BLUEY

Inapoi Înapoi în site

În sfârșit, cărțile educative inspirate de seria-fenomen Bluey sunt disponibile în România!

Carti Carti

Transport gratuit

Descrierea cărților
Nou! Mica bibliotecă - Bluey și prietenii
Carti

Bluey are cei mai amuzanți și distractivi prieteni! Honey și Chloe, Indy și Rusy, Lucky și Mackenzie, Snickers și Coco se alătură aventurilor cățelușei năzdrăvane, iar împreună îi ajută pe cei mici să descopere cât de fascinantă și distractivă este lumea atunci când ești înconjurat de cei mai buni prieteni. Această nouă serie cuprinde patru cărticele frumos ilustrate, cu texte simple, dar amuzante, tocmai bune de adăugat în Noua Mică Bibliotecă a copilului tău.

▼ Bluey - Xilofonul Magic
Carti

Ne jucăm, citim și învățăm!

Cu Bluey- Xilofonul Magic, copiii resimt plăcerea transmisă de minunatele desene animate în paginile unei cărți.

Părinții și copiii deopotrivă se regăsesc în poveste și joc pentru că personajele se poartă natural, ca în viața reală.

De câte ori nu a fost nevoie de intervenții când o jucărie nouă a fost prilej de rivalitate între frați sau prieteni?

Cartea Bluey – Xilofonul Magic transformă lectura într-o joacă naturală în familie în care cei mici:

Își regăsesc personajele preferate

Asociază lectura cu jocul, apăsând pe butoanele colorate cu sunete

Învață cum să aibă răbdare ca să își aștepte rândul la joc.

▼ Bluey - Hai afară la joacă
Carti

Copiii își creează propriile povești cu Bluey!

Cartea cu magneți transformă lectura într-o joacă, ajutându-i pe cei mici să petreacă ore în șir, imaginându-și povești cu personajele lor preferate din seria Bluey.

Copiii pot folosi magneții pentru a crea o infinitate de scenarii, pornind de la ilustrațiile simpatice și de la textele incluse în carte.

Cu ajutorul cărții, cei mici:

Își dezvoltă imaginația și creativitatea.

Învață să asocieze lectura cu jocul.

Își petrec timpul în mod distractiv departe de ecrane.

▼ Bluey - Noapte bună, liliac de fructe!
Carti

Într-o zi, când vine ora culcării, Blue nu vrea ca ziua și joaca să se încheie și nu vrea, în niciun caz, să doarmă! Și-ar dori să se poată transforma într-un liliac, să mănânce fructe și să rămână trează toată noaptea. Astfel, în curând, se trezește zburând de-a lungul cerului nopții și descoperind tot felul de lucruri. Citește întreaga aventură inspirată de unul dintre cele mai iubite episoade ale seriei Bluey!

▼ Bluey - Aventurile lui Blue. Carte cu activități și stickere
Carti

Blue iubește să se joace, să exploreze și să-și folosească imaginația pentru a transforma viața de zi cu zi într-o aventură minunată. Acum, fanii micuței Blue pot învăța mai multe despre cele mai simpatice aventuri ale sale, dar și despre activitățile sale preferate de la școală, totul cu ajutorul unei cărticele simpatice, pline de jocuri educative. Hai la joacă alături de Blue!

▼ Mică Bibliotecă - Blue și familia ei (4 cărticele)
Carti

Blue, Bingo, Bandit și Caramela vă așteaptă, pe tine și copilul tău, în 4 cărticele simpatice potrivite pentru prima bibliotecă a celui mic. Textele simple, ușor de urmărit, și ilustrațiile simpatice cu cei 4 membri ai familiei de cățeluși îi vor cucerii pe micii fani ai seriei Bluey și îi vor ajuta să înțeleagă mai bine personajele. Fiecare cărticică este dedicată unui membru al familiei și îi prezintă principalele caracteristici într-un mod accesibil și amuzant.

▼ Bluey - La plajă
Carti

Hai la plajă alături de Blue și familia de cățeluși preferată a celor mici! Oare ce vor descoperi? În timp ce Caramela se plimbă liniștită pe plajă, Blue găsește o scoică frumoasă, iar când alergă să i-o arate mamei, începe o întreagă serie de întâlniri simpatice și, bineînțeles, amuzante care o vor încânta pe micuța Blue. Va reuși Blue să depășească situațiile neprevăzute?