Dialogul Speranței

Inapoi Înapoi în site
Cartea familiei

O carte care îți oferă șansa unui nou început
luminos și autentic.

Din topul audiențelor TV în file de poveste, Dan Negru se destăinuie în acest volum, atât în fața Părintelui Vasile Ioana, dar și în fața ta, cititorule. Confesiunea greșelilor lui, în care și tu te vei regăsi, cât și vorbele pline de lumină ale părintelui, îți vor alina și ție frământările sufletești și te vor ghida către o viață trăită cu sens.

Comandă acum

BONUS: Scrisoare din partea lui Dan Negru

O carte care îți va liniști sufletul și îți va întări credința.

Ca o călătorie către adâncurile neexplorate ale sufletului, cartea parcurge șapte teme fundamentale:

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Credința - antidot pentru necazuri și depresie

Ce se întâmplă cu noi după această viață?

Cele 7 păcate de moarte ale sufletului

Rugăciunea inimii și postul - lumină pentru suflet

Cum ne vindecă iertarea durerea sufletului?

Banii sunt putere, dar liniștea nu se cumpără

Un dialog intim și personal, cu tentă confesională, cu pilde și gânduri înțelepte care te vor ajuta să privești viața cu ochi mai buni și cu inima mai ușoară.

Subiectele sunt abordate într-un stil actual și de impact, împletind armonios două perspective asupra vieții din care se elimină aparentul antagonism și se creează o uniune și un dialog între ceea ce părea, altfel, divizat; cea a omului modern, și cea a omului cu căutări spirituale. Dialogul ni-l înfățișează pe omul modern deschis soluțiilor pe care credința i le poate oferi, iar pe credincios, foarte ancorat în realitățile actuale.

Cu alte cuvinte, acest volum îți va deschide calea către tine, te va învăța să te ierți și să-i ierți pe cei ce ți-au greșit, să te iubești și să îți prețuiești viața. Și te va ghida către centrul inimii tale, acolo unde se află Dumnezeu de fapt, acolo unde adevărul personal încearcă să se facă auzit, dar e din ce în ce mai greu să-l asculți într-o lume zgomotoasă.

Acum ceva vreme, undeva în centrul Bucureștiului, trecând pe lângă o cafenea, văd un afiș lipit pe ușă. Scria așa: “Nu avem internet. Vorbiți între voi”. Genial! Amuzant, dar în același timp, trist. Pentru că da, oriunde mă duc, privesc oamenii. Toți sunt cu ochii în telefoane, ore și ore în șir, ignorându-i pe cei din jur. Vrând poate să-și alunge propria singurătate sau plictiseală, oamenii devin de fapt tot mai singuri. Să mă înțelegeți bine.
Mă amuză cumva tehnologia asta modernă, cu boxe inteligente care ne controlează casa și viața, ne înlocuiesc memoria, ne asistă în toate. Dacă îi declari unui asemenea aparat “te iubesc”, îți va răspunde: “Iubirea romantică este între oameni. Eu sunt aici să te servesc.”
Eu cred că mai mult decât orice, vrem să fim iubiți. Dan Negru și Părintele Vasile Ioana ne transmit prin această carte frumosul din mintea și inima lor, frumosul din jurul nostru, ne iubesc, ne îmbogățesc, așa că, să le răspundem la rândul nostru cu aceeași iubire, citindu-i. Citiți-i pe hârtie, sau chiar pe ecranul telefoanelor, fără de care nu mai putem exista, citiți-i oricum, dar citiți-i. Și iubiți-i!
Dialogul cu Părintele Vasile Ioana va fi unul plin de învățăminte pe care abia îl aștept.”

CITEȘTE MAI MULT
Florin Piersic

CITATE

Răsfoiește cartea

Carti
Carti
Carti
Carti
Carti
Carti

Părintele Vasile Ioana

Părintele Vasile Ioana este acel preot care îşi doreşte mereu să-și ajute semenii și își deschide inima ca să ofere căldură și alinare acolo unde este nevoie. Dincolo de bucuria și lumina pe care o radiază, este considerat apropiat de oameni datorită mesajelor pline de duh și pildelor care îndrumă suflete rătăcite, fiind întotdeauna prezent în viața enoriașilor pe care îi păstorește, atât în Biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, situată în apropiere de Piața Universității din București, cât și în diferite emisiuni radio sau TV și în social media, unde abordează teme de actualitate și adaptate limbajului omului modern.

Vasile Ioana
Dan Negru

Dan Negru

Dan Negru este o emblemă a micilor ecrane, care a cucerit audiența și telespectatorii cu stilul său exuberant, transmițând energie pozitivă și optimism cu fiecare apariție. Cu o carieră de peste 30 de ani în artele vizuale multimedia, doctorand al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UTV, inclus în „Top European Broadcast”, datorită faptului că este lider de audiență și prezintă simultan formate TV în România și în Republica Moldova, este suficient să spui „Negru”, fără să fii politically incorrect, și toată lumea să se gândească la el. Pentru că Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi și de succes prezentatori TV.

Relația autorilor

Într-un moment de răscruce, când sorții păreau să nu-i mai zâmbească și doar credința mai putea fi de ajutor, Dan Negru a apelat la harul Părintelui pentru a-i salva unul dintre cei mai iubiți oameni de la o grea încercare. Și, pentru că miracolul rugăciunii s-a înfăptuit, acesta a redescoperit puterea credinței și s-a simțit legat de Părinte din acea clipă, până în zilele noastre.

Legăturile pe care le face sufletul sunt inaccesibile rațiunii, dar palpabile și concrete în realitate. Cum ar fi și această carte, Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului, o materializare a intersecției celor două destine, care acum oferă omenirii o serie de gânduri și pilde ce pot alina și pot readuce la viață cele mai îngenunchiate inimi.

CITEȘTE MAI MULT
 Dialogul speranței +Împăcarea cu tine însuți

Dialogul speranței + Împăcarea cu tine însuți

Comandă
Dialogul speranței + Cartea familiei

Dialogul speranței + Cartea familiei

Comandă
Dialogul speranței + Sensul vieții

Dialogul speranței + Sensul vieții

Comandă
Pachet Cuvinte care schimba vieți

Pachet Cuvinte care schimba vieți

Comandă