ÎMPĂCAREA cu tine însuți

Inapoi Înapoi în site
ÎMPĂCAREA cu tine însuți

O carte despre drumul fiecăruia dintre noi spre împăcarea cu sine, nu despre dogme sau dispute religioase.

Părintele Necula și Părintele Doboș răspund întrebărilor care ne frământă pe toți, invitându-ne să ne iertăm mai ușor, să ne iubim mai mult și să ne stabilim repere solide pentru a putea rezista furtunilor din jurul nostru.

penita

BONUS:

Scrisoare din partea Părintelui Doboș

Cauți fericirea? Oprește-te și ea îți va fi dăruită!

”Eu cred că mai mult decât orice, vrem să fim iubiți. Dan Negru și Părintele Vasile Ioana ne transmit prin această carte frumosul din mintea și inima lor, frumosul din jurul nostru, ne iubesc, ne îmbogățesc, așa că, să le răspundem la rândul nostru cu aceeași iubire, citindu-i. Citiți-i pe hârtie, sau chiar pe ecranul telefoanelor, fără de care nu mai putem exista, citiți-i oricum, dar citiți-i. Și iubiți-i! Dialogul cu Părintele Vasile Ioana va fi unul plin de învățăminte pe care abia îl aștept.”

mihai morar

Mihai Morar
Parinti

O carte care te ajută să te împaci cu trecutul și să te pregătești pentru viitor.

Într-o epocă a dezbinării, Părintele Francisc Doboș și Părintele Constantin Necula ne invită să privim dincolo de diferențele care ne despart și să redescoperim cât de multă nevoie avem unii de alții pentru a reuși să ne vindecăm rănile și să ne împăcăm cu noi înșine.

Cei doi oferă răspunsuri la întrebările care ne macină pe fiecare dintre noi, despre împăcarea cu trecutul, dar și despre viitorul copiilor noștri, despre viața veșnică, dar și despre clipa noastră de aici și de acum. Cu fiecare întrebare, suntem invitați să mai facem un pas pe drumul spre împăcarea cu sine, un drum dificil pe care nu trebuie să îl parcurgem singuri, ci însoțiți de semenii noștri și de Dumnezeu.

Părintele Necula și Părintele Doboș răspund întrebărilor tale despre:

Împăcarea cu trecutul: Cum putem vindeca relația cu părinții noștri? Cum ne putem învăța să ne iertăm propriile greșeli?

Regăsirea de sine: Ce înseamnă de fapt regăsirea de sine? Ce facem atunci când ne pierdem busola și nu ne regăsim în propria viață?

Fericire: Ce înseamnă, până la urmă, să fii fericit? Cum ne influențează tehnologia și Social Media fericirea?

Iubire și ură: Care este legătura dintre iubire și ură? Este ura față de celălalt o manifestare a urii față de noi înșine?

Iertare: Cât de importantă este pentru noi iertarea? Cum îi putem ierta pe cei care ne jignesc?

Bogăția materială și bogăția spirituală: Cum putem găsi un echilibru între familie și carieră? Riscăm să ne pierdem pe noi înșine în goana după bani?

Anxietate, depresie și dependențe: Ne poate ajuta spiritualitatea să depășim momentele dificile? Poate credința să contribui la vindecarea anumitor dependențe?

vezi mai mult

vezi mai puțin

Necula

„Ne pierdem adesea, dacă nu mereu! Și nu doar pe noi, ci și răbdarea, cumpătul, încrederea, iubirea, speranța. Avem nevoie întotdeauna să conștientizăm că suntem în barca Celui care nu ne lasă să ne scufundăm.”

– Constantin Necula

Părintele Necula este preot ortodox, doctor în teologie, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu și autorul a numeroase volume de predici, de studii și articole. A publicat studii în română, franceză, italiană și germană și a participat la peste 400 de conferințe în țară și în străinătate. Părintele Necula are o activitate impresionantă și este îndrăgit de public pentru modul nonconformist și accesibil în care reușește să transmită mai departe bogăția de cunoaștere și înțelepciune acumulată în decursul anilor.

„Trăim o criză de umanitate adevărată. Și de speranță. Avem nevoie de mult mai puțin pentru a fi fericiți. Pentru fericirea noastră, nu cantitatea este elementul, ci intensitatea trăirilor și a profunzimii relațiilor noastre.”

– Francisc Doboș

Necula

Părintele Doboș este preot romano-catolic, absolvent al Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași și al Universității Pontificale Urbaniana Santa-Croce din Roma. Paroh al Bisericii Sacré Coeur din București, dar și responsabil al oficiului de Evanghelizare și Promovare Umană, Părintele Francisc Doboș este o voce caldă și înțelegătoare care ajunge cu ușurință în inima oamenilor, purtând un mesaj al speranței și compasiunii. Predicile sale pline de înțelepciune și umor sunt întotdeaune adevărate lecții de echilibru, propăvăduind o credință activă și o raportare rațională la realitățile contemporane.

Lumină pentru sufletul tău

Pachet Împăcarea cu tine însuți + Despre sensul vietii

Pachet Împăcarea cu tine însuți + Despre sensul vietii

Comandă
Pachet Împăcarea cu tine însuți + Cartea familiei

Pachet Împăcarea cu tine însuți + Cartea familiei

Comandă
Pachet Împăcarea cu tine însuți + Dialogul speranței

Pachet Împăcarea cu tine însuți + Dialogul speranței

Comandă
Pachet Cuvinte care schimba vieți

Pachet Cuvinte care schimba vieți

Comandă