Pledoarii pentru curaj

Inapoi Înapoi în site
Labirintul Labirintul

Iubiri pierdute, prietenii uitate, femei care și-au păstrat curajul și lumina în fața cruzimii absolute a războiului...

În Casablanca anului 1941, o copilă se ascunde din calea războiului. În Toscana anului 1940, o tânără își găsește refugiul în mijlocul unei grădini de chiparoși.

Descoperă două romane emoționante, două pledoarii pentru curaj, care te poartă într-o călătorie dincolo de spațiu și timp, într-o epocă în care speranța este doar un miraj care ar putea dispărea într-o clipă, însă este tot ce le-a rămas celor care luptă în fiecare zi pentru iubire, demnitate și supraviețuire.

Casablanca

Istoria și iubirea se împletesc perfect
în romanele evocatoare ale Fionei Valpy...

În poveștile țesute de Fiona Valpy, întrevedem destinele a milioane de femei care au încercat să fugă din calea urii dezlănțuite, femei despre care cărțile de istorie nu vor scrie niciodată, dar al căror curaj și compasiune a adus lumină și în cele mai întunecate zile ale umanității.

Cărțile sale îmbină cu măiestrie trecutul și prezentul, poveștile emoționante și detaliile istorice, momentele de curaj și cele de vulnerabilitate, amintindu-ne pagină cu pagină cât de multă putere se ascunde în fiecare dintre noi.

Colectia Fiona Valpy Colectia Fiona Valpy

Povestitoarea din Casablanca

Am venit aici pentru un nou început. Dar în loc de speranță, simt doar goliciune. Este un oraș cocoțat pe marginea unui ocean de visuri distruse, șubred și bătut de vânturi. Strălucirea hollywoodiană din vremea lui Bogart și Bergman a apus de mult.

Darul Croitoresei

Au fost oameni obișnuiți, dar vremurile extraordinare în care au trăit le-au făcut să devină și ele extraordinare. Indiferent cât de greu a fost, indiferent cât de întunecată a fost noaptea, nu s-au dat bătute niciodată.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Femei neînvinse Pachet Femei neînvinse

Pachet Poveștile nespuse ale războiului

Încă din copilărie învățăm despre date, ani, orașe importante care au rezistat sau s-au prăbușit în războaiele care au măcinat lumea, însă nu citim despre inimile oamenilor obișnuiți care au rezistat sau s-au prăbușit în fața acestora. Poveștile țesute de Fiona Valpy și Zoulfa Katouh îndrăznesc să ne vorbească tocmai despre acești oameni, eroii anonimi ai unor vremuri pline de cruzime care au reușit să-și păstreze speranța chiar și atunci când erau înconjurați de ură și întuneric.

Comandă pachetul

BONUS: Poți câștiga un set de toamnă de la Yves Rocher

Pachet Femei neînvinse Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

Explorează trei povești captivante despre puterea ieșită din comun a unor femei remarcabile, silite să găsească zilnic soluții pentru supraviețuire în vreme de război, trădare, ură și cruzime. Când ziua de mâine nu e garantată cu nimic, eroinele noastre își dovedesc curajul, inventivitatea și pasiunea în fiecare moment.

Comandă pachetul
Recenzii