Natasa Alina Culea

Marat + Nopti la Monaco

PRP: 78 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Marat

Format
130x200
Număr pagini
272
Editura
Bookzone
Autor
Natasa Alina Culea
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700143
Limba
Română

Rezumat Marat + Nopti la Monaco - Natasa Culea

Pornește în călătoria sufletelor pierdute și regăsite în colțurile lumii!


Două povești de viață presărate cu dragoste, durere, dor și obsesii purtate în gând pe întregul pământ. Două ode ale marilor iubiri, ale furtunilor ce se dezlănțuie în suflete pentru acel sfârșit fericit la care tânjim cu toții, dar pentru care nu suntem adesea dispuși să plătim prețul cerut de viață. Natașa Alina Culea este artizana unor lumi literare desprinse mai degrabă dintr-o realitate a emoțiilor arzătoare și a iubirilor predestinate decât din imaginație. Două lecturi ce te vor purta într-un univers în care grația, sensibilitatea, frumusețea, introspecția, senzualitatea și inocența frapează și provoacă destinele să se deschidă în fața tainelor sufletelor.


„Natașa Alina Culea reușește să creioneze cele mai individualizate personaje din literatura română contemporană; creația ei se desprinde din elegii și drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii.” – BookNation


Comandă acum „Marat” și „Nopți la Monaco” și pornește în călătoria inimilor care învață să bată în tandem atunci când piedicile Universului încearcă totul pentru a le opri!

 

„Marat”

Alina, o tânără idealistă cu aspirații artistice, ajunge în China anului 2000. Se îndrăgostește de Marat, deși inima sa îi era promisă altcuiva. Captivă între ceea ce simte pentru Marat și moralitate, Alina alege calea rațiunii și se întoarce în țară. Dar timpul nu te ajută întotdeauna să uiți, ci poate să multiplice dorul și dorințele înflăcărate. Urmărită de propria sa obsesie și de iluzia lui Marat, începe o căutare a spiritului liber și a iubirii căreia nu i s-a dat o șansă la timp. Dar reușește oare Alina să găsească ceea ce caută sufletul său de atât de mult timp sau este sortită unei vieți rătăcite?

 

„Nopți la Monaco”

Nicoleta, copilul unei familii modeste, crește simțind umilința și apăsarea sărăciei. Școala pare a fi salvarea sa de la o viață nefericită atunci când se mută în micuțul apartament al mătușii sale din Ploiești, însă destinul a plănuit altceva pentru ea. Dezamăgirea și furia iau locul ambiției în sufletul său, iar Nicoleta ajunge în Valetta, Malta, cu un pisoi în brațe și cu banii pe care ar fi trebuit să-i returneze. Drumul vieții sale o poartă prin toată lumea, în cercuri ale oamenilor de afaceri, în mijlocul petrecerilor decadente. De la copila din satul Văleni, Nicoleta se transformă complet în Nika, o femeie fatală fără trecut, care se abate de la morală pentru a încheia contracte de afaceri. Însă iubirea apare în viața sa pe nesimțite, influențându-i deciziile și viitorul.

Comandă acum cele două povești care te vor purta într-o lume în care singurele reguli sunt cele ale sufletelor descătușate și ale iubirii ascunse în diferite colțuri ale lumii!


Recenzii


O poveste tulburătoare despre alegerile inimii

„O fată. O călătorie în China. O poveste tulburătoare despre alegerile inimii.” – Lina Moacă (scriitoare) despre „Marat”


O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri

„Și ce călătorie frumoasă și palpitantă ne oferă Natașa Alina Culea prin cartea ei! O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri din câte s-au scris până acum. Povestea de dragoste dintre Alina și Marat este una la un miliard și cei care au parte de ea sunt cei mai fericiți, dar și cei mai triști oameni de pe planetă. Sunt oameni sensibili, puri, capabili de cele mai profunde sentimente, care înțeleg importanța iubirii și nu cunosc jumătățile de măsură nici în dragoste, nici în suferință, fragili, dar și puternici, capabili de sacrificiul suprem. Sunt acei oameni precum scriitoarea Alina și personajul cu același nume, care au cunoscut iubirea la cel mai înalt nivel și nu doresc mai puțin de atât, ci vor întregul pachet de emoții, trăiri și extaz, acele persoane care vor să vindece prin cuvinte și emoții.” – Ioana despre „Marat"


Recomand cu inima deschisă acest roman excepțional

„Cred că faptul că este o scriitură românească m-a influențat puțin, deoarece mi se pare că, deși tind să cred că traducerile sunt foarte bune, altceva este când citești cuvintele exact cum au fost scrise ele. Acest lucru mi-a permis să pătrund în frumusețea frazelor pe care Natașa Alina Culea le relatează cu atâta eleganță și pasiune, ba chiar m-a făcut să apreciez mai mult scriitorii români. Am râs, am suferit și am zâmbit alături de personaje, drept pentru care mă consider o cititoare mulțumită din toate punctele de vedere. Recomand cu inima deschisă acest roman excepțional, în special datorită senzualității cu care este scris, dar și datorită poveștii care te va ține cu sufletul la gură.” – Gânduri despre cărți despre „Marat”


Un roman senzual despre tainele sufletului omenesc și despre piedicile sociale

„Credeţi că sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează să citiţi în cartea asta? Noul roman al Nataşei nu seamănă cu nimic din ceea ce aţi citit până acum. Nopţi la Monaco a măcelărit așa-zisele virtuţi umane, a scos la iveală ceea ce toţi gândesc, dar nimeni nu spune. Nopți la Monaco este un amestec de pasiune și intrigă, un roman senzual despre tainele sufletului omenesc și despre piedicile sociale.” – Adrian Ivan (blogger) despre „Nopți la Monaco”


Faptul că te lasă s-o simți face o carte să fie BUNĂ

„Atunci când stai până târziu ca să citești până la final o carte, înseamnă că scrierea chiar merită. Am simțit o realitate expusă frumos pe parcursul lecturii. Am trăit odată cu personajele. Am avut emoții. Am zâmbit. Am admirat unele lucruri. Am simțit ceea ce-am citit. Și asta, în opinia mea, face o carte să fie BUNĂ, faptul că te lasă s-o simți… Îți mulțumesc, Natașa, pentru că mi-ai oferit din nou șansa să te citesc și, mai presus de asta, să te simt!” – Patricia despre „Nopți la Monaco”


Despre autoare


Natașa Alina Culea este o scriitoare româncă de origine ucraineană, născută la Tulcea. Aceasta este cunoscută pentru poveștile sale atemporale, pentru amintirile care le lasă în urmă orice carte a sa, fie ele dulci-amărui sau înduioșătoare. Natașa Alina Culea este responsabilă pentru lecturi ce fac cititorii să trăiască emoții puternice alături de personaje, pentru povești ce captivează prin inocență și senzualitate, pentru un stil ce frapează prin veridicitate și realism și nu se dezice niciodată de simplitate, frumusețe și eleganță. Din 2014, autoarea a publicat șase romane, vândute inițial în mii de exemplare în România și Moldova. În prezent, cărțile sale sunt traduse în mai multe limbi (engleză, franceză, spaniolă).

frunza

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Natasa Culea
Natasa Culea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Natasa Culea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Natasa Culea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Natasa Culea. Fiecare carte scrisa de Natasa Culea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Natasa Culea in categoria Natasa Culea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

34 recenzii

5 stele

34

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Maria Magan

Cele mai bune carti ale genului!

R

Roșca Dorina

Le-am achiziționat ptr mine, iar după ce le-am citit, am decis să le mai cumpăr și pentru doua prietene. Sunt cadoul perfect

S

Stanca Nistor

Și eu le recomand. Le am citit cu mare plăcere. Numai o femeie poate scris cu atâta sensibilitate. Felicitări Natasei Culea. Două cărți care, chiar merita ecranizate, si cu actori romani, ca avem destui frumoși și talentați.

A

Adriana Comanescu

Le am citit,sunt antrenante,nu le poți lăsa din mână, merită cumpărate!

M

Marius Andrei

Roman răscolitor de dragoste, roman psihologic de deconstrucție a unei obsesii, „Marat” ar fi putut fi la fel de apetisant și numai ca volum de călătorii. Fiecare drum al protagonistei, făcut în diferite stări, când amuzată, când nostalgică, oferă o altă viziune asupra locurilor pe care le vizitează, fiecare dintre expedițiile sale însemnând un festin pentru cei care vor să perceapă peisajele citadine cu cât mai multe dintre specificitățile definitorii: estetice, muzicale, aromatice, filosofice sau culinare. „Marat” este povestea senzuală a inefabilului. A sentimentului care nu poate fi explicat rațional, a stării care nu are cum exista și totuși există. A fantasmei care se poate întrupa numai când e timpul fantasmelor. Puține cărți, dar toate romanele Natașei Alina Culea, reușesc să surprindă acea zbatere ușoară a pleoapei de dinainte de trezirea din vis, asemeni zvâcnirii unei aripi de fluture, ce șterge pentru o clipă hotarul dintre oniric și realitatea palpabilă… Fie și numai pentru asta, toți cititorii ei – definitiv fidelizați – nu au cum să nu o adore.

Recenzie pentru cartea Marat
O

Oliviana Georgescu

Am citit această poveste sedusă de intensitatea trăirilor eroinei, cucerită de emoția ce făcea rândurile să ardă… Un roman sensibil, muzical ca o poezie și cursiv ca o apă – uneori limpede, de cele mai multe ori tulbure, dar niciodată lină în curgerea ei. Este o poveste pe care nu doar am citit-o, ci am simțit-o și trăit-o alături de protagonista ei.

Recenzie pentru cartea Marat
I

Ioana

Și ce călătorie frumoasă și palpitantă ne oferă Natașa Alina Culea prin cartea ei ! O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri din câte s-au scris până acum. Povestea de dragoste dintre Alina și Marat este una la un miliard și cei care au parte de ea sunt cei mai fericiți dar și cei mai triști oameni de pe planetă. Sunt oameni sensibili, puri, capabili de cele mai profunde sentimente, care înțeleg importanța iubirii și nu cunosc jumătățile de măsură nici în dragoste, nici în suferință, fragili dar și puternici, capabili de sacrificiul suprem. Sunt acei oameni precum scriitoarea Alina și personajul cu același nume, care au cunoscut iubirea la cel mai înalt nivel și nu doresc mai puțin de atât, ci vor întregul pachet de emoții, trăiri și extaz, acele persoane care vor să vindece prin cuvinte și emoții.

Recenzie pentru cartea Marat
A

Andreea Ciucă

Nataşa are un stil de scriere care de cele mai multe ori aproape că-mi ia suflul cu totul. Chiar dacă e vorba de proză, de cele mai multe ori, Marat. Iubirea are spini aduce pe alocuri cu lirismul. Nu am destule cuvinte ca să descriu cartea asta, pentru că e atât de bună, încât odată ce o închizi, toate cuvintele tale rămân acolo, între pagini. Toate trăirile şi sentimentele sunt descrise într-un mod delicat, iar finalul a fost pe gustul meu, deşi pentru o clipă am avut îndoieli şi nu prea mai credeam posibilă acea reîntâlnire.

Recenzie pentru cartea Marat
A

Ana-Maria Antonescu

Antonescu Ana-Maria

Superba carte!M-a cucerit de la început, oferind multă emoție, iubire,lecții de viață și umor!Recomand din tot sufletul aceasta carte!

Recenzie pentru cartea Nopți la Monaco
G

Grigore Bălșanu

O carte foarte captivantă ! Foarte bine scrisă. Mi-a placut atât de mult încât am citit-o intr-o zi.

Recenzie pentru cartea Nopți la Monaco

FOARTE FRUMOASA! O POVESTE DESPRE O FEMEIE PUTERNICA SI HOTARATA!

Recenzie pentru cartea Nopți la Monaco
B

Bianca Andreea

O carte genială!

Recenzie pentru cartea Nopți la Monaco
Vezi toate recenziile

De la același autor

PRP: 78 Lei

29 Lei