CÂND TE PIERZI PE TINE ÎNSUȚI

Inapoi Înapoi în site
CÂND TE PIERZI PE TINE ÎNSUȚI

Transformă labirintul gândurilor negative în calea spre vindecare emoțională!

Pregătește-te pentru o călătorie emoțională profundă, dedicată celor care se simt adesea subestimați, singuri și copleșiți de gânduri întunecate. Această carte este un far luminos pentru cei ce navighează mările agitate ale izolării interioare și ale autocriticii, dar și un companion esențial pentru oricine se simte pierdut în propria lume interioară.

Descoperă ce trebuie să faci atunci când te pierzi pe tine însuți și schimbă-ți perspectiva asupra gândurilor ce nu-ți dau pace, transformându-le în punți de autocunoaștere și vindecare emoțională.

Această carte este pentru tine dacă:

Descriere carte

Cartea își propune să fie un ghid pentru cei care se luptă cu gânduri întunecate și emoții grele, oferind speranță și înțelegere. Fiecare pagină este o invitație la introspecție și auto-descoperire, încurajând cititorii să recunoască și să îmbrățișeze propria valoare și forță interioară.

Când te pierzi pe tine însuți ne învață cum să ne confruntăm cu demonii interni și cum să transformăm sentimentele de subestimare și singurătate într-o sursă de putere personală. Sara Kuburic ne oferă instrumente practice pentru a ne construi încrederea în sine și pentru a ne găsi locul într-o lume care adesea pare a nu ne oferi un spațiu.

Această carte este un companion esențial pentru oricine se simte pierdut în propria lume interioară, oferind lumină și claritate pe un drum adesea întunecat. Prin poveștile personale și sfaturile sale, Sara ne îndrumă să descoperim cum, chiar și în cele mai întunecate momente, putem găsi speranță și putere pentru a merge înainte.

Această carte te va ajuta să nu te pierzi când:

Pachet Cum să aparții mereu

Aceste două cărți sunt un ghid esențial pentru cei care doresc să exploreze adâncimile propriei conștiințe și să dezvolte o înțelegere mai profundă a propriei persoane și a celor din jur.

Pachetul îți oferă un set complet de instrumente pentru a naviga atât lumea interioară, cât și pe cea exterioară. "Mindreader" îți deschide ochii spre lumea celorlalți, în timp ce "Când te pierzi pe tine însuți" te aduce înapoi la esența și nevoile tale personale. Îmbrățișează acest duo dinamic și pornește într-o călătorie transformațională!

Recenzii:

Despre autoare

Autor

Dr. SARA KUBURIC este psihoterapeut existențialist, consultant, eseist și cronicar USA Today, cofondatoare a comunității online The Phenomenological Society și creatoarea contului de Instagram millennial.therapist, cu peste 1,5 milioane de urmăritori. Scrierile lui Kuburic sunt o invitație deschisă la introspecție și la înțe-legerea fenomenului de înstrăinare de sine. Pe deplin dedicată misiunii sale de a ajuta oamenii să trăiască vieți mai însemnate, mai autentice și mai liniștite, autoarea își dorește să ofere cititorilor un răspuns la întrebările: „cine suntem” și „de ce ne aflăm aici?”.

Autor

CITEȘTI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN!

Pachet Fii pe placul tău

Pachet
Fii pe placul tău

Comandă Pachet
Pachet Împăcat și liber

Pachet
Împăcat și liber

Comandă Pachet
Pachet Pune-te pe primul loc

Pachet
Pune-te pe primul loc

Comandă Pachet