Comandă cartea
Un bestseller romantic și provocator și o ecranizare care a doborât recordurile de audiență pe Netflix
365 de zile
Citeste mai mult
Putere, senzualitate, dorință pură și o promisiune unică ce aprinde cele mai sălbatice pasiuni
„365 de zile” este cartea care te va convinge că merită întotdeauna să citești povestea, chiar dacă ai văzut ecranizarea. Pentru că un film traduce povestea într-o limbă diferită, în limbajul filmului, ducându-te departe de ceea ce sunt și simt personajele. Iar când este vorba despre personaje precum Massimo, în interiorul sufletului lor se duce o luptă mult mai puternică decât pare la prima vedere. Pregătește-te să intri într-o lume în care sunt rescrise regulile iubirii!
Cartea 365 de zile, în cifre
1.5
milioane de cărți vândute doar în Polonia
Locul 1
In Topul Netflix, Iunie 2020
25
țări în care cartea a fost tradusă
416
pagini incendiare în 30 de capitole
„Controversatul film 365 DNI pălește în comparație cu romanul pe care este bazat.”
Cel mai dorit autor străin - Bookzone
33585
Exemplare vândute
* Cifre actualizate în timp real.
Vizionează trailerul filmului
Părerile cititorilor
Marcelina
Citiți cartea înainte de a vedea filmul
★★★★★
★★★★★
Parcă am citit un basm ai cărui protagoniști nu știu ce înseamnă inhibițiile. Însă am citit cartea repede, chiar dacă am întâlnit multe pasaje senzuale, care te fac să intri cu adevărat în lumea construită de autoare. Sugestia mea este să citiți cartea înainte de a vedea filmul. Emoțiile sunt atât de intense în carte și imaginația atinge cote de nebănuit. Un adevărat deliciu!
Sandra
Cartea depășește cu mult toate așteptările pe care le aveam
★★★★★
★★★★★
Această carte este foarte controversată. La fel ca altele, atunci când vine vorba despre răpire, dar este o poveste întunecată de dragoste. Pare o obsesie care reușește să se transforme în dragoste, dar firul narativ este foarte bun. M-am uitat la film, dar nu pot spune că am fost impresionată. Era în topul vizualizărilor Netflix, iar curiozitatea mea a învins. Însă cartea... cartea depășește cu mult toate așteptările pe care le aveam. Sper să nu pară clișeic ce spun, dar acesta este un adevărat exemplu al cărții care bate filmul.
Kimberly
O combinație între „Nașul” și „Cincizeci de umbre ale lui Grey
★★★★★
★★★★★
Incredibil de romantică, extrem de reală. Massimo, protagonistul romanului, îi oferă unei fete pe care o răpește 365 de zile să îl facă să se îndrăgostească de ea și să rămână cu el. O poveste care parcă este o combinație între „Nașul” și „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.
Încarcă mai multe păreri
Alisa
O poveste uimitoare și superbă
★★★★★
★★★★★
O ador! Știu că acest gen de carte nu este pentru toată lumea, dar povestea pornește de la o idee grozavă. Este ca un vis care mi s-a împlinit – așteptam așa ceva de șase ani și mă bucur foarte mult că a fost ecranizată cartea. Povestea este uimitoare și superbă.
Natalie
Nu am putut să o las din mână
★★★★★
★★★★★
În urmă cu vreo două săptămâni, un prieten mi-a recomandat filmul și am ajuns să îl văd la ceva timp după aceea. Mi-a plăcut atât de mult, încât am început imediat să citesc și cartea și am terminat-o în doar două zile. Nu am putut să o las din mână. Dacă nu citeam, mă gândeam la ea. A fost cu siguranță cea mai bună carte pe care am citit-o în ultima vreme. Aceasta este foarte bine scrisă și are o poveste uimitoare.
"Are you lost baby girl?"
Laura este într-o vacanță de vis în frumoasa Sicilia împreună cu iubitul ei. Pentru aniversarea de douăzeci de ani primește un „cadou” la care nu s-ar fi așteptat niciodată: este răpită. Răpitorul este nimeni altul decât Massimo Toricelli, șeful unei puternice familii din mafia siciliană. Massimo este hotărât să o aibă cu orice preț. Ceea ce pare pentru unii un joc al orgoliilor, al puterii și al dorințelor arzătoare a pornit de la o viziune. În timpul unui atac asupra vieții lui Massimo, o viziune i-a apărut în fața ochilor: o femeie frumoasă, identică cu Laura. După ce a supraviețuit atacului, a jurat că o va găsi pe femeia din viziunea sa și că o va face a lui. Orice ar fi.
Massimo are la dispoziție 365 de zile, timp în care o va ține captivă pe Laura pe proprietatea sa somptuoasă și va încerca să-i cucerească inima. Dacă nu se îndrăgostește de el în acest timp, poate pleca. Dacă încearcă să evadeze până se împlinesc cele 365 de zile, Massimo o va urmări și îi va ucide întreaga familie. Însă Laura dezvoltă o fascinație pentru frumosul și puternicul său răpitor. Dar, pe măsură ce se formează o relație precară și riscantă între ei, forțe aflate în afara controlului lor amenință să îi distrugă.
Autorul din spatele bestsellerului “365 de zile”
Blanka Lipińska este una dintre cele mai populare autoare și influente femei din Polonia. Aceasta este autoare mai degrabă din dorință decât din necesitate. Cu peste 1,5 milioane de exemplare ale bestseller-ului său vândute în Polonia, Blanka a fost clasată drept unul dintre cei mai bine plătiți scriitori din Polonia în 2019 de revista Wprost. În 2020, aceeași revistă a inclus-o și pe lista celor mai influente femei din Polonia. Sondajul Bibliotecii Naționale Poloneze o enumeră printre primii 10 autori cei mai populari din Polonia, iar revista Forbes Women a inclus-o pe lista mărcilor feminine de top. Bestseller-ul său, „365 de zile”, stă la baza unuia dintre cele mai de succes filme de pe Netflix din 2020, din întreaga lume. Filmul a fost timp de 10 zile numărul 1, al doilea cel mai de succes din istoria topurilor de pe Netflix.
O poveste ce se abate de la toate limitele iubirii convenționale, o poveste ce transformă obsesiile în iubire, o poveste ce redefinește senzualitatea și inocența.
Citește acum o parte din cartea care-ți va dezvălui ce înseamnă să fii dorită de cel mai periculos bărbat din Sicilia!