Pachet 'Ce vor bărbații'

78 lei 41 lei

Comandă
Pachet 'Ce vor bărbații' - Andrei Vulpescu

Pachet „Ce vor bărbații”

Nu orice carte îți poate schimba viața. Pachetul „Ce vor bărbații” îți va dezvălui secretele din mintea bărbaților și te va face să îți dai seama că o relație sănătoasă și asumată care să te facă simți împlinită nu este doar un mit, că poate fi realitatea ta.

Comandă acum cele 2 volume din pachet și începe-ți călătoria către maturitatea în iubire și în simțire!

78 lei41 lei

Comandă

Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante

Cartea aceasta reprezintă un carusel de stări. Ea te poate intriga sau te poate revolta, te poate liniști sau te poate mângâia, te poate urca sau te poate trimite în cele mai întunecate colțuri ale simțirii, te face să râzi sau te pune pe gânduri... Fix ca viața!

Este o carte care atinge subiecte extrem de importante din viață de zi cu zi și enumăr doar câteva dintre ele:

Acestea sunt doar o parte dintre temele din carte, pe restul te invit să le descoperi personal.

Sunt sigur că te vei regăsi în această carte și te va face să-ți pui întrebări foarte importante penru tine, și în același timp, să privești dintr-un unghi diferit propria-ți viață.

Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților

„Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților” este ghidul care te învață să recunoști bărbații inteligenți și nevoile acestora. Este lecția care te pregătește de fapt pentru relația funcțională cu bărbatul inteligent, pentru iubirea matură. Este cartea care îți deschide ochii în fața relațiilor toxice și care te învață să spui „DA” schimbării.

De la blocaje la soluții, de la relațiile imature la duoul femeie puternică – bărbat inteligent, de la schimbarea inevitabilă a gândirii în cuplu la înțelegerea și aprecierea partenerului, de la credințele și miturile care fac mai degrabă rău relațiilor la ponturi și bune practici pentru a avea o relație funcțională și cu sens.

Toate acestea într-o carte care te va face să descoperi adevărul despre bărbați și să îți dorești nu perfecțiunea, ci o relație sănătoasă, departe de clișee și de stereotipuri. Excelează în jocul relațiilor cu ajutorul manualului de utilizare a bărbatului inteligent!

Recenzii

Răspunsuri care deschid ochi

„Dacă ești în fața standului unei librării și învârți cartea asta în mână, cântărind dacă s-o iei sau nu… îți spun că autorul are o scriitură mai inedită. Este abrupt, direct, însă știe de fiecare dată ce spune, pune degetul pe rană și întrebările lui pot genera răspunsuri care deschid ochi. Dacă deja ai luat cartea și nu-ți place… te poți supăra și pe mine, sunt unul dintre cei care l-am încurajat pe Vulpescu să se apuce de scris. Dar mă aștept să-ți placă și să-mi mulțumești.”

– Cabral Ibacka

O carte cu și despre suflet

„Este o carte scrisă direct, fără perdea sau cosmetizări inutile, o carte care prezintă situații prin care trec oamenii în relațiile de cuplu și care atacă subiecte despre care se vorbește mai puțin, cel puțin în societatea românească. Nu este o carte care se adresează exclusiv femeilor, bărbații având rezervată “felia lor de tort”. „Bărbații inteligenți NU au nevoie de amante” nu este o carte cu sfaturi, ci o carte cu și despre suflet, cu și despre viață, cu și despre situații pe care le întâlnim peste tot în jur – de la certuri și relații toxice și până la infidelitate și plictis în doi.”

– Stilmasculin.ro

Simplă, flagrantă

„Este scrisă într-o manieră care te va face să nu mai lași cartea din mână până nu o termini, simplă, flagrantă. Te va amuza, te va liniști, te va face să încerci să reții anumite cuvinte de ale lui, ba chiar te va face să împărtășești diferitelor persoane diverse pasaje, imediat după ce le-ai citit.”

– Ana Vasilescu

Dorința de eliberare din toate clișeele

„Andrei Vulpescu nu încearcă prin această carte să prezinte cititorilor o poveste fabuloasă despre iubirea perfectă, dar în acelaşi timp imposibil de atins de către oameni, o iluzie a fericirii, ci doreşte să trezească în ei dorinţa de eliberare din toate clişeele, stereotipurile şi negativismele în care au crescut şi pe care le predau mai departe sub denumirea de „dragoste", eliberare ce tinde spre crearea unui mediu propice dezvoltării emoţionale, unei relaţii sănătoase şi descoperirea adevăratei taine care ne face pe noi, oamenii, invincibili; şi anume IUBIREA.”

– Pierduți în Literatură

Experiențe extrase din viață

„Fiecare pagină din cărțile domnului Vulpescu prezintă experiențe extrase din viață, trăite și metamorfozate, uneori dure, alteori minunate. Dar întotdeauna adevărate. Și acest lucru conferă unicitate, frumusețe și bogăție scrierilor domniei sale!”

– Eugenia

Cele 2 volume te vor ajuta să:

Checked Item

Identifici importanța fidelității, a blocajelor emoționale și a relațiilor intime în cuplu;

Checked Item

Recunoști și cucerești bărbatul inteligent;

Checked Item

Înțelegi ce presupune o relație sănătoasă și asumată;

Checked Item

Recunoști iluzia fericirii și stereotipurile și să alegi fericirea adevărată;

Checked Item

Iubești matur un partener cu principii și valori solide.

Fragment

Fidelitatea nu este vreo lege, nu este ceva obligatoriu, ci o alegere personală. Sigur, dacă ne uităm peste studii, vom vedea că infidelitatea partenerilor (și bărbați, și femei) este principalul motiv de divorț. Ce înseamnă asta? Că avem o problemă – nu prea știm să rezistăm tentațiilor. De fapt, corect ar fi să spun că nu prea avem chef să rezistăm tentațiilor.

Da, fidelitatea ține și de voință, ca orice alegere personală. În momentul în care eu aleg să fiu fidel, în momentul în care aleg să mă respect și deci să-mi respect alegerea făcută… ispitele chiar nu mai contează. Da, știu… vor apărea doamne care vor râde și vor spune – „Imposibil! Spui asta acum pentru că ești îndrăgostit. Mai vorbim peste un an“. Nu are nicio legătură îndrăgosteala aici. Aici vorbim despre principii de viață. Iar la mine ăsta este un principiu de la care nu mă (mai) abat – nu înșel! Este alegerea mea personală și mă simt okay cu ea.

Despre autor

Blogger de relații, jurnalist, scriitor, artist și terapeut în formare. Andrei Vulpescu este unul dintre cei mai apreciați autori români de dezvoltare personală. Este scriitorul căruia nu îi lipsește curajul când vine vorba despre crudul adevăr al relațiilor. Cărțile lui Andrei Vulpescu s-au vândut în peste 52.000 de exemplare, fiind ca un dicționar al trăirilor și al sufletului pentru toți cititorii săi.

Bun cunoscător al spiritului uman, mai ales în relațiii, Andrei Vulpescu a reușit să aștearnă în cuvinte manualul de utilizare a bărbatului inteligent, precum și regulile jocului relațiilor. Fără metafore, fără zahăr adăugat, fără restricții și clișee.