Secretul longevității creierului

Inapoi Înapoi în site

Un ghid indispensabil pentru toți cei interesați de sănătate mintală și longevitate de la un geniu al secolului 21

Pornește într-o călătorie fascinantă prin labirintul minții umane împreună cu acad. prof. dr. Leon Dănăilă - neurochirurgul care, după peste 40.000 de intervenții chirurgicale, continuă să salveze vieți în sala de operație și la vârsta de 90 de ani.

Descoperă cum poți beneficia de puterea extraordinară a creierului uman de a se regenera, de a se vindeca și de a-și menține agilitatea indiferent de vârstă.

Bonus: Scrisoare cadou din partea lui Leon Dănăilă

NEUROPLASTICITATEA

Ediție cartonată

„Ca sacerdot al binelui, toată viața am luptat pentru dreptate, frumos, adevăr, sănătate și credință, iar acum vreau să împărtășesc tuturor câte ceva din istoria acestei lupte.”

– acad. prof. dr. Leon Dănăilă

Această carte este pentru tine dacă îți dorești :

Să continui să te bucuri de viață și să-ți păstrezi agilitatea mintală indiferent de vârstă

Să previi instalarea unor patologii cognitive precum boala Alzheimer sau alte forme de demență.

Să descoperi concluziile despre puterea incredibilă a creierului uman ale unui neurochirurg inclus în Top 500 de genii ale secolului 21.

Să înveți despre capacitatea creierului de a se regenera și de a continua să acumuleze noi informații pe tot parcursul vieții de la un medic care încă operează pe creier la peste 90 de ani.

„Unul dintre cei mai frumoși oameni pe care, îndrăznesc să spun, Dumnezeu i-a dăruit României. Un om care și-a pus sufletul la bătaie pentru o țară săracă și uitată deseori. Care în 1981 s-a întors acasă și a făcut din acasă o Americă de visuri”

- Părintele Constantin Necula

O carte care va schimba modul în care înţelegi și ai grijă de cel mai complex organ din corpul tău

După 40 000 de intervenții chirurgicale, peste 50 de cărți de specialitate și tratate publicate, precum și 18 brevete de inventator, Leon Dănăilă continuă să opereze pe creier și să scrie, în ciuda vârstei înaintate, demonstrând astfel o agilitate mintală și o dexteritate care, conform ultimelor descoperiri medicale, pot fi la îndemâna tuturor.

În prima sa carte pentru publicul larg, el ne invită să descoperim potențialul incredibil al creierului uman, arătându-ne cum neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a-și schimba funcțiile și structura, ca reacție la o activitate fizică sau la un proces mintal, ne poate ajuta să ne menținem și chiar să ne îmbunătățim sănătatea și funcțiile creierului pe măsură ce îmbătrânim.

Totodată, cartea explorează legătura dintre alimentație, exerciții fizice, somn și sănătatea creierului, oferindu-ne un plan holistic pentru o viață lungă și sănătoasă.

„Celulele se degradează odată cu înaintarea în vârstă. Foarte mulți indivizi vin peste vârsta de 60 - 70 de ani cu tulburări mari de memorie, de activitate, de orientare, cu leziuni demielinizante care împiedică transmiterea impulsului nervos. Noi pentru asta luptăm. Încercăm să împiedicăm această degradare, această instalare a unor patologii cognitive precum boala Alzheimer, pentru ca individul respectiv să ajungă la o îmbătrânire sănătoasă, să se poată orienta, să se poată îngriji și să poată face față tuturor sarcinilor de autoîngrijire.”

– acad. prof. dr. Leon Dănăilă

Pachet Misterele creierului uman

Trei mari valori ale medicinei românești îți dezvăluie misterele creierului uman pornind de la cercetările lor de-o viață. Profesorii Dănăilă, Ciurea și Dulcan au salvat mii de vieți în decursul unor cariere încununate cu recunoaștere internațională și, bineînțeles, cu multă recunoștință, iar acum se adresează publicului larg prin intermediul a trei volume accesibile care conțin recomandări esențiale pentru sănătatea și longevitatea fiecăruia dintre noi.

Pachet Misterele creierului uman Pachet Misterele creierului uman

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Cunoaște-te cu adevărat

Pachet
Cunoaște-te cu adevărat

Comandă Pachet
Pachet Tainele ființei

Pachet
Tainele ființei

Comandă Pachet
Pachet Schimbarea e în puterea ta

Pachet
Schimbarea e în puterea ta

Comandă Pachet
Pachet alegeri esentiale

Pachet
Alegeri esențiale

Comandă Pachet

Acad. prof. dr. Leon Dănăilă

• Neurochirurgul care a realizat peste 40.000 de intervenții chirurgicale și care încă mai operează la peste 90 de ani;

• Medicul care a folosit pentru prima dată microscopul operator și laserul într-o sală de operație din România;

• Doctorul în neurochirurgie care a reușit să reducă mortalitatea în cazul unor patologii neurochirurgicale, de la 51% la 4% (în cazul neurinoamelor de acustic), de la 49% la 4% (în cazul anevrismelor intracerebrale);

• Inventatorul care deține peste 18 brevete în domeniul medical;

• Autorul a peste 50 de cărți și tratate medicale și a sute de articole de specialitate;

Dr. Dănăilă a fost inclus în Top 500 Genii ale secolului 21, însă, de fapt, se remarcă prin ceva mult mai important: este un geniu care a știut să rămână om.

Dincolo de toate realizările sale extraordinare, Profesorul Dănăilă a rămas un om de o modestie impresionantă, care și-a vândut apartamentul pentru a-și finanța singur cercetările, totul pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea sa de-o viață, aceea de a salva cât mai multe vieți.

„Sunteți eroul și îngerul care mi-a salvat viața în 1998 .... atunci aveam 22 de ani..acum am un băiat de 22 de ani. Sunteți o binecuvântare pentru noi.”

- Maya M.

„ Domnul doctor a operat-o pe bunica mea de 84 ani și a avut succes. Toți ceilalți doctori spuneau că nu iese vie din operație și iată că a ieșit.”

– Vali

„I-am cerut iubire, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe Prof. Dr. Leon Dănăilă!”

- Adrian

„Empatie, umanitate și dragoste deplină față de cei aflați în suferință, asta emanați stimate Domnule Doctor!”

- Aida B.

„Un Sfânt lăsat pe pământ de Dumnezeu pentru a face minuni!”

– Veronica

„Și eu sunt unul dintre miile de oameni salvați de mâinile minunate ale MINUNATULUI PROFESOR, căruia îi voi purta în suflet RECUNOȘTINȚĂ ȘI CĂRUIA ÎI DORESC TOT BINELE DIN LUME.”

- Radu B.

”Am iubit oamenii, tot ce am făcut, am făcut pentru oameni, pentru mine viața înseamnă oamenii. Dacă cineva vrea să fie cunoscut după ce moare, trebuie să facă ceva care merită să fie scris, sau ceva care merită să fie citit. După cum a spus Dostoievski, cartea este cel mai solid monument, chiar dacă este făcut din hârtie.”

– acad. prof. dr. Leon Dănăilă