Ispita

Comandă
Înapoi în site
carte-header

3, 2, 1... Începe cursa pasiunii irezistibile!

Cuceritor și șarmant, Colton adoră cursele de mașini și pare că stăpânește toate manevrele, fie că e pe pistă sau în afara ei. Până o întâlnește pe încântătoarea și inteligenta Rylee. Chiar dacă amândoi vor să dețină controlul în orice situație, nu pot nega atracția lor electrizantă care merge dincolo de limite.

Descoperă începutul iubirii lor perfect de imperfecte, unde orgoliile și rănile sfâșietoare ale trecutului se amestecă îmbătător cu pasiunea ispititoare.

quotes-recenzie-2x

„Ce început uimitor pentru ceea ce știu deja că va fi o trilogie captivantă! Nu-mi vine să cred că nu am dat până acum de cărțile acestei autoare splendide. Kristy Bromberg poate scrie o scenă romantică perfectă. Iar Colton și Rylee sunt foc pur împreună! A, și finalul încă mă ține în suspans… Ce s-a întâmplat cu Colton Donavan pentru a-l face să reacționeze așa cum a făcut-o? Nu mai am răbdare să aflu răspunsul în volumul 2!”

– Korrie’s Korner, Goodreads

img-descriere-carti

Sunt excepția de la regulă...

Într-o lume plină de femei gata să îi cadă pradă, sunt o provocare pentru Colton Donavan, arogant și dureros de chipeș. Un bărbat obișnuit să obțină tot ceea ce își dorește în toate aspectele vieții. El este rebelul nesăbuit, care se aventurează în permanență pe marginea aceea subțire și periculoasă a prăpastiei, fie că este pe sau în afara pistei de mașini.

Colton intră în viața mea ca o tornadă: mă face să îmi pierd controlul, îmi testează vulnerabilitățile dincolo de limitele lor și străpunge neintenționat zidul protector din jurul inimii mele pe cale să se vindece, ruinându-mi lumea pe care mi-am reconstruit-o cu multă grijă, disciplină și rigurozitate.

Nu-i pot oferi ceea ce vrea, iar el nu-mi poate oferi ceea ce am nevoie. Dar, pătrunzând dincolo de exteriorul său rafinat, în secretele întunecate ale sufletului său distrus, pot reuși oare să stau departe de el?

Atracţia noastră este incontestabilă. Nevoia noastră individuală de control absolut este de neclintit. Dar, când lumile noastre se ciocnesc, este atracţia suficientă pentru a ne aduce împreună sau ne vor forța secretele noastre nebănuite să ne înstrăinăm?

Recenzii

Un val de emoții

„Wow!!! Această carte a fost pentru mine un val de emoții! Am plâns, am râs, am plâns și iar am plâns. Colton este bărbatul alfa, uimitor de atrăgător, încrezător, arogant, nebun uneori, dar cu vorbele potrivite mereu la el. Rylee, pe de altă parte, este mai timidă, dar puternică, inteligentă și iubitoare. Iar atracția dintre cei doi este magnetică! Dacă încă nu ai citit această carte, nu mai aștepta, sigur o vei adora! În plus, autoarea este uimitoare, una dintre preferatele mele.”

– Miri, Goodreads

Absolut uimitoare!

„Nu am putut pune această carte jos! Din momentul în care am început s-o citesc, am devenit captivă în poveste datorită chimiei incontestabile dintre Rylee și Colton, secretelor pe care le ascundeau amândoi și suspansului prezent constant. Am rămas trează de mai multe ori în orele târzii ale nopții doar pentru a mai termina încă un capitol. Povestea este fascinantă și convingătoare. Personajele au trecuturi sfâșietoare, însă drama nu este exagerată, ci are un nivel suficient pentru a-ți menține vie atenția. Pot spune ca Ispita este una dintre cărțile mele preferate de anul acesta. Absolut uimitoare!

– Stephanie, Amazon

Scrisă cu emoție și măiestrie

„Rareori un autor poate aduce atât de multă emoție paginilor încât îmi atinge inima de parcă mi s-ar întâmpla chiar mie tot ce relatează. Ispita și următoarele volume din serie construiesc o astfel de poveste. Am simțit literalmente emoțiile lui Rylee în anumite părți ale acestei cărți. Autoarea știa exact ce simțea protagonista, fie că era vorba de neputință, confuzie sau regret, și a așternut totul în fiecare capitol cu talentul ei uimitor. Nu vrei să ratezi această serie! Colton și Rylee rămân cu tine mult timp după ce ai terminat de citit cartea.”

– Avid book reader, Amazon

O poveste de dragoste dureroasă, dar totuși fascinantă

„Ispita este o poveste de dragoste dureroasă, dar totuși fascinantă despre ceea ce se întâmplă atunci când doi oameni răniți sunt atrasi unul de celălalt ca niște magneți. Cuvintele autoarei mi-au furat inima încă de la prima pagină și până la final. Atât Colton, cât și Rylee sunt răniți profund și se luptă constant cu demonii lor. Totuși, se atrag atât de mult încât, indiferent de ceea ce fac, nu pot sta la distanță. Acest volum este piesa de început perfectă pentru ceea ce știu că va fi o trilogie incredibilă!”

– Jennifer Rappaport, Amazon

Nu există suficiente stele pentru această poveste

„Când am dat de rezumatul acestei cărți, am știut deja că vreau s-o citesc cât mai repede. Ador enorm cursele de mașini! La fel cum îi ador și pe protagoniști: Colton Donavan – cuceritor, șarmant, iar Rylee Thomas – dulce, timidă. Ambii au răni adânci în suflet și nu s-au gândit niciodată că împreună pot descoperi dragostea vieții lor. Această poveste îți va pune stăpânire pe inimă și nu îi va da drumul prea curând. Asigură-te că citește Ispita! Apoi, crede-mă, o să vrei s-o citești din nou și din nou. Mulțumesc K. Bromberg pentru această poveste captivantă!”

– Valerie Forness, Amazon

5 stele!

„5 stele! Ador această carte! Colton și Rylee sunt perfecți împreună. Colton are atât de multe probleme nerezolvate dintr-o copilărie tulburătoare, încât te face să vrei să-l îmbrățișezi. A fost foarte plăcut să-l văd coborând garda pentru a o lăsa pe Rylee să-i intre în suflet. În plus, îmi plac toate cântecele menționate, selecția a fost perfectă pentru această carte. O serie minunată!”

– Shyralf, Goodreads

Fragment din carte

„Ridic ochii, observând rapid, șocată, părul negru ciufulit, tenul bronzat, o urmă de barbă... Ochii ni se întâlnesc.

Când dau de privirea aceea precaută, de un verde translucid, mă trece un frison electric, o descărcare de energie aproape palpabilă. Observ o străfulgerare de surpriză, dar felul sfredelitor și intens în care se uită la mine mă enervează, în ciuda reacției pe care corpul meu o are lângă el. Mi-e suficientă privirea aceea pentru a mă simți inundată de nevoi și dorințe de mult uitate.

Cum e posibil ca bărbatul acesta, pe care îl văd pentru prima oară în viața mea, să mă facă să uit pe loc panica și disperarea pe care le simțisem cu nu mai puțin de o clipă în urmă?

Fac prostia de a-mi desprinde privirea de ochii lui și dau de gura lui. Buze pline, perfect desenate se țuguie, în timp ce el mă studiază cu atenție, pentru ca apoi să se deschidă într-un rânjet asimetric și malițios."

img-fragment
author

Despre autoare

K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Today, scrie romane contemporane romantice, emoționante, senzuale și cu un strop de realitate. Ea însăși este puțin din fiecare personaj feminin pe care îl creează: inteligentă, încăpățânată, rezervată, prietenoasă, hotărâtă, emotivă, puternică și cu o inimă mare. Pe toate acestea le afișează zilnic față de soțul ei și de cei trei copii, alături de care locuiește în sudul Californiei.

Chiar dacă și-a publicat prima carte mai mult dintr-un capriciu, Kristy a reușit să vândă din 2013 peste un milion și jumătate de copii ale cărților sale în 17 țări diferite. Iar trilogia Driven a ajuns să fie ecranizată de Passionflix.

quotes-recenzie-2x

„Această carte este atât de uimitoare încât nu am putut s-o las jos până la final. Dacă ți-a plăcut cartea 50 Shades of Grey, cu siguranță o vei devora pe aceasta. Eu am rămas cu mulți fluturi în stomac… și încă îmi stă gândul la Ace aka Colton, protagonistul șarmant al poveștii. Mă bucur atât de mult că am ajuns la această carte și acum tot ce îmi doresc este să citesc următorul volum!”

– Lo Bookfrantic, Goodreads

Citești mai mult, plătești mai puțin

upsell-365

Ispita Vol.1 + Pachet 365 de zile

117 Lei

77 Lei

COMANDĂ
upsell-planul-atractiei

Ispita Vol.1 + Pachet Planul atracției

156 Lei

84 Lei

COMANDĂ
upsell-primele-atingeri

Ispita Vol.1 + Primele atingeri

78 Lei

56 Lei

COMANDĂ
upsell-confesiunea-unui-preot

Ispita Vol.1 + Pachet Confesiunea unui preot

156 Lei

66 Lei

COMANDĂ