Se încarcă ...
1%

Am scris o carte despre noi

De la autoarea
seriei-fenomen Fluturi

Floare Floare Am scris o carte despre noi
Descoperă cea mai
emoționantă
poveste a Irinei Binder

Am scris o carte despre noi – o altfel de poveste de iubire. O poveste desprinsă din realitate, cu personaje palpabile și recognoscibile, în care binele și răul se împletesc armonios, în care iubirea și prietenia sunt provocate de pierdere, suferință, trădare, și, în final, de alegeri personale. O carte care îți va stârni cele mai profunde trăiri și care îți va oferi lecții de viață de neprețuit.

Citat din cartea Am scris o carte despre noi Citat din cartea Am scris o carte despre noi

Despre carte

Carte Irina Binder

Am scris o carte despre noi - o poveste emoționantă și înduioșătoare care împletește nenumăratele nuanțe ale prieteniei, ale iubirii și ale unei vieți trăite de om, cu suferințe, trădări, dar și cu bucurii nesperate.

O poveste cu și despre oameni. Despre trădare și despre puterea de a o lua de la capăt. Despre boală și despre puterea de a te vindeca. Despre iubire și curajul de a simți din nou.

Fragment

Dragostea întregește un om, i-a răspuns prompt el. Nu știu la ce miracol speri tu, nu știu ce aștepți, nu știu ce planuri ai și nu am idee de ce amâni să te lași iubită și să iubești. Dar, prietenă scumpă inimii mele, ar trebui să știi că nimic nu te poate completa și nu te poate face mai puternică și mai fericită decât dragostea cuiva, decât iubirea și grija cu care te poate sprijini un alt suflet. Pentru că noi, oamenii, asta facem – sau cel puțin asta ar trebui să facem – ne sprijinim unii pe alții. Dar se pare că tu ai o ordine a ta, una de neînțeles pentru mine, recunosc.

Fiindcă nu i-am înțeles niciodată pe oamenii care amână să fie, pur și simplu. Care amână să se bucure de propria ființă și să-și trăiască viața exact așa cum este în fiecare moment al ei, să lase lucrurile să se întâmple așa cum vin, fără a aspira la perfecțiune, la lucruri ideale, greu de împlinit, uneori imposibil de găsit oriunde ai căuta. Care uită cât de importantă este fiecare clipă pe care o trăiesc și care cred că doar atunci când își vor atinge anumite obiective vor fi reușit să demonstreze, lor și celorlalți, că sunt suficient de buni și că abia atunci vor merita să se bucure de viață și de tot ceea ce vine la pachet odată cu ea, oameni minunați altfel, dar care consideră că au nevoie de aceste victorii personale ca să fie apreciați și iubiți.

Și uite așa trece viața pe lângă cei care amână să trăiască până atunci când vor ajunge să aibă greutatea „ideală”, până atunci când își vor renova locuința, până ce-și vor schimba mașina cu una mai grozavă, până ce, cred ei, vor fi mai frumoși, mai bogați, mai buni și mai cine știe cum pentru a fi acceptați de ceilalți. Uitând că, și dacă am fi perfecți, tot nu am putea mulțumi pe toată lumea. Și mai ales uitând că tot ceea ce are un om mai frumos și mai valoros se află în inima sa. Că noi, oamenii, în adâncul inimii noastre nu ne dorim și nu căutăm forme, noi iubim suflete.
Sageata jos

„Am citit toate cărțile Irinei. Sunt atât de sensibile, de frumoase și atât de pline de lecții de viață”

Dana C.

„Nu am cuvinte să-i mulțumesc că există și că ne oferă din preaplinul ei.”

Irina S.

„Minunat... Atunci când am citit, mi-am imaginat totul, parcă făceam parte din poveste. Pur și simplu minunat tot ce scrie fata asta!”

Andreea H.

„O ador ca autoare. Am citit toate cărțile cu sufletul la gură, cu lacrimi șiroind pe obraji, cu emoții și zâmbete.”

Maria S.

„Îmi vin în minte mereu fragmente din cărțile Irinei, chiar îți rămân întipărite în suflet trăirile ei și nu ai cum să nu te îndrăgostești de ceea ce scrie.”

Maria R.

„O să revin la cărțile Irinei ori de cât ori o să am nevoie de o vorbă caldă, niște idei sau sfaturi bune. Când e neliniște în suflet, tare bine alină!”

Aurelia G.

Irina Binder

Irina Binder Irina Binder
Irina Binder - cea mai citită autoare din România, a ajuns prin cărțile ei în casele a sute de mii de oameni, dar mai ales în inimile lor, datorită stilului de scriere, atât de personal, sincer, vulnerabil și captivant.

Cu o serie ce a bătut orice record la nivel național - Fluturi, dar și cu un palmares literar greu de egalat, Irina Binder este un fenomen, este emoție, este inspirație. Acesta este farmecul Irinei Binder, de a crea povești în care te pierzi doar ca să te regăsești, în care descoperi lecții de viață pe care le vei purta cu tine oriunde te-ar duce destinul și de a căror naturalețe te vei îndrăgosti iremediabil.
Scatter

Universul Irinei Binder

Iubirea te invață

Cumpără împreună cu noua carte a Irinei Binder și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Comandă
Seria Fluturi

Cumpără împreună cu noua carte a Irinei Binder și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Comandă
Insomnii

Cumpără împreună cu noua carte a Irinei Binder și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Comandă
Iubitelor mele prietene

Cumpără împreună cu noua carte a Irinei Binder și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Comandă
Până la sfârșit

Cumpără împreună cu noua carte a Irinei Binder și beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT

Comandă
Top