Arta de a eșua cu succes

Inapoi Înapoi în site
ARTA DE A EȘUA CU SUCCES

Tu faci greșelile potrivite? Învață Arta de a eșua cu succes.

Cu toții greșim. Este parte din natura umană, și totuși, cei mai mulți dintre noi se simt rușinați de eșecurile lor. Preferăm să le ascundem decât să învățăm din ele. Astfel, ratăm ocazia de a evolua și a prospera. Deși nu toate greșelile sunt dăunătoare, frica de a fi respinși ne ține pe loc și ne răpește aventura, împlinirea și iubirea.

Cartea scrisă de Amy Edmondson nu va elimina complet eșecul din viața ta, ci te va ajuta să îți accepți greșelile și să găsești noi modalități de a greși, mai bine și mai eficient.

Mihai morar

„Din orice greșeală, din orice emoție puternică, trebuie să înțelegem ceva.”

- MIHAI MORAR

arrow

DESPRE CARTE

De ce eșuăm să învățăm din eșecuri?

Când vă asumați mai multe riscuri, cu atât veți experimenta mai multe, nu mai puține, eșecuri. Dar se întâmplă două lucruri bune. Unu, vă dați seama că nu muriți de rușine. Doi, vă dezvoltați imunitatea, astfel încât următorul eșec să nu mai fie atât de dureros. Cu cât experimentați mai multe eșecuri, cu atât mai bine vă dați seama că sunteți tot bine. Mai mult decât bine, sunteți împăcați. Învățați să incorporați câteva practici de bază ale eșecului – să fiți persistenți, să cugetați, să vă asumați responsabilitatea și să vă cereți scuze. Deși nu s-a intenționat ca acest ghid al eșecului să fie complet sau perfect, fiecare dintre aceste practici vă poate ajuta să construiți o relație sănătoasă cu eșecul.

Cartea este pentru tine dacă:

Îți este teamă că vei fi judecat de ceilalți atunci când greșești.

Țintești către perfecțiune și fiecare greșeală se simte ca un pas înapoi.

Vrei să înțelegi mai bine mecanismele și temerile care te fac să stagnezi.

Accepți ușor greșelile celorlalți, dar ție nu îți poți oferi aceeași îngăduință.

Ești părinte sau educator și vrei să dezvolți o generație care nu se teme de eșec.

Eșecurile din trecut te opresc din a încerca lucruri noi și a-ți seta obiective.

Despre autoare

AMY EDMONDSON este profesor de Leadership și Management la Harvard Business School, unde studiază interacțiunile umane care au dus la crearea organizațiilor care contribuie la bunăstarea umanității. cu mai bine de 20 de ani în urmă ea a propus conceptul de „siguranță psihologică” și, în 2021, a ocupat locul 1 în Thinkers50, clasamentul teoreticienilor în domeniul managementului. Licențiată în inginerie și design, cu un master în psihologie și un doctorat în comportamentul organizațional, Edmondson a scris peste 50 de articole științifice, care i-a adus în 2019 titlul de Cel mai influent teoretician în Resurse Umane (conform HR Magazine).

Pachet Libertatea de a gresi

Tu vorbești deschis despre eșec?

Oamenilor le plac alți oameni mai mult, nu mai puțin, când își divulgă vulnerabilitățile. Acest lucru se datorează în parte faptului că le respectăm curajul. În cele mai de succes echipe, oamenii, mai ales șefii de echipă, vorbesc despre posibilitatea mereu prezentă ca lucrurile să meargă prost, lucru care sporește siguranța psihologică a angajaților. Adrian Stanciu, fondatorul celei mai mari firme de training și consultanță din România, te învață cum să abordezi deschis și empatic greșelile tale și ale celor din jur, astfel încât acestea să se transforme din lecții de viață în povești de succes.

Pachet Libertatea de a gresi

Recenzii:

Și ei au eșuat...

Greșești mai mult, plătești mai puțin!

Pachet Mișcarea către tine

Pachet
Mișcarea către tine

Comandă Pachet
Pachet Punct și de la capăt

Pachet
Punct și de la capăt

Comandă Pachet
Pachet Fii mereu pregătit

Pachet
Fii mereu pregătit

Comandă Pachet
Pachet Îmbrățișează schimbarea

Pachet
Îmbrățișează schimbarea

Comandă Pachet