Corpul Cuantic

Inapoi Înapoi în site
Corpul Cuantic

Corpul tău este o creație cuantică perfectă. Restabilește-i armonia naturală cu ultimele descoperiri din domeniul longevității!

Într-un ghid vital și profund de vindecare trup-suflet, cel mai apreciat lider spiritual al timpurilor noastre, dr. Deepak Chopra, face echipă cu un fizician de excepție și un specialist în metabolism pentru a-ți explica de ce răspunsurile la cele mai complicate probleme ale corpului, mai ales bolile și îmbătrânirea, nu se află în planul material, ci la sursa creației – în planul cuantic. Descoperă cum să îți sincronizezi mintea, corpul și spiritul cu principiile revoluționare ale cuanticii, într-o călătorie care transformă fiecare aspect al ființei tale!

BONUS

Toate persoanele care achiziționează acest titlu vor primi pe e-mail ghidul cu exerciții în format .pdf „Exerciții simple de respirație, simț și văz” de Dr. Deepak Chopra!

„Cu fiecare gând bun, cu o semnificație favorabilă sănătății sub toate aspectele sale, pledăm pentru viață și fericire. Consider că autorii au realizat un volum deosebit de valoros, original, necesar timpului nostru, îmbinând fericit trecutul cu prezentul, o înțelepciune milenară cu o știință actuală.”

Dulcan

- Dumitru Constantin Dulcan

Dr. Deepak Chopra

este unul dintre cei mai apreciați autori de dezvoltare personală, cu peste 90 de titluri publicate în 43 de limbi. Scrierile lui s-au aflat la baza mișcării care a revoluţionat practica meditaţiei în Occident și astăzi, autorul reprezintă o voce emblematică în domeniul vindecării cuantice. Ca fondator al The Chopra Foundation și co-fondator The Chopra Center for Wellbeing, el este recunoscut drept un inovator al medicinei integrative și al transformării personale.

Deepak Chopra
icon

Întrebări la care răspunde această carte

• Care este sursa bolilor cronice și cum putem atinge echilibrul sănătății fizice și psihice?

• Este metabolismul cuantic cheia atenuării efectelor îmbătrânirii și a prevenirii bolilor?

• Unde este cronometrul sau ceasul biologic care determină degradarea celulelor?

• Câtă energie consumă organismul cu adevărat prin trecerea de la somn, la starea de veghe și până la activitatea intensă? Cum putem să conservăm energie?

• Care este esența ființei noastre și cum putem să ne conectăm cu ea?

Misterul corpului omenesc, în lumina noilor legi cuantice

Geneza ta este aici și acum. Acest lucru nu este o noutate pentru celulele tale. Simplul fapt că elimini 20 de milioane de celule de piele pe zi demonstrează natura trecătoare a vieții. Și totuși, în următoarea zi, totul se reface și revine acolo unde ar trebui să fie. În plan cuantic, această ordine interioară poate fi extinsă și vieții tale de zi cu zi. Dacă ești în armonie cu esența sinelui tău, ajungi în locul în care ar trebui să fii în viață – împlinit, fericit și sănătos. Dr. Deepak Chopra, în cercetarea pe care a întreprins-o alături de doi oameni de știință remarcabili, un fizician și un endocrinolog, a descoperit că vindecarea corpului cuantic poate să încetinească procesul de îmbătrânire și poate să prevină anumite boli care își au originea în emoțiile noastre.

Corpul Cuantic

Ce este corpul cuantic?

Fiecare celulă, nu doar neuronii, emite un câmp electric. Corpul cuantic este porțiunea ta din câmp, partea pe care o numești „eu” în corp, minte și spirit. Dacă acel câmp se întunecă, celulele încep rând pe rând să moară. Dacă alimentăm și revitalizăm aceste câmpuri electromagnetice prin gânduri, emoții și acțiuni pozitive, celulele renasc și corpul nostru se vindecă. Deepak Chopra ne propune o întoarcere la sursa energiei noastre, o conștientizare a corpului cuantic. Această abordare luminează cele mai întunecate colțuri ale ființei noastre cu ansambluri luminoase de energie, deoarece corpul cuantic îți oferă armonizarea perfectă la nivelul celulelor. Corpul tău este o simfonie de note energetice și odată ce ajungi să fii dirijorul bunăstării tale metabolice și spirituale, ajungi să descoperi echilibrul cuantic.

icon

Această carte este pentru tine dacă...

• vrei să trăiești o viață mai lungă și mai echilibrată, folosind principiile cuanticii.

• vrei să îți descoperi conștiința superioară și să te bucuri de o minte mai liniștită.

• vrei să înțelegi mai bine cum se degradează celulele și să încetinești procesul.

• vrei să descoperi exercițiile practice de meditație și mindfulness care stimulează corpul cuantic.

• vrei să ai o imagine de sine mai bună și să îți atingi potențialul.

Dr. Jack Tuszynski

Dr. Jack Tuszynski

este fizician și profesor de oncologie la Universitatea din Alberta. De-a lungul carierei sale, a publicat aproape 400 de articole de cercetare, 10 cărți și a susținut prezentări la peste 400 de conferințe științifice pe cinci continente.

Dr. Brian Fertig

este expert în endocrinologie și diabet, cu o experiență de peste 35 de ani. Este autorul cărții Metabolism & Medicine și profesor asociat la JFK University Medical Center.

Dr. Brian Fertig
Pachet Dr. Deepak Chopra

Descoperă bogăția care dă sens și valoare vieții!

În adâncul fiecăruia dintre noi zace un vast ocean al bogăției interioare, o sursă inepuizabilă de lumină și înțelepciune. Profilul bunăstării tale include totul, de la starea de spirit și până la satisfacția la locul de muncă, sănătatea de ansamblu și istoricul tău medical, relațiile și timpul tău. În această bogăție, găsim forța de a ne vindeca rănile, de a ne descoperi pasiunile și de a ne atinge potențialul. În acest ocean al bunăstării, din perspectiva câmpului cuantic, existența umană este ca un val. Pachetul Dr. Deepak Chopra îți prezintă modurile în care poți să îți folosești conștiința pentru a naviga cu grație și înțelepciune prin viață.

David

star

„O carte monumentală!! Wow! Am citit multe cărți despre conexiunea trup-spirit în ultimii ani și cartea lui Chopra și a asociaților săi a rezonat cel mai mult cu mine. Este un volum care ne ajută să înțelegem misterul fascinant al conștiinței, un mister pe care știința abia începe să îl elucideze în plan cuantic.”


Anna

star

„Nu conține toate răspunsurile la întrebările tale, dar conține toate locurile în care le vei găsi! Autorul m-a motivat să dedic puțin mai mult timp meditației zilnice.”


Kim

star

„Cartea alternează principii din știință și yoga, conectând învățăturile filosofilor antici despre conștiință și experiența umană cu noile descoperiri din fizica cuantică. Unele informații au fost de-a dreptul uluitoare și a trebuit să recitesc anumite pasaje pentru că prima dată când le-am citit, șocul descoperirii a fost prea mare.”

dropdown dropdown

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Atomii sufletului

Pachet Atomii sufletului

Comandă Pachet
Pachet Experiențe înălțătoare

Pachet Experiențe înălțătoare

Comandă Pachet
Pachet Bunăstare fizică și mentală

Pachet Bunăstare fizică și mentală

Comandă Pachet
Pachet Armonia Secretă

Pachet Armonia Secretă

Comandă Pachet