Adevărul ascuns în tine

Inapoi Înapoi în site
Adevărul ascuns în tine

Viața ta este cea mai bună carte de dezvoltare personală pe care o poți citi.

Află de la unul din cei mai cunoscuți psihoterapeuți din lume cum să-ți citești propria viață și să-ți luminezi astfel sinele autentic.

Viața extrarodinară a doctorului Menis Yousry se împletește cu experiența lui de peste 35 ani ca terapeut într-un dialog revelator cu Mihai Morar, un dialog care te ajută să-ți înfrunți propria durere și să o îmbrățișezi cu compasiune și iubire.

Un dialog despre tine

„Ești pregătit să te despachetezi? Să faci loc luminii să intre? Asta nu pot face nici eu, nici măcar Menis Yousry, chiar dacă e unul dintre cei mai buni terapeuți ai acestei lumi.

Singurul lucru pe care l-am putut face noi a fost să creăm această carte și să îți arătăm, prin poveștile noastre, cum să despachetezi tot ceea ce știai despre tine, să descompui, piesă cu piesă, motorul cu care ai fost dotat din fabrica de oameni corecți, drepți, performanți, fără greșeală, să ai curajul să resetezi setările din fabrică și să ai încredere în propriul tău ghid interior.”

semnatura

Învață să-ți îmbrățișezi rănile cele mai profunde.

Dr. psih. Menis Yousry este un adevărat supraviețuitor care înainte de a-și obține doctoratul în psihoterapie în Anglia, s-a format prin ani de suferință. El nu a învățat prima oară despre durere, pierdere sau abandon din tratatele de psihologie, ci de la un profesor mult mai dur, dar și mult mai elocvent: VIAȚA.

De aceea, perspectiva sa este atât de diferită de cea a altor specialiști. Iar întrebările alese de Mihai Morar îi oferă lui Dr. Menis șansa să discute despre principiile sale terapeutice inovatoare, dar și să explice rănile profunde din care acestea s-au născut.

Cartea abordează dintr-o perspectivă personală relațiile care ne definesc: relația cu noi cei de azi, dar și cu trecutul nostru, relația cu părinții, relația cu copiii, dar și relația noastră cu societatea și poverile pe care aceasta le așează pe umerii noștri.

Descoperă o dialog care îți dă curajul să renunți la mecanismele tale de apărare și să începi să aduci lumină și vindecare în cele mai întunecate colțuri al inimii tale.

O carte care îți răspunde la întrebări:

Este terapia o soluție pentru problemele omului contemporan sau este nevoie de mai mult?

Cum ar trebui să ne raportăm la părinții noștri pentru a trăi vieți împlinite? Trebuie să ne rupem de ei pentru a putea deveni „noi”?

Este recunoștința mai importantă decât iubirea într-o relație?

Cum putem crește copii echilibrați din punct de vedere emoțional?

Ne pot ajuta relațiile noastre să ne descoperim și să ne vindecăm rănile?

Ce este esența vieții noastre și cum o putem identifica?

O carte care îți oferă curajul de a-ți citi propria carte

Cea mai bună carte din lume pe care poți s-o citești ești chiar tu. Trebuie să te citești pe tine, pentru că, dacă faci asta, atunci îi poți înțelege pe toți.

- Dr. psih. Menis Yousry

Această carte este pentru tine dacă:

Îți plac dialogurile care te pun pe gânduri și te invită să stai de vorbă cu tine însuți.

Te afli într-un moment de răscruce și vrei să dai o nouă direcție vieții tale.

Ți-ai pierdut bucuria de a trăi și vrei să înveți să iubești viața indiferent ce îți oferă.

Ai o relație dificilă cu părinții și nu știi ce poți face pentru a-ți regăsi echilibrul.

Rănile din trecut îți afectează prezentul și nu ai încă puterea să le vindeci.

Te-ai săturat de cărțile de dezvoltare personală care nu reușesc să ajungă la esența problemelor tale și cauți un nou mod de a le vindeca.

Mihai Morar

Mihai Morar

este un îndrăgit om de radio, prezentator TV, jurnalist, editorialist și coautorul bestsellerului Despre sensul vieții. Mereu încrezător în puterea cuvintelor de a schimba lumea și de a ne face viața mai frumoasă, Mihai Morar este una dintre vocile alături de care se trezesc sute de mii de români, ascultătorii matinalului Morning Zu. Atunci când nu glumește alături de Daniel Buzdugan la radio, el este un pasionat căutător de răspunsuri care nu dă înapoi din fața întrebărilor mari ale omenirii, încercând să ajungă în miezul problemelor cu ajutorul invitaților săi în cadrul podcastului Fain și Simplu. Întâlnirile cu oamenii deosebiți pe care îi intervievează îl inspiră să își urmeze curiozitatea și să își pună noi și noi întrebări.

Dr. Psih. Menis Yousry

este specialist în psihologie, doctor în psihoterapie de cuplu și de familie și creatorul Procesului Terapeutic Essence. Cu o experiență de peste 35 de ani în domeniu și 2000 de seminare terapeutice în 45 de locații diferite, el și-a perfecționat principiile terapeutice și metoda pentru a putea atinge zonele emoționale profunde ale minții, pentru a descoperi și elibera amintiri ascunse nerezolvate care influențează acțiunile și comportamentele noastre. Dr. Yousry și-a descoperit pasiunea pentru psihologie în încercarea de a-și închide rănile lăsate în urmă de o copilărie marcată de traume severe precum războiul și abandonul mamei. Iar acum toate lecțiile învățate într-o viață dedicată înțelegerii problemelor noastre esențiale sunt disponibile într-un format ușor de înțeles, un dialog revelator cu Mihai Morar.

Menis
Pachet In cautarea propriului adevar

Pachet In căutarea propriului adevăr

Sunt oameni care, pornind în căutarea propriului adevăr, îi ajută și pe alții să-l găsească. Lecții de viață cu adevărat valoroase ne oferă Mihai Morar, care a scris o carte în colaborare cu Dr. Menis Yoursy, unul din cei mai cunoscuți psihoterapeuți din lume. Față în față, suflet lângă suflet, cei doi și-au dezbrăcat inimile de răni și au găsit metode prin care și le pot vindeca, ajutându-i pe toți cei care se regăsesc în durerea lor. Celălalt om care schimbă ceva în sufletele cititorilor este asistenta Hadley Vlahos, a cărei carte este o minunată pledoarie la adresa vieții, chiar dacă abordează un subiect dureros: moartea și cum arată ea pentru mulți dintre noi.

Citești mai mult, plătești mai puțin

Pachet Un nou început

Pachet Un nou început

Comandă Pachet
Pachet Întrebări esențiale

Pachet Întrebări esențiale

Comandă Pachet
Pachet Interviuri care ne dau sens

Pachet Interviuri care ne dau sens

Comandă Pachet
Pachet Idei care ne schimbă

Pachet Idei care ne schimbă

Comandă Pachet
Pachet Ascultă-ți emoțiile

Pachet Ascultă-ți emoțiile

Comandă Pachet