Pachet Bunele Maniere pe înțelesul copiilor

Inapoi Înapoi în site
Bunele Maniere pe înțelesul celor mici Bunele Maniere pe înțelesul celor mici

Mă distrez și învăț
BUNELE MANIERE

Fă cunoștință cu Monștrii Mâzgălici!

Cel mai mult le place să le arate copiilor cât de distractive sunt bunele maniere.

Folosind mult umor, puterea exemplului și recompense încurajatoare, haioasele personaje îi vor învăța pe cei mici cum, când și de ce să folosească bunele maniere.

Învăț să spun Te rog și Mulțumesc

Învăț să spun
Te rog și Mulțumesc

Așa e că îți e familiară situația în care cea mică primește mici surprize de la cei din jur și rămâne cu gura căscată fără să-și mai amintească acel cuvânt pe care i-l tot repeți? Sau când își cere dreptul la mâncarea preferată fără să-și amintească de cele două cuvinte magice?

Prin exemple concrete de situații în care „te rog” și „mulțumesc” sunt folosite, cei cinci prieteni haioși - Peniță, Pată, Pablo, Cerneală și Creionel - le arată copiilor cum ies în evidență prin bună-creștere, obțin mai ușor ce își doresc și își fac noi prieteni.

Comandă

Învăț să spun
Mă scuzați și Îmi pare rău

Ce tragedie pare când cel mic a stricat din greșeală mașinuța unui băiețel din parc. Se va mai juca acesta cu el? Sau dacă are nevoie să meargă la toaletă, cum îi va spune doamnei educatoare?

În astfel de situații, echipa de monstruleți Mâzgălici, jucăuși și iscoditori, îi vor ajuta pe cei mici să se familiarizeze cu regulile bunei-cuviințe. Cu ilustrații din lumea copiilor, cei mici învață să iasă din încurcături folosind miraculoasele formule „Mă scuzați” și „Îmi pare rău”.

Comandă
Învăț să spun Mă scuzați și Îmi pare rău
Învăț să îmi pese de ceilalți și de natură

Învăț să îmi pese
de ceilalți și de natură

De multe ori copiii simt că li se cuvine toată atenția și grija celor din jur. Pentru a învăța să ofere aceeași grijă oamenilor de lângă ei și mediului înconjurător, ei au nevoie de modele bune de comportament de la părinți și chiar de la alte personaje îndrăgite.

Aici intervine rolul monstruleților Mâzgălici. Haioasele personaje îi vor învăța pe cei mici să fie empatici și campioni ai curățeniei, să se gândească și la nevoile celorlalți, nu doar la ei înșiși, și să strângă de fiecare dată gunoiul în urma lor.

Comandă

Răsfoiește cărțile

Învăț să spun Te rog și Mulțumesc
Învăț să spun Te rog și Mulțumesc
Învăț să spun Te rog și Mulțumesc
Învăț să spun Te rog și Mulțumesc

Cum îi ajută pe cei mici?

Prin exemple concrete, cei cinci prieteni haioși le arată copiilor cum ies în evidență prin bună-creștere, obțin mai ușor ce doresc, își fac prieteni și sunt integrați în grupuri;

Prin grijă față de natură, cei mici înțeleg că planeta și casa în care locuiesc rămâne un spațiu primitor pentru un timp mai îndelungat și se simt bine când fac o faptă bună;

Cu chipurile lor amuzante, monstruleții Mâzgălici sunt exemple de bună purtare, ușor de imitat și transformă recomandările de bune maniere în cântecele, rime și jocuri cu recompense care îi atrag pe cei mici.

Recenzii

Pachet „Citim, învățăm și ne distrăm” Pachet „Citim, învățăm și ne distrăm”

Pachet
„Citim, învățăm și ne distrăm”

După ce își înșusesc formulele de politețe, copiii vor descoperi în „Lupul păcălit de... iepure” o poveste moralizatoare în care inteligența lor e din nou hrănită. De această dată, cele două personaje – un lup înfometat și un iepure pungaș -, parcă desprinse dintr-o fabulă, le oferă copiilor o lecție despre viclenie, trădare și aparențe înșelătoare.

Comandă
Pachet „Cum să crești adulți echilibrați” Pachet „Cum să crești adulți echilibrați”

Pachet
„Cum să crești adulți echilibrați”

Completează seria „Bunele maniere pe înțelesul copiilor” cu pachetul „Inteligența emoțională pe înțelesul copiilor” pentru a-i ajuta pe cei mici să-și crească încrederea în forțele proprii prin relațiile pe care le construiesc cu cei din jur. Copiii vor înțelege cum să își controleze mai bine emoțiile, cum să se facă ascultați și să se adapteze la situații variate.

Comandă