te pregătește pentru a doua ta viață, vei descoperi cum să faci din călătoria ta pe acest Pământ un Rai personal!

Cartea care îți va răspunde la întrebări:

Există viață după moarte?

Unde se duce sufletul când inima se oprește?

Care sunt semnele că o persoană dragă îmi comunică de pe tărâmul de dincolo?

De ce acoperim mereu oglinzile după moartea cuiva?

Cum pot trăi fără frica de moarte și cum trec peste durerea pierderii cuiva drag?

„Prima dată am crezut că era de la oboseală…” De ce ne este atât de greu să observăm moartea, când aceasta ne înconjoară?

Ca ființe umane, suntem bântuite de frica și anxietatea morții. Ca societate, ținem moartea departe de ochii noștri, înființând cimitire. În multe feluri, suntem învățați că există o lume a viilor și o lume a morților și că o parte nu se poate aventura niciodată în cealaltă. Totuși, din experiența dr. Raymond Moody, există o zonă intermediară între lumea celor vii și a celor morți și anumite fragmente ale conștiinței umane pot depăși bariera dintre ele. Prin Dovezi ale vieții de apoi, Dr. Moody ne desface vălul care ne acoperă ochii și ne ajută să vedem ce se ascunde chiar sub ochii noștri.

Limbajul secret al chipului

Cartea aceasta este pentru tine dacă...

... îți este teamă de moarte sau de necunoscut.

... ai pierdut pe cineva drag sau te pregătești să îți iei adio de la cineva.

... vrei să știi ce se întâmplă după moarte și să înțelegi unde se termină de fapt viața.

... vrei să știi mai multe despre metodele de a contacta o persoană trecută în neființă.

... vrei să citești poveștile persoanelor la limita morții sau a celor în moarte clinică.

Despre autori

Recenzii:

Când vălul dintre lumi se subțiază, poți observa ce se ascunde de partea cealaltă.

Pachet Granița dintre lumi

S-ar putea să fii unul dintre cei care deplâng moartea celor dragi. Este posibil să fii unul dintre cei care au fost diagnosticați cu o boală incurabilă sau cei care îmbătrânesc și încep să se întrebe ce înseamnă, în fond, viața. Este posibil să fii unul dintre cei a căror bucurie de viață este sever restricționată de o frică persistentă și intruzivă de moarte. Sau poți fi unul dintre cei care sunt curioși din fire – irezistibil, extrem de curioși – despre oricine și orișice. Pachetul „Granița dintre lumi” este dedicat tuturor persoanelor a căror relație cu moartea este una complicată și nuanțată. Învață de la o asistentă medicală specializată în îngrijirea paliativă, Hadley Vlahos, și de la un doctor cu cincizeci de ani de experiență, dr. Raymond Moody, prin ce trec pacienții săi în ultimele clipe ale vieții și încotro se îndreaptă conștiința umană după.

Destinul ascuns în numere Destinul ascuns în numere

„Mi-am părăsit corpul și m-am dus în colțul camerei, de unde am văzut doctorii că se ocupau de mine, jos. Dintr-odată, m-am pomenit într-o conversație cu sora mea, care era acolo, sus, cu mine. Eram foarte atașat de ea și aveam o conversație grozavă despre ce se întâmpla acolo, jos, când ea a început să se îndepărteze de mine. Am încercat să plec cu ea, dar mi-a tot spus să rămân acolo unde eram. «Nu este timpul tău încă» mi-a zis ea. «Nu poți să mergi cu mine pentru că nu a sosit timpul tău.» Apoi a început să se retragă în depărtare, printr-un tunel, în timp ce eu am rămas singur acolo. Când m-am trezit, i-am spus doctorului că sora mea murise. El a negat, dar, la insistențele mele, a pus o asistentă să verifice. Era așa cum știam eu: chiar murise.”

Destinul ascuns în numere Destinul ascuns în numere

Citești mai mult, plătești mai puțin...

Pachet
Semnale de dincolo

Pachet Semnale de dincolo
Comandă Pachet

Pachet
Conștiință colectivă

Pachet Conștiință colectivă
Comandă Pachet

Pachet
Raiul pe Pământ

Pachet Raiul pe Pământ
Comandă Pachet
FAQ
▼ Pot citi această carte și dacă nu am pierdut sau nu voi pierde pe cineva drag prea curând?

Da, cartea te ajută să te pregătești pentru neprevăzut și să îți învingi propria frică de moarte. Nu este nevoie să pierzi pe cineva pentru a aprecia viața la adevărata sa valoare.

▼ Ce fel de experiențe paranormale voi regăsi în carte?

În Dovezi ale vieții de apoi vei descoperi: experiențe extracorporale și la limita morții, evenimente premonitorii, abilități spontane, luciditate terminală, apariții și vizite ale persoanelor decedate, comunicare cu lumea spiritelor în oglinzi și multe altele.

▼ Este o carte potrivită pentru o persoană aflată aproape de finalul călătoriei sale?

Întrebările despre viața de apoi apar în mintea oamenilor în mod firesc, în anumite faze previzibile și cruciale ale dezvoltării lor psihologice și spirituale. La finalul experienței noastre pe pământ aceste întrebări capătă o nouă semnificație, mai profundă și mai necesară ca niciodată.