Pachet Alina Ilioi

100 Lei 55 Lei

Comandă

Pachet Alina Ilioi

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Vindecă fragilitatea inimii cu un pachet de cărți care te va învăța cum să iubești fără să te lași pe tine deoparte. Comandă acum cărțile semnate de Alina Ilioi, ia un loc în loja sufletului tău și regăsește bucuria de a zâmbi în fiecare zi.

100 Lei 55 Lei

Comandă

Trei lecturi ca un remediu pentru suflet. Cine sunt când nu vă vede nimeni?, Așa vei ști că l-ai întâlnit pe el și Te iubesc pe nevăzute sunt lecții de iubire, credință și bunătate aduse mai aproape de inima ta pentru a realiza că bucuria vieții se află în interiorul tău. Tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine. Iar la final vei face pace cu sufletul tău!

Cine sunt când nu vă vede nimeni?

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

Cine sunt când nu mă vede nimeni? e busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățisa simplitatea și a privi viața prin ochi de învingător. Vei descoperi dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic. Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.

Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL

Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL

Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL e acea carte care caută să răscolească în suflet și să găsească acolo sentimentele pe care crezi că le-ai îngropat, le-ai abandonat sau nu ai curajul să le spui nimănui. Ana duce o luptă cu ea însăși, cu lumea din jur și Dumnezeu. Simte că nu mai poate iubi, dar după ce-l întâlnește pe Alex, are de ales între curajul de a iubi din nou sau a rămâne singură.

Te iubesc pe nevăzute

Te iubesc pe nevăzute

Ce înseamnă iubirea cu adevărat? Te iubesc pe nevăzute arată dragostea din perspective multiple pentru ca la final să înțelegi sensul profund al acestui cuvânt atât de mare și important în viața noastră. O carte plină de încărcătură emoțională, un jurnal al unei relații excepționale, o lecție despre cât de multe poți dărui din suflet, o lectură care te va ajuta să te regăsești pe tine.

Birds

Pachetul de cărți te va ajuta să descoperi propriul tău răspuns la toate întrebările pe care ți le-ai pus și care îți macină sufletul. Vei aduna lecții de viață valoroase, vei fi fericit pentru că vei învăța cum să nu te doboare nimic, cum să ai răbdare, să zâmbești, să plângi și, mai ales, cum să iubești fără să te lași pe tine deoparte. Citește cele trei cărți semnate de Alina Ilioi, iar sufletul tău se va deschide și va deveni puternic!

100 Lei 55 Lei

Comandă

Ce spun cititorii despre Alina Ilioi

Un leac pentru suflet

Am citit această carte într-o perioadă în care chiar a picat la țanc. Și, drept să vă spun, mă încearcă un sentiment de catharsis. De purificare. Alina Ilioi, ai scris nu doar o carte superbă, ci un leac tămăduitor. Toată stima!

- Andrei Cioată

Plină de emoții

Dacă vă plac cărțile pentru suflet, sper să îi dați și acesteia o șansă, întrucât a reușit să îmi stârnească o anumită emoție pe care sper să o descoperiți și voi.

- Simona

Am descoperit iubirea

Am citit multe cărți până acum, excepționale sau mai puțin excepționale, bune sau mai puțin bune. La cartea Alinei am reușit să meditez la adevăratul sentiment de iubire. Felul în care autoarea scrie e plin de dăruire și se vede că iubește ceea ce face.

- Denisa

O lecție de viață și sensibilitate

Lecțiile de viață se scriu doar din ceea ce, veridic, a fost trăit. Iar Alina Ilioi, după părerea mea, a dat dovadă de înțelepciune, de putere de caracter, dar, dincolo de acestea, o dovadă colosală de sensibilitate. Îi mulțumesc enorm că mi-a dat șansa să citesc o așa poveste de viață, cum n-am mai găsit în alte părți.

- Andrei

Mai mult decât frumos

M-am bucurat de această lectură și v-o recomand cu mare drag. Împletirea notelor triste cu cele vesele mi-au oferit clipe de relaxare și detașare față de propria realitate. M-am regăsit în multe dintre vorbele Alinei Ilioi, și am trăit odată cu ea.

- Ioanela

Fragment

Cine sunt când nu mă vede nimeni?

A fi frumos este o artă. Un secret. Un secret pe care îl împărtăşesc cu voi, în ciuda faptului că risc să fiu înconjurată apoi, numai de oameni frumoşi. Frumuseţea nu se limitează la aspectul fizic. Dacă s-ar limita doar la atât, lucrurile ar fi mult mai simple. Am putea cataloga mai uşor un om frumos şi un om mai puţin frumos. Nu că ne-ar cere cineva să o facem, dar aşa suntem noi oamenii, obişnuim să catalogăm. Eu mă bucur că nu e aşa, că lucrurile nu sunt simple, pentru că astfel, toţi oamenii au şansa să fie frumoşi. Să strălucească. Inclusiv tu. Da, chiar tu! Dintr-o inimă blândă, iubitoare, pozitivă şi curată, nu are cum să nu iasă frumuseţe. Iar dacă nu ai aceste calităţi, dacă nu ţi se înmoaie inima la vederea unei scene sensibile, poţi să ai toată frumuseţea din lume, căci în ochii celor care ştiu ce înseamnă a fi un om frumos, nu vei fi decât o carcasă goală, plăcut împodobită. Dacă oamenii ar şti că pot fi frumoşi, lumea ar fi mult mai diferită. Nu ar mai exista atâtea complexe, invidie, ură sau necredinţă. De multe ori am spus că atitudinea contează. Şi aşa şi este. Dimineaţa următoare când te vei trezi, zâmbeşte pentru că un om frumos s-a trezit. TU! Fă acest lucru timp de o săptămână şi vei observa îmbunătăţirile din viaţa ta. Vei observa şi găsi lucruri care nici măcar nu ştiai că există. Vei descoperi ce înseamnă o privire plină de admiraţie îndreptată asupra ta şi te asigur că nu te vei mai putea opri din a fi frumos!

Fragment Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL

M-a fermecat, însă doar pe moment, pentru că toată seara m-am străduit să cobor cu picioarele pe pământ şi să-mi amintesc unde am ajuns ultima oară când am renunţat la raţiune şi autocontrol. M-am aşezat repede pe un scaun, în colţul total opus şi am început să vorbesc cu cei din jurul meu şi să râd fals şi zgomotos. În acest timp, doi ochi verzi care ascundeau ceva necunoscut, captivant, stăteau fixaţi asupra mea. Îi simţeam trecându-mi prin piele şi arzându-mi fiecare bucăţică a corpului, deşi nu am îndrăznit nici măcar o dată să mă uit în direcţia aceea. Maria, o fată jucăuşă, mult prea jucăuşă şi cu o fustă scurtă de o palmă, se aplecă spre mine şi şopti, făcându-mi cu ochiul:
– Când te gândeşti că e cel mai râvnit burlac, îţi vine să-l iei acasă.
– Ha? Ce spui? Am întrebat eu nedumerită.
– O, haide Ana! Ştii despre cine vorbesc. Are ceva, nu ştiu ce, dar nici o fată încă nu a reuşit să-i cucerească inima.
– Despre cine vorbeşti, Maria?
– Nu mai fă pe prostuţa. Am observat cum îţi fuge privirea spre el şi cum ţi-au sclipit ochii când l-ai văzut.
– Oh, despre el vorbeşti. Nu înseamnă nimic pentru mine. Nu mă interesează.
– Aşa să fie? Orice fată de aici ar da orice ca să-l poată măcar atinge și s-ar topi dacă le-ar zâmbi, chiar şi numai cu un colţ al gurii. Nici nu mă mir. E frumos, bogat şi are acel ceva care te face să nu-l uiţi niciodată. Ştii ce e interesant? Faptul că înainte, învârtea toate fetele pe degete, era conştient de influenţa pe care o avea asupra lor. În fiecare seară ieşea cu alta. Se znovea că are inimă de gheaţă şi că nu se poate îndrăgosti. Dar, mai apoi, a fost plecat o perioadă.

Fragment Te iubesc pe nevăzute

Oamenii ăştia nu mă iubesc. Ei mă vor. Mă vor pentru frumuseţea mea, pentru succesul meu, pentru ca să le gâdil orgoliul. Li se pare o idee bună, o imagine frumoasă, să mă aibă alături. Le-aș completa peisajul și viața pe care și-au construit-o cu mare grijă ca să dea bine în ochii lumii. În schimb, tu eşti singurul care mă iubeşti. Care nici o clipă nu te-ai îndrăgostit mai întâi de ideea de eu. Tu te-ai îndrăgostit de mine atunci când m-ai văzut cu sufletul gol în faţa ta. Şi m-ai iubit cum nimeni altul poate n-o va mai face. Asta e diferenţa dintre tine şi ei. Şi te mai întrebi de ce mi-e frică fără tine? Pentru că nu ştiu dacă va mai fi cineva care să mă iubească așa. Nu înţelege greşit, nu cineva care să aibă grijă de mine, să mă dorească, să îşi petreacă viaţa cu mine. Cineva să mă iubească în adevăratul sens al cuvântului. Cineva care, deşi îi cad ochii în gură de somn, să îi ţină deschişi până când mă vede zâmbind iar. Cineva care, deşi a alergat mai devreme ore întregi, să ignore oboseala pe care o simte în piept, în picioare şi în fiecare fibră a corpului, şi să caute să mă bine dispună pe mine. Tu, tu ai făcut toate astea. Şi le-ai făcut ca pe lucrul cel mai normal din lume, fără să scoţi în evidenţă sacrificiul pe care-l faci. Asta te face special. Că te-ai dăruit 100% fără ca măcar o dată să îmi spui asta, sau să îmi ceri și mie să fac la fel. Ți-a fost mereu suficient să mă știi bine. Spune-mi tu, cum să uit eu omul care m-a iubit necondiționat numai pentru că sunt eu?

Despre autoare

Alina Ilioi

Emoție și curaj. Două cuvinte care spun totul despre Alina Ilioi, o autoare contemporană care și-a dedicat viața scriind cărți din suflet pentru suflet. Cu o experiență de peste zece ani în televiziune și cu o implicare vastă în diverse proiecte sociale, Alina Ilioi a demonstrat că atuul ei este și va rămâne apropierea de oameni, lucru pe care îl face cu maiestrie zi de zi, fiind astfel un sprijin pentru oricine nu-și găsește drumul în viață. Odată cu lansarea celei de-a treia cărți, Alina Ilioi ne arată că emoția și bunătatea te pot duce mai departe decât crezi, atât în carieră, cât și în viața personală.