CUM MI-AM SCHIMBAT VIAȚA ÎN 4 ZILE

Inapoi Înapoi în site
CUM MI-AM SCHIMBAT VIAȚA ÎN 4 ZILE

Te simți blocat în viața ta?

Viața este o cursă nebună, iar, uneori, oricât am încerca să accelerăm nu facem decât să ne învârtim în același cerc tot mai repede, fără să avansăm.

Nu există un răspuns simplu la întrebarea: cum ies din acest cerc care îmi limitează posibilitățile și potențialul?

Dar Cristian Onețiu, Andy Szekely și Simona Macovei și-au unit experiențele și expertizele într-un proiect editorial unic pe piața de carte din România pentru a oferi cititorilor răspunsuri posibile la această întrebare.

Descoperă o carte care îmbină ficțiunea și dezvoltarea personală și valorifică-ți din plin potențialul.

Bonus: Webinar introductiv în framework-ul SHIFTSET

„O carte de dezvoltare personală deghizată într-o poveste captivantă care inspiră. O poveste autentică, un model care are puterea de a debloca vieți și de a crea o generație nouă de oameni cu viziune reală!”

Cristina Bâtlan, antreprenoare

Cristina Bâtlan
tableta

BONUS:
Webinar introductiv despre framework-ul Shiftset

Ce este SHIFTSET? Este un framework, un cadru conceptual creat de Andy Szekely și Cristian Onețiu, care te ajută să-ți înțelegi viața și să faci pașii necesari spre schimbare. Acesta pornește de la premisa că drumul spre succes începe cu o schimbare de MINDSET.

Resemnat, Reprimat, Rezilient sau Realizat? Framework-ul SHIFTSET te ajută să identifici în care dintre cele patru categorii te încadrezi momentan, stabilindu-ți punctul de plecare fără să îți lipească o etichetă.

Acest cadru de referință dinamic te ajută să adopți o mentalitate care te va purta pe drumul dorit și să renunți la obiceiurile care îți sabotează eforturile.

TE ÎNVÂRȚI ÎN CERC DACĂ...

simți că oricât de mult ai încerca să devii cea mai bună versiune a ta, te lovești mereu de aceleași limite pe care nu le poți depăși singur.

viața ta are un ritm amețitor, însă nu știi încă spre ce destinație ți-ai dori să te poarte.

simți că nu mai crești, că viața pe care ți-ai construit-o nu îți oferă șansa să înveți lucruri noi.

ți-ai îndeplinit obiectivele pe care cândva ți le-ai fixat, însă acestea nu ți-au adus fericirea.

Povestea care te inspiră să-ți schimbi povestea

O carte despre alegeri dificile, șanse ratate și noi începuturi, povestea celor doi protagoniști, George și Andrei, îți oferă o introducere prietenoasă în framework-ul SHIFTSET, dar și motivația de care ai nevoie pentru a-ți construi în mod conștient viitorul.

Andrei și George sunt doi foști colegi de facultate care au avut traiectorii personale și profesionale extrem de diferite, După încheierea studiilor, Andrei a luptat cu toate forțele pentru a-și construi cariera, devenind CEO-ul unei companii de succes. George a ales să se întoarcă în orașul natal, să devină funcționar și să-și întemeieze o familie frumoasă. 20 de ani mai târziu, amândoi încep să simtă povara alegerilor din trecut.

Așa încep 4 zile care le deschid drumul spre schimbare, 4 zile de aventuri, reîntâlniri și revelații care îți oferă și ție șansa să descoperi odată cu ei definiții diferite ale succesului și să analizezi ce înseamnă, de fapt, o viață împlinită.

Ești gata să pornești la drum alături de ei?

Dan negru

„Am învățat că destinul ține de alegere și nu de șansă și că trebuie să fii mereu deschis la alegerile pe care ți le dă viața. Ele vin sub diferite forme: un om, o slujbă, o carte... Cartea prietenilor mei, Cristi, Andy și Simona, vă poate schimba destinul indiferent de momentul vieții în care vă aflați...”

Dan Negru, om de televiziune

Această carte te va ajuta

Să te cunoști mai bine și să te regăsești în destinele a doi prieteni care se confruntă cu aceleași alegeri dificile ca tine.

Descoperi care sunt resursele pe care le ai deja la dispoziție pentru a-ți construi viața la care visezi.

Să înveți ce strategii poți aplica pentru a-ți amplifica resursele și la ce obiceiuri trebuie să renunți.

Să primești motivația necesară pentru a porni pe un nou drum.

Trei autori. Trei expertize diferite. O singură poveste care te motivează să îți transformi viața.

Andy SZEKELY Andy SZEKELY Andy SZEKELY Andy SZEKELY Andy SZEKELY Andy SZEKELY

Pachet Adevărul despre succes

Adevăratul succes se poate construi doar pornind de la o bună cunoaștere de sine, de la valorile cu care ne identificăm în mod autentic. De aceea, aceste cărți ne invită să ne îndepărtăm de rețetele de dezvoltare personală și profesională și să ne conturăm propria hartă spre succes pornind de la cine suntem cu adevărat.

CITEȘTI MAI MULT. PLĂTEȘTI MAI PUȚIN:

Pachet Schimbarea începe cu tine

Pachet Schimbarea începe cu tine

Comandă Pachet
Pachet Succesul nu are o rețetă

Pachet Succesul nu are o rețetă

Comandă Pachet
Pachet Spune DA schimbării

Pachet Spune DA schimbării

Comandă Pachet
Pachet Resurse pentru schimbare

Pachet Resurse pentru schimbare

Comandă Pachet

„Cum vă puteți schimba viața în 4 zile, citind cele 400 de pagini antrenante şi care vă vor da curaj să începeţi anul cu speranța şi cu dorința de schimbare de destin. Simona, atentă la detalii cinematografice, căci are experiență şi talent cu carul, împreună cu Andy și Cristian vă vor furniza doza ideală de nădejde, șansă și umor, căci nu se știe niciodată de unde sare iepurele! Vă spune clarvăzătoarea că n-o să vă pară rău.”

IRINA-MARGARETA NISTOR, critic de film

IRINA-MARGARETA NISTOR